Muslera patlatacak genel sorun sorusu

• Kullanıcı aysun06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

aysun06

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaslar dunden beri serkan abinin acacagi networku bekliyorum beklerkende bir soru takildi aklima ve sizede sormsak istedim.

soru: diyelimki serkan abi ytparanin tamamini partner aldi ytparanin %95 spam calisiyir yani biz bu sekilde spamlarken serkan abinin adsense elbet dikkat cekicek bu partnerin butun ekibi spamliyor diye simdi asil sorum su: biz bu spam isini yapmadan (botla yt den kanallara yuzlerce video atmadan) bu isi serkan abinin partnerlikte nasil gotururuz
cevap icin tesekkurler.
Basligi yanlis yazmisim muslera olucakti:))

Cevap: mursela patlatacak genel sorun sorusu

Başlıkta isim yanlış olmuş.

Başlık seçimleri hep yanlış olur mu arkadaş ya :D Başlığa bak mursela nedir ?

duzeltene kadar ne cabuk yazdiniz basligi birakin onemli olan soru

Tüm kanalları kabul edermi etmezmi bilemiyorum ama açıklama geldiği zaman tüm sorularınıza cevap bulucaksınız.

aysun hanım özür dileriz..
bence ben alırsam özgün videolar ile gideceğim şöyle ki bizim burası laz şehri. Şarkı söyleyenler çoktur. Gideceğim video ile çekeceğim onları vs. örneğin selçuk balcı vs sanatçılar buralarda takılır giderim kafelere çekerim atarım yani. Örnek :D

aysun hanım özür dileriz..
bence ben alırsam özgün videolar ile gideceğim şöyle ki bizim burası laz şehri. Şarkı söyleyenler çoktur. Gideceğim video ile çekeceğim onları vs. örneğin selçuk balcı vs sanatçılar buralarda takılır giderim kafelere çekerim atarım yani. Örnek :D

aslinda soyle birsey var diger partner kanallari incelediyseniz game trail atiyor diablo 3 un trailini o cekecek haliyok brizzard yapiyo fakat bizde boyle calistik diyelim game trailden gidelim bizim butun ekip %70i amator spamlamadan gosterim alamiyo 10000 video yuluyo her birine bir gosterim seklinde calisiyor :) benim demek istedigim bende game trail atayim ama izlenmiyecek burda takiliyorum.

aslinda soyle birsey var diger partner kanallari incelediyseniz game trail atiyor diablo 3 un trailini o cekecek haliyok brizzard yapiyo fakat bizde boyle calistik diyelim game trailden gidelim bizim butun ekip %70i amator spamlamadan gosterim alamiyo 10000 video yuluyo her birine bir gosterim seklinde calisiyor :) benim demek istedigim bende game trail atayim ama izlenmiyecek burda takiliyorum.

valla parnerlik kanalım hiç yok :D hiç çalışmadım ugrasmadım sorunlar yaşayan çok. Ben sürümden kazanıyorum fakat tek bildiğim normal kanalda bir video atınca 3. taraf çıkıyor partnerde çıkmıyor. Bu şekilde yararlananlarda var tabi

abi bi durun bi çıksın açıklasın adam. daha sistem çıkmadan sorular başladı. Allah yardımcın olsun serkan abi :)

Beni bu konuda biri bilgilendirebilir mi? Network felan YouTube aleminde nedir Serkan abi ne yapacak acaba bi' açıklar mısınız?

Saygılarımla,

merhaba arkadaslar dunden beri serkan abinin acacagi networku bekliyorum beklerkende bir soru takildi aklima ve sizede sormsak istedim.

soru: diyelimki serkan abi ytparanin tamamini partner aldi ytparanin %95 spam calisiyir yani biz bu sekilde spamlarken serkan abinin adsense elbet dikkat cekicek bu partnerin butun ekibi spamliyor diye simdi asil sorum su: biz bu spam isini yapmadan (botla yt den kanallara yuzlerce video atmadan) bu isi serkan abinin partnerlikte nasil gotururuz
cevap icin tesekkurler.
Basligi yanlis yazmisim muslera olucakti:))

Networkun adsense ile bir alakasi yoktur. Baska bir baslikta soyledigim gibi bu is Resmi bir is. Ortada sirket, o sirkete ait kayitlar, Serkan'in kimlik bilgilerine kadar hersey resmi ve duzgun sekilde olacaktir . Oldu da....

Sizler telif haklarini ciddi bir sekilde ihlal etmediginiz surece Partnerlikten cikartilmazsiniz. Paranizida kazanirsiniz. Spam video vs o sizlerin bilecegi is. Bunlar networke zarar vermez . Sadece kanaliniza ve soyledigim gibi ciddi telif haklari sizlerin adsenselerinize zarar verir.

Networkun adsense ile bir alakasi yoktur. Baska bir baslikta soyledigim gibi bu is Resmi bir is. Ortada sirket, o sirkete ait kayitlar, Serkan'in kimlik bilgilerine kadar hersey resmi ve duzgun sekilde olacaktir . Oldu da....

Sizler telif haklarini ciddi bir sekilde ihlal etmediginiz surece Partnerlikten cikartilmazsiniz. Paranizida kazanirsiniz. Spam video vs o sizlerin bilecegi is. Bunlar networke zarar vermez . Sadece kanaliniza ve soyledigim gibi ciddi telif haklari sizlerin adsenselerinize zarar verir.

Peki hocam 1kaç sorum olucakta.
1-Tamemen kopya bir kanal ama kesinlikle telif yenmicek bir kategorideki kanal partnerliğe kabul edilirmi
2-Kanalın günlük izlenimi kaç k arasında olmalıki partner olduğuna deysin olan kişinin.Benim düşüncem şu şekilde mesela adam yabancı kanalı var.Günde 4 k izlenim alıyo ama bgbm si 1 doalr adam 4 dolar alır.Ama partner olursa 1k ya 5 dolar alsa 20 doalr yapar.Böyle bir kanalı olan biri için bu çok iyi bişeydir.

Sorularım biraz çok oldu ama yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Peki hocam 1kaç sorum olucakta.
1-Tamemen kopya bir kanal ama kesinlikle telif yenmicek bir kategorideki kanal partnerliğe kabul edilirmi
2-Kanalın günlük izlenimi kaç k arasında olmalıki partner olduğuna deysin olan kişinin.Benim düşüncem şu şekilde mesela adam yabancı kanalı var.Günde 4 k izlenim alıyo ama bgbm si 1 doalr adam 4 dolar alır.Ama partner olursa 1k ya 5 dolar alsa 20 doalr yapar.Böyle bir kanalı olan biri için bu çok iyi bişeydir.

Sorularım biraz çok oldu ama yardımcı olursanız çok memnun olurum.

1-Kabul edilirsiniz.
2-Bunun hesabini siz yapmalasiniz. Tr 'de ki CPM oranlari artmaya basladi. Tabii ki adsense'in sevdigi ulkelerden gelecek ziyaretciler sizin CPM oranlarinizi arttirir. ($20 lara cikan CPM oranlari gordum) .

Ornek olarak gunluk 10k izlenim alan birisi (Reklam izlenimi-Video izlenimi degil, her ulkede reklam cikmiyor sonucta) ortalama %2-3 tiklama orani alsa yine ortalamasini alarak 250 reklam tiklamasi anlamna geliyor. Yine tr de TBM ler eger kelime bazli calisilmaz ise ortalama $0,03-0,06 arasinda degisiyor. Hadi diyelim $0,05olsun TBM .Bu size $12,5 kazandirir. Bugun tr nin CPM ortalamasi(BGBM) $3 ustundedir. 10k reklam izlenimi en taban fiyattan $30 kazandirir. Bununda anlami Network kesintisi vs icinde dahil hemen hemen 2 katina yakin kazanc elde etmis olursunuz.

Buna gore hesabinizi sizler kendiniz yapin.

1-Kabul edilirsiniz.
2-Bunun hesabini siz yapmalasiniz. Tr 'de ki CPM oranlari artmaya basladi. Tabii ki adsense'in sevdigi ulkelerden gelecek ziyaretciler sizin CPM oranlarinizi arttirir. ($20 lara cikan CPM oranlari gordum) .

Ornek olarak gunluk 10k izlenim alan birisi (Reklam izlenimi-Video izlenimi degil, her ulkede reklam cikmiyor sonucta) ortalama %2-3 tiklama orani alsa yine ortalamasini alarak 250 reklam tiklamasi anlamna geliyor. Yine tr de TBM ler eger kelime bazli calisilmaz ise ortalama $0,03-0,06 arasinda degisiyor. Hadi diyelim $0,05olsun TBM .Bu size $12,5 kazandirir. Bugun tr nin CPM ortalamasi(BGBM) $3 ustundedir. 10k reklam izlenimi en taban fiyattan $30 kazandirir. Bununda anlami Network kesintisi vs icinde dahil hemen hemen 2 katina yakin kazanc elde etmis olursunuz.

Buna gore hesabinizi sizler kendiniz yapin.

Teşekkür ederim hocam.Tr de 3 dolar civarı ise bgbm yabancı kanallarda tahimininizce ne kadr dır hocam.Yani muslera hocam 10 doalra kadar çıkıyor dedi de azami ve ya en alçak seviye de bildiğiniz kadarıyla söylerseniz iyi olur.Bide benim yazdıklarınızdan çıkardığım bence yabancı günlük 3-5k izlenim alan bir kanalın partner olması çok mantıklı.

dostum serkan herkezi partnere alacak diye bşi yok partnerliği alabilecek özelliğe sahip kanalın varsa alırısn ok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri