Music Nations Ödeme

Frankeinstein

Yasaklanmış
Arkadaşlar Cümleten selamun aleykum benım 2 kanalım var şimdi birinde dizi vardı 3 teliften kapatıldı sildim kanalı bende bundan ödeme alma şansım varmıdır ve şimdide çizgifilm kanalım var hava atmak gibi olmasın videom süper bi şekilde patladı 300 K İzlenım aldı hergün 40 k Geliyor Ve içinde güzel miktarda para var yani 2 kanalımda da toplam para baya baya var ödeme alma imkanım hiç yok mu kesin vermez mi yani ümidi kesiym mi :S

para kesinleşince dashboard da yazar yanında adsense tarafından blok koyuldu inceleniyo vs vs die.

ben 300 dolar ödeme aldım ödemeyi aldıkdan 3 gün sonra 3.telif yedim kapandı kanalım artık bende alamam ama genel olarak çizgi film dışında yükleme yapmayı seviyorum boş kanalı alan her partner bence bu durumda ihtiyaç botlara güvenemiyorum pek fazla vds ile ünlemi aşmak zor gelyior boş kanalı alıp baglıyorum atıyorum videoları nasılsa telifden gitse bile tek kanal gitmiş oluyor sizede bu şekilde tavsiye ederim hocam adsensede para garanti gibi gözüksede düşünsenize 100-150 kanalınızı tek adsenseye bagladınızı felaket olurdu Musıc Natıon & Freedom candır benim için :)

ben 300 dolar ödeme aldım ödemeyi aldıkdan 3 gün sonra 3.telif yedim kapandı kanalım artık bende alamam ama genel olarak çizgi film dışında yükleme yapmayı seviyorum boş kanalı alan her partner bence bu durumda ihtiyaç botlara güvenemiyorum pek fazla vds ile ünlemi aşmak zor gelyior boş kanalı alıp baglıyorum atıyorum videoları nasılsa telifden gitse bile tek kanal gitmiş oluyor sizede bu şekilde tavsiye ederim hocam adsensede para garanti gibi gözüksede düşünsenize 100-150 kanalınızı tek adsenseye bagladınızı felaket olurdu Musıc Natıon & Freedom candır benim için :)

hocam tavsiye ettiğn partner varmıdır dizi olur çizgifilm olur diğerleri olur farketmez

yani kesin blok mu koycaklar

hocam kesin diye bişey yok bence ne çok ümitli olun nede ümitsiz olun o para size gelirse süpriz olmus gözüyle bakın
[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] hocam zaten açıklama yapmıstı blokelenmiş kazanclar bile ödenmeyeceği belli değil boşuna kanalları silmeyin hatta ben sizin yerinizde olsam 5-10 adet özgün videoda atarım bu kadar iyi kazanc yaptıgınıza göre biraz vakit ayırın oyun falan çekin mesela

Ben normalde çizgi film çalıştıgım her kanalıma Özgün oyunda atarım parası ödenmese bile bir nebze olsun içim rahatlar sadece musıc natıon içinde değil bu dediğim sonuçda kanalı özgün gibi gösterin diyorlar hep hublar bence birde öyle şansınızı deneyin sizin spam kanala attıgınız özgün video zarar getirmez size :D

Life'yi tavsiye ederdim 1-2 hafta önceye kadar ama artık o da kanalları incelemeye başlamış uygunsuz içerik oldu mu(dizi, çizgi dizi vs.) partnerden atıyorlar.

hocam kesin diye bişey yok bence ne çok ümitli olun nede ümitsiz olun o para size gelirse süpriz olmus gözüyle bakın

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] hocam zaten açıklama yapmıstı blokelenmiş kazanclar bile ödenmeyeceği belli değil boşuna kanalları silmeyin hatta ben sizin yerinizde olsam 5-10 adet özgün videoda atarım bu kadar iyi kazanc yaptıgınıza göre biraz vakit ayırın oyun falan çekin mesela

Ben normalde çizgi film çalıştıgım her kanalıma Özgün oyunda atarım parası ödenmese bile bir nebze olsun içim rahatlar sadece musıc natıon içinde değil bu dediğim sonuçda kanalı özgün gibi gösterin diyorlar hep hublar bence birde öyle şansınızı deneyin sizin spam kanala attıgınız özgün video zarar getirmez size :D

hocam dizi kanalını sildim ben 3 tane telif geldi kanallar toplu kapanır diye sildim ama dashboard'ı var eğer yaparlarsa ödeme bunada yaparlar mı

hocam dizi kanalını sildim ben 3 tane telif geldi kanallar toplu kapanır diye sildim ama dashboard'ı var eğer yaparlarsa ödeme bunada yaparlar mı

hocam partnerde o şekilde korkmayın benim bildiğime göre öle toplu bir kapanma olayı yok partnerin zaten en büyük iki avantajı var birisi sadece ünlem derdi yok ikinciside adsense gibi toplu para kazanma gitmesi vs gibi durumları yok

hocam partnerde o şekilde korkmayın benim bildiğime göre öle toplu bir kapanma olayı yok partnerin zaten en büyük iki avantajı var birisi sadece ünlem derdi yok ikinciside adsense gibi toplu para kazanma gitmesi vs gibi durumları yok

yani eğer verirlerse sildiğm dizi kanalımdan da ödememi alablrm dimi

ama dashboard açık :D bu bişeyi değiştrmez mi :S

hehehe hocam görende ödemeyi ben bankadan yapıyorum sanıcak :D:D:D ama vardır bir kuralı şeyi ben bu partnerden 2 kanaldan ödeme aldım açıkcası biri 312 dolar diğer 87 dolar sizin rakamlar belki daha yüksekdir ama ben güveniyorum zamanında awenin kanallarını 5 liradan alırdım ama genede bir kere bile ödeme alamadım aweden bu musıc natıon ilaç gibi geldi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri