Music Nations En Yüksek Ödeme ?

laincest

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.kadinevi.org
Arkadaşlar Music Nations dan bir ay icerisinde aldıgınız en yüksek ödeme mebla olarak nedir siz veya arkadaşınız farketmez sadece alınan en yüksek meblayı bilmek istiyorum buradan yazmak istemeyenler özelden yazarsa cok sevinirim ona göre hareket etmek istiyorum boş denizde kürek çekmenin anlamı yok

En çok Alınan Tek kanalın Ödemesi Ne kadar

En çok Alınan birden cok kanalın ödemesi ne kadar

Arkadaşlar Music Nations dan bir ay icerisinde aldıgınız en yüksek ödeme mebla olarak nedir siz veya arkadaşınız farketmez sadece alınan en yüksek meblayı bilmek istiyorum buradan yazmak istemeyenler özelden yazarsa cok sevinirim ona göre hareket etmek istiyorum boş denizde kürek çekmenin anlamı yok

En çok Alınan Tek kanalın Ödemesi Ne kadar

En çok Alınan birden cok kanalın ödemesi ne kadar

Tek kanal 3k hocam ;)

bu sorunun cevabını bende merak ediyorum zira ünlem olayından dolayı partnere yöneldik ama partnerlerin güvenilirliği konusunda şüphem var

Tek kanal 3k hocam ;)

hocam kanalım spamdan kapandı ödemeyi yapıyor mu music nation yapacaklarını söylediler spam ilgilendirmiyor falan dediler bana ticketta. Sorun değil falan dediler de ? Bir de 3k dolar mı aldığın tek kanal hocam ? 1 ayda mı aldın ?

bu sorunun cevabını bende merak ediyorum zira ünlem olayından dolayı partnere yöneldik ama partnerlerin güvenilirliği konusunda şüphem var

kaliteli bir partnere benziyor fakat geçen ben live chatte konuştum da illegal içeriğin onlarda bi süre sonra önünü kesecekler yeni oldukları görmezden geliyorlar film kanalımı inceledi, ödeme alacaksınız dedi spamdan kapandı kanal fakat bizim millet emin ol bu partnerinde cılkını kısa sürede çıkartır bundan emin ol ödeme falan alamayız....!!

Ben almadım, partnerdeki arkadaşlarımızdan en yüksek kazanıp alan o, dolar, tek kanal arkadaşlar.

Peki Hocam tanıdıgınız falan yokmu fazla alan 3 k dan sonucda siz buranın eskilerindensiniz

problemim için music nation beni cep telefonumdan aradı o kadar ilgili bir şirket bunların bozulacağını hiç sanmıyorum öyle görünüyor.

Peki Hocam tanıdıgınız falan yokmu fazla alan 3 k dan sonucda siz buranın eskilerindensiniz

Usta daha 2-3 aylık network, daha çok kazanan az vardır varsa da tanımıyorum. Haziran kazancı daha fazla olan var tek kanal ama daha ödemelerine çok var :) tabi bloke de çok. Lifetan 17k alan da mevcut tek kanal. Mümkünse life ya da quize sokmanızı kanalları öneririm. Ama en popülerleri sokun ya da farklı paypallerde sokun, fazla paypal sorun çıkarıyor ;)

Usta daha 2-3 aylık network, daha çok kazanan az vardır varsa da tanımıyorum. Haziran kazancı daha fazla olan var tek kanal ama daha ödemelerine çok var :) tabi bloke de çok. Lifetan 17k alan da mevcut tek kanal. Mümkünse life ya da quize sokmanızı kanalları öneririm. Ama en popülerleri sokun ya da farklı paypallerde sokun, fazla paypal sorun çıkarıyor ;)

hocam illegal içerikte sorun çıkartıyorlar atıyor almıyorlar ki nasıl sokacaz bu şekilde ?

Hocam ilgilenmesi önemli degil ki benim düşüncem yüksek meblayı alabilecekmiyiz benim sorunum malasef o

alırız gibi hocam youtube paraya el koyarsa gecikme olur o da music nationdan kaynaklı olmaz. Awe deki durum mesela yt ile ilgilisi tamamen kendileri bekletiyorlar keyiflerine göre ödüyorlar parayı çok pislik bir network öyle böyle değil.

En azından mn nin kendi paneli var bloke falan filan her şeyi görebileceğin ne zaman ödeme yapacakları vs. her şey belli.

alırız gibi hocam youtube paraya el koyarsa gecikme olur o da music nationdan kaynaklı olmaz. Awe deki durum mesela yt ile ilgilisi tamamen kendileri bekletiyorlar keyiflerine göre ödüyorlar parayı çok pislik bir network öyle böyle değil.

En azından mn nin kendi paneli var bloke falan filan her şeyi görebileceğin ne zaman ödeme yapacakları vs. her şey belli.

İnşallah hocam cunkü ucuk rakamlardan bahsediyorum biraz kalp krizinden ölürüm eger ödeme yapmazlarsa :(((

Ben almadım, partnerdeki arkadaşlarımızdan en yüksek kazanıp alan o, dolar, tek kanal arkadaşlar.

bir kanalıma dashboard almayı unutmuşum

2 ay öncekinden 120 falan var , geçen aydan 900 gibi..
şimdi dashboard alsam hemen verirler mi
öbür türlü ikisi toplu olacaksa yine bloke yapmalarından korkuyorum ./

bir kanalıma dashboard almayı unutmuşum

2 ay öncekinden 120 falan var , geçen aydan 900 gibi..
şimdi dashboard alsam hemen verirler mi
öbür türlü ikisi toplu olacaksa yine bloke yapmalarından korkuyorum ./

Toplu alımda block gelmezki. Bunca zaman niye almadınki panelini. Paneli alarak görebilirsin durumu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri