Music Nations Partner

• Kullanıcı YpC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - MCN Başvuru

YpC

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Partnere girmeyi düşünüyorum.
Birkaç sorum olacak, cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
MN tek telif ihlalinde partnerden atıyor mu?
Müzik yüklemelerine ödeme yapıyor mu?
Ödeme almak için mail yollamak mı gerekiyor yoksa adsense gibi günü geldimi otomatik mi ödüyor.

bu partner hakkında hiç yoksa en az 5 satış konusu 5 Hub ve rec var hala buraya ayrımı konu açıyorsun :D

mn ödeme yapmıyor.ksıaca özet geçeyim kardeş(En azından forumdaki yorumlar bu şekilde)

Son düzenleme:
ödeme yapmıyorsa ne diye giriliyor MN partnerine.

boş kanalla partner için freedoom daha güvenilir ödeme konsunda orayı dene bencede

4 haneli ödeme düşünüyorsanız mnationa girmeyin.kanalınız kapanma riski yüksekse mnationa girmeyin.
iki üç hanelileri sorunsuz aldım bu aydakiler kesinleşti de ama bunlara bile bloke koyulanlar olmuş.
durum bu arkadaş.
ona göre seçimini yap araştır et.

Arkadaş korkutmayın yav 3 gundur bağladığım kanal 13 15 ve 24$ getirmiş ve 30 haziran da gelen izlenimler bu paralar için gelen izlenmeyi 4 de katıyor yani 30 haziran için 100$ bekliyorum ve bundan sonra da gun gun geliri artacaktır .. kanala bir şey olmasa 5 haneye yaklaşacak bloke koyarlarsa acaip kötü olacak ilk defa adam akılı bir kategoriyi tutturduk oda bloke olayı olacak 2 ay geçmez artık kanalar kapanmasada

Arkadaş korkutmayın yav 3 gundur bağladığım kanal 13 15 ve 24$ getirmiş ve 30 haziran da gelen izlenimler bu paralar için gelen izlenmeyi 4 de katıyor yani 30 haziran için 100$ bekliyorum ve bundan sonra da gun gun geliri artacaktır .. kanala bir şey olmasa 5 haneye yaklaşacak bloke koyarlarsa acaip kötü olacak ilk defa adam akılı bir kategoriyi tutturduk oda bloke olayı olacak 2 ay geçmez artık kanalar kapanmasada

Aynı videoları adsense e yükle sende :)

Aynı videoları adsense e yükle sende :)

videolarla beraber 2 telif bide dünya engeli yoluyorlar .. tabi sıkıntı sadece oda değil ünlemden çıkarması sorun .. ünlem geçme yöntemleri varda bu video da onları uyguladığım an izleyici bir daha izlemez

walla bende MN ye sokuyorum 10 a yakın kanalı. inş. ödemeleri sıkıntısız olur.
birde boş kanalı kabul eden başka partnerler var mı acaba?
[MENTION=13074]mixnewss[/MENTION] freedoom bekletiyor mu çok hocam yoksa MN gibi 1-2 güne halloluyor mu boş kanal.

walla bende MN ye sokuyorum 10 a yakın kanalı. inş. ödemeleri sıkıntısız olur.
birde boş kanalı kabul eden başka partnerler var mı acaba?
[MENTION=13074]mixnewss[/MENTION] freedoom bekletiyor mu çok hocam yoksa MN gibi 1-2 güne halloluyor mu boş kanal.
3 Güne falan hallolur yakında bende satısına baslıcam isterseniz ozaman hazır kanalıda alabilrsiniz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri