Music Nations Ödeme

hehehe hocam görende ödemeyi ben bankadan yapıyorum sanıcak :D:D:D ama vardır bir kuralı şeyi ben bu partnerden 2 kanaldan ödeme aldım açıkcası biri 312 dolar diğer 87 dolar sizin rakamlar belki daha yüksekdir ama ben güveniyorum zamanında awenin kanallarını 5 liradan alırdım ama genede bir kere bile ödeme alamadım aweden bu musıc natıon ilaç gibi geldi

Toplam 5 Milyarı Buluyor Hocam OFF :(

4000 videolu kanalımı sildim. O kadar soğuttularki bu networkdan adamı

inş alırsın hocam ben şuan bile musıc natıon kanalıma video atıyorum birini almassam digerini alırım mantıgıyla ne olucak sanki adsense kadar yormuyor beni :d sende alda paranı rahatla inş:d

inşallah hocam versinler daha bu networkde işim yok videonun tututcağını bilseydim adsenseye atardm ya ünlem çıktıydı sadece :(:(

Görende beni musıcnatıon temsilcisi sanıcak ama ne bileyim ben para aldıgım partnerleri seviyorum vallahi çok kanallı çalışırsanız partnerlerde madur olmassınız

arkadaşlar kesinleşmeler tamamda ödeme yöntemimiz ne zaman kitleniyor? paypal ödemesini girdim ancak Payment Method : NONE
Unknown Payment Details * To make sure that the new information is used for an payment, update the account before the end of the month.
yazıyor yani bilinmeye ödeme detayları, ay sonuna kadar ödeme yöntemi girdiğinize emin olun diyo

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri