Music Nations Kesinti İtirazı

• Kullanıcı ceyo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri

ceyo

Yasaklanmış
Sayın İncubus zatrn %30 kesiliyor, birde ödemelerde %12 daha kesiliyor. Forumda kaç kişi böyle mağdursa lütfen yazsın. İncubus konuşsun. Ha diyebilirsiniz, en azından ödüyor diye. Arkadaşlar %30 + %12 ne demek Allah aşkına. Eskiden %30 + %2 idi son 3 ay %30 + %10 oldu. Bu ayda %30 + %12 oldu. Biri buna dur demeli lütfen forum yetkilisi İncubus gereğini yapın.

bende aynı durumdan dolayı mail atmışdım söyledikleri şey ödeme yaparken kesintiler oluyormuş o %10 oraya gidiyormuş artık nasıl ödeme yapıyolarsa anlamadım.

ne koparsak kardir mantigi, nasilsa artik fazla talep olmuyor mne, kapananlari odememek yetmiyor artik, youtubedan gelen tum parayi kendi paralari olarak goruyorlar, ve bizlere dagitirken elleri titriyor, bunlardan topluca kurtulmanin vakti geldi

insafın kurusun mn +107 dolar birden kesmiş. ne yapıyon be mübarek videoları beraber yukluyoz.

ne koparsak kardir mantigi, nasilsa artik fazla talep olmuyor mne, kapananlari odememek yetmiyor artik, youtubedan gelen tum parayi kendi paralari olarak goruyorlar, ve bizlere dagitirken elleri titriyor, bunlardan topluca kurtulmanin vakti geldi

Yaw anlamıyorum %30 +12 nedirya diyorki sözleşemye bakın sözleşmede resmen açık yaratmışlar. %2 + diğer ücretler diye. Yani diğer ücretler adı altında hepsinide alabiliyo.

---------- Spam Engelliyici 12:39 ---------- Önceki Mesaj 12:38 ----------

Biri incubus u konuya çağırsın.

Hiç bir network Awesome kadar yüksek kesinti yapmıyor..
Çünkü o artık hiç ödemiyor, tamamına el koyuyor.. keşke onlar da aylardır biriken paralarımızı ödese de her kanaldan 200-300 $ kesse.

Adamlar resmen rastgele ödeme yapıyor ve işine gelen kanalın parasını kendi kasasına koyuyor. Öyle saçma uygulamaları var ki; kendileri bile yaptıkları bu uydurma işlerin farkında değil.

Örneğin; X kanalın Ekim ayı ödemesini gönderirken, Eylül ödemesini göndermiyor, mail atıp sebebini sorduğunuzda ise ''Kanalınızın içeriği size ait değil, Youtube ödeme yapmıyor'' diyor.

Ulan zeka özürlüler; İçerik bana ait degilse Ekim ayını neden ödedin ? Eski ayı atlayıp yeni ayı ödediklerinin farkında bile değil bu denyolar. Para ödememek için bahaneler uydururken yaptıkları hatanın farkına varsalar kendileri de hallerine gülecek belki.

Allah bir daha kimseyi Awe'nin TUZ -ağı'na düşürmesin..

arkadaşlar siz 100 doların 200 doların hesabını yapıyosunuz onun için sinirleniyorsunuzda bizim awede en az 15 bin mn de 40 bin paramız kaldı biz kime ağlayalım anlamadımki :confused::confused:

incibusu nie cagirip duruyosunuz ben anlsmadim adamin kesintisi iki arabs parasidir belki
ayrica ytr uzerinden size kesinlesenin belirli yuzdesini aldignfan siz zaten istemeseniz de blokeleri kaldirmaya ugrascak kesintileri azaltmaya caliscak daha fazla pay alablmek icin
gel gor ki o da pes etti :/

puştluk yaptılar bu sefer

toplam kazancın %61.74

%70 kestikten sonra bir %10 daha kesiyorlar sonra bir daha %2 kesiyorlar

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri