Muslera06 usta taktik verdi vermez olaydi

• Kullanıcı reis13
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💰 İlk Kazancınız

reis13

Kayıtlı Üye
günde 1-2 dolarla sürünüyrdum altından girdim üstünden çıktım. hayatını kafasını beynini kararttım :D mesajlarımla taktiği kaptım. kapana kadarda 40 takla attırdı bana :D şuan 1-1,5 ay geçti 2k doları geçtim bu ayda 1,5k :) şuan günlüğüm 70-150 dolar arası değişmekte Son yazdigi bi makale vardi ustadin,onu iyi okuyun,hayat var orda :) Bol kazançlar...

konu bu arkadaşlar..
http://www.ytpara.com/youtube-kazan...u-bence-mumkun-e-muslera06-cikti-vol-1-a.html

Bende dedim ne oluyor :)

Allah daha cok versin ama bisey diycem harbiden bu isi kaptin yakinda bizi sollarsan hic sasirmam :)

Bende dedim ne oluyor :)

Allah daha cok versin ama bisey diycem harbiden bu isi kaptin yakinda bizi sollarsan hic sasirmam :)

Amin sadece bana değil bu forumda uğraşan herkese Allah çok çok versin. Yok Abi seni sollamak zor ya :D

sihirli yolu bir biz göremedik maalesef

inşallah zamanla hepimiz sizler gibi sizlerin yardımlarıyla hedeflerimize ulaşağız buna sonuna kadar inanıyorum ...

başlığı ilgi çekip konumı okutmak için yaptı (:şaka bir yana hocam Allah daha çok versin serkan abide kral adam ne kadar teşekkür etsek az kalır

Bize de bi taktik verse kafamız çalışmıyo anatomiden başka bişeye serkan abi :)
Bi yol göster de gerisini de biz yapak be abicim :)

Muslera hocam sadece bol video yükleyin bol kanal açın diyor malesef ki özel bir taktik alamıyoruz :) Şanslı olanlar var işte aramızda

Bize de bi taktik verse kafamız çalışmıyo anatomiden başka bişeye serkan abi :)
Bi yol göster de gerisini de biz yapak be abicim :)

Adam öyle bir yol açmışki artık gerisi bize düşüyor şu videoyu alıp başlığını şöyle böle yap şu şu sitelere imle dicek hali yok heralde :D

Muslera hocam sadece bol video yükleyin bol kanal açın diyor malesef ki özel bir taktik alamıyoruz :) Şanslı olanlar var işte aramızda

Son yazdıgı makaleyi dikkatlice okuyun orda bi ışık var :D

Hocam o ışıgı bızımlede paylasırmısın acaba makaleyı okudumda o ısık patlaması bende olmadı :D Sana Zahmet Isıgı Bızımle Paylasırsan ıyı olur .

inş bizde kaparız o makaleden sonra benim fikirlerim değişti ama mesele uygulamada öle kolay değil herşey çalışmak lazım en fazla ise araştırmak lazım bol bol araştırın eğer kapağı atarsanız süper olur

Bende 4/5 gündür ilk defa günlük 4 $ seviyesine çıktım, şu dk kadar 3,84 $ :) oldu, bugün 5/6 $ olur galiba :) Hayırlısıyla 6 aydan sonra bende kaptım bişeyler :) Teşekkürler SERKAN ABİ :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri