music nations ile ilgili

• Kullanıcı Quasar^^
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Partner Nedir

Quasar^^

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,1 gün önce music natıons tarafından davetım geldi ve onayladım 1 tane kanalımı,partnerde yenı oldugum ıcın bır kac sorum olucak yardımcı olursanız sevınırım.

1)dashboard nedir
2)yeni bir kanal acıcam,mn ile ilişkilendırmek ıcın tekrar kayıtmı olmam gerekıyor 24 saat bekletıyorlar cünki davet için
3)mn giriş yaparken kullanıcı adı ve şifresi oluşturmadım bu gelıcekmı mail olarak
4)kazancım,tıklamalar vs nereden gözüküyor
şimdiden teşekkür ederim.

1)dashboard nedir

- dashboard kazancını takip edebiliceğin ödeme bilgilerini güncelleyebiliceğim mnye ticket atabiliceğin birşeydir

2)yeni bir kanal acıcam,mn ile ilişkilendırmek ıcın tekrar kayıtmı olmam gerekıyor 24 saat bekletıyorlar cünki davet için

- evet tekrar kayıt olman gerekiyor mn quiz veya adsense gibi değil yeniden başvuru yapcaksın partnerlerin bir çoğu böyledir

3)mn giriş yaparken kullanıcı adı ve şifresi oluşturmadım bu gelıcekmı mail olarak

- en geç 2 güne gelir

1)dashboard nedir

- dashboard kazancını takip edebiliceğin ödeme bilgilerini güncelleyebiliceğim mnye ticket atabiliceğin birşeydir

- evet tekrar kayıt olman gerekiyor mn quiz veya adsense gibi değil yeniden başvuru yapcaksın partnerlerin bir çoğu böyledir

- en geç 2 güne gelir

cevabınız için teşekkür ederim hocam,peki dashboardu nasıl görüntüleyebilirim?

1 soruna cevap olarak 4.sorun
2.soruna cevap her kanalda yeni işlem tekrar sıfırdan kayit
3. Soruna mn şifre ilerleyen günlerde mail kutuna gelecektir

mn mi düşünme bile başka partnerlere bak

1. dashboard ödemelerinizi kazançlarınızı takip edebileceğiniz bir bölüm.
2. her kanal için ayrı ayrı başvuruyorsun bir bekleme süresi var beklemekten başka çare yok ayrıca her kanal için tek tek dashboard başvusrunda bulunman lazım.
3. dashboard maili 2 3 gün içinde geliyor gelen linke tıklayıp kullanıcı adı ve şifre oluşturuyorsunuz her kanal için ayrı ayrı yapıyorsunuz.
4. kazançlarını gelen izlenmeleri vs youtube analyticsten takip ediyorsun

kazançlarının kesinleşip kesinleşmediğini ve ödemelerin yapılıp yapılmadığını dashboarddan takip ediyorsun.

1. dashboard ödemelerinizi kazançlarınızı takip edebileceğiniz bir bölüm.
2. her kanal için ayrı ayrı başvuruyorsun bir bekleme süresi var beklemekten başka çare yok ayrıca her kanal için tek tek dashboard başvusrunda bulunman lazım.
3. dashboard maili 2 3 gün içinde geliyor gelen linke tıklayıp kullanıcı adı ve şifre oluşturuyorsunuz her kanal için ayrı ayrı yapıyorsunuz.
4. kazançlarını gelen izlenmeleri vs youtube analyticsten takip ediyorsun

kazançlarının kesinleşip kesinleşmediğini ve ödemelerin yapılıp yapılmadığını dashboarddan takip ediyorsun.
videom 301 binde takıldı ne yapcam ?:D

1)dashboard nedir
4)kazancım,tıklamalar vs nereden gözüküyor
şimdiden teşekkür ederim.

1-Teknik açıklamasını yapamıycam ama kanalını yönetecegin sayfa diyebiliriz,partnerde dashboardında kazançlarını,ödeme yöntemini,bilgilerini yönetecegin ekran mn'de kanala tek tek girmeden ve risk oluşturmadan günlük kazancını takip edebilirsin
2-evet her yeni kanal icin yeni başvuru yapmak zorundasın
3-davetiyeyi kabul ettikten sonra,dashboard içinde ayrı basvuru yapacaksın,zaten anında mailine tek girişlik dashboard şifresi geliyor girdikten sonra yeni k.a ve şifre oluşturuyorsun.
4-kanalın dashboardındanda kanala giriş yaparakta kontrol edebilirsin.

İphone 3310'dan gönderildi.

mnde 4 aydır sorunsuz ödeme alıyorum bentelif yemedikçe sıkıntı yok yakında alt bayilik alcam

daha ne olsun hocam? millet kapanan kanalı ödemeyen diğerlerini sorunsuz ödeyen freedomu beğenmiyor mn yi napsın

mnde 4 aydır sorunsuz ödeme alıyorum bentelif yemedikçe sıkıntı yok yakında alt bayilik alcam

bende en düzenli mn den alıyorum

---------- Spam Engelliyici 00:17 ---------- Önceki Mesaj 00:16 ----------

daha ne olsun hocam? millet kapanan kanalı ödemeyen diğerlerini sorunsuz ödeyen freedomu beğenmiyor mn yi napsın

hoca freedom ile mn nin kazancı birmi freedom kazancımın yarısını alıyor neredeyse

bende en düzenli mn den alıyorum

---------- Spam Engelliyici 00:17 ---------- Önceki Mesaj 00:16 ----------

hoca freedom ile mn nin kazancı birmi freedom kazancımın yarısını alıyor neredeyse

mnde kesintiye dikkat etmedin heralde hocam,kazancımızla hesabımıza geçen para arasında çok fark var.100tl kazanıyorsam 61tlsi geliyor benim hesaba mnde,freedomda dikkat etmedim ama arada pek bi fark yok yani :)

mnde kesintiye dikkat etmedin heralde hocam,kazancımızla hesabımıza geçen para arasında çok fark var.100tl kazanıyorsam 61tlsi geliyor benim hesaba mnde,freedomda dikkat etmedim ama arada pek bi fark yok yani :)

evet mn de ayrıntılı bakmadım hep 100 de 70 alıyor olarak gördüm kesinti o kadar çok oluyorsa fark yok o zaman evet

evet mn de ayrıntılı bakmadım hep 100 de 70 alıyor olarak gördüm kesinti o kadar çok oluyorsa fark yok o zaman evet

mn panelinden kesinti yüzdesine bakarsan %70 görürsün hocam ama toplam kazancına bak bi,bide mn paypala ödeme yaptıgında gir o kanaldan gelen ödemeye bak görürsün bu söyledigim farkı.ortalama % 60-62 arası sana kalıyor.paypala sorarsan mn kesiyor fazladan diyor,mnye sorarsan paypal.şimdi hangi adminimizde çıkaramadım :) ama adminlerimizden birisi daha önce bahsetmişti.mn nin bi hatasından oluyormuş bu fazla kesinti ve bi türlü adam gibi ödeme yapmaya yanaşmıyorlarmış.sonuç olarak işte freedomdan farkı kalmıyor :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri