Music Nations Kapanan Kanal :(((

• Kullanıcı MesutMesut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

MesutMesut

Kayıtlı Üye
Web sitesi
youtubesat.com
Günlük 15$ seyirlerinde kazanç sağlayan kanalım bugün kapanmış... Sabahtan beri moralim çok bozuk. Partner ile yaptığım görüşmede Youtube bize parayı ödemiyor o yüzden bu ay biriken kazancı alamazsınız gibisinden bir şeyler dediler... :(

Forumu inceledim ve bu partnerin kapanan kanallara ödeme yapmadığını okudum... Acaba kapanan kanalının kesinleşmemiş ödemesini geçte olsa alan hiç kimse olmadı mı?

Kesinleşen Aralık ayı panele düşen tutar yatar diye tahmin ediyorum... Doğru mu düşünüyorum?

Bu konuda benim yüreğimi serinletecek 1 kişi yorum yaparsa çok makbule geçecek... :)

Unut o parayı demeyin lütfen... :)

HERKESE BOL KAZANÇLAR...

Yüreğini serin tutmak adına söylüyorum KESİN ALIRSIN :D
Kesinleşen diğer ayları almak gerekiyor bi yamuk olmaz ise

O zaman ne diyelim alırsın diyelim başka seçenek bırakmamışsın

Not paid her daim ödeniyor. Aynısı başıma geldi. Benimde kanal kapandı ödediler.

Kapanan kanalların ödemesini kesinlikle yapmıyor. Tabi kanal kapanmadan ödeme kesinleştiyse ne olur bilemiyorum

Benimde var sizin gibi mn de günlük 15$ civarı getiren şubat bitsin gizliyecem :p Kapanan kanalı ödemiyorlar

Son düzenleme:
:( Kesinleşip kazanıyorsa alabilirsin ancak, kesinleşmeden kapanırsa alınmıyor aynı sorunu bende yaşadım :(

kapanan kanalları odemesı lazım zaten,adsense partnere oduyor sonucta

5 tane 1500$ üstü kanalım mn kapandı hiçbiri ödenmedi siz 15$ bahsediyorsunuz birtanesi 2. ayındaydı kesinleşmeye 3 gün vardı günde 250$ getiriyordu

Üzerine yattılar :) bu alemde rus dostumuz quizden başka kapanan kanalı ödeyen yok.

Sent from my iPhone using Tapatalk

eğer panelde kazancın not paid durumunda ise her türlü ödemesini alırsın.diğer aylar için panele girip bakmana dahi gerek yok direk blocked.

Günlük 15$ seyirlerinde kazanç sağlayan kanalım bugün kapanmış... Sabahtan beri moralim çok bozuk. Partner ile yaptığım görüşmede Youtube bize parayı ödemiyor o yüzden bu ay biriken kazancı alamazsınız gibisinden bir şeyler dediler... :(

Forumu inceledim ve bu partnerin kapanan kanallara ödeme yapmadığını okudum... Acaba kapanan kanalının kesinleşmemiş ödemesini geçte olsa alan hiç kimse olmadı mı?

Kesinleşen Aralık ayı panele düşen tutar yatar diye tahmin ediyorum... Doğru mu düşünüyorum?

Bu konuda benim yüreğimi serinletecek 1 kişi yorum yaparsa çok makbule geçecek... :)

Unut o parayı demeyin lütfen... :)

HERKESE BOL KAZANÇLAR...

Aralık ayı kazancı zaten ödenmişti? Ocak ayı kazancınız kesinleştiyse eğer ödenir, kesinleşmeyen kazançlarınız ödenmeyecek.

Bir bardak suda ben 2 dk önce içtim çok sağlam kanal gitti. :) Mn ile çalışılmaz ama ne gelirse mantığı işte. Gerçi ben kanaldan aldığımı aldım son kesinleşenide alıyım gerisi kalsın. Yapacak bir şey yok mn ile çalışmanın sonu budur. :)

Bir bardak suda ben 2 dk önce içtim çok sağlam kanal gitti. :) Mn ile çalışılmaz ama ne gelirse mantığı işte. Gerçi ben kanaldan aldığımı aldım son kesinleşenide alıyım gerisi kalsın. Yapacak bir şey yok mn ile çalışmanın sonu budur. :)

Hocam bende MN ile çalışmıyorum aslında... Ne yalan söyleyeyim bu yılbaşı çekilişinde 50 videolu MN kanal çıkmıştı amortiden o kanal... :) Sağolsun hediye eden arkadaş içerisine güzel videolar atmış her geçen gün izlenimler ve kazançlar artmaya devam ediyordu ama yolun sonuna geldi kanal...

Kısmet değilmiş deyip yolumuza devam etmekten başka çare yok...

BOL KAZANÇLAR...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri