Muslera06'nın Konusundan sonra

• Kullanıcı mixnewss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

mixnewss

Kayıtlı Üye
Selam abiler ben 15 günlük olan youtube kanal maceramdan sonra :D sadece 1100 görüntüleme olan kazancımında 1.48 tl olarak gözükmesinden sonra bugünde işten izinliyken forumu kurcaladım Muslera 06nın film ve dizi için yazdıklarını okudum kendisine teşekkür ederim.

Şimdi tecrübeli arkadaslardan öneri ve tavsiye benim gibi yeni arkadaslardanda yorumlarınızı beklediğimi bu konuda ısrarlı oldugumu sölemek istiyorum :)

Şimdi fikrim Facebook Sayfamı Değiştirmek Attıığım videoları tek çizgi film üzerine sürekli güncel olarak yüklemek.şuanda hangi çizgi filmi seçmem gerektiğini bilmiyorum açıkcasım onuda düşünücem.

Tecrübeli abilere sorum şudur ben diyelimki Herkese açık yerine Gizli veya liste dışı olarak yükledim videoları Gerekirse sesi kısık yükledim. Facebook sayfamdan KAStım çoluk çocuk gençler doldu ben ordan videoları tanıtıyorum yani youtube aramasında çıkmıyor sadece linki attıklrım tıklayıp izliyorlar bu şekilde çalışırsam telif üçüncü eşlesen para kazanma aktif olmaması gibi sorunlarla karsılasırmıyım

---------- Mesaj saat 11:29:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:17:38 civarında gönderildi. ----------

28 görüntüleme var 1 cevap yokmu lütfen yol gösterin biraz

Hocam. İlk zamanlar bol bol deneme yapmak lazım. Ne desek boş.

---------- Mesaj saat 13:41:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:40:19 civarında gönderildi. ----------

Ben 6 ay sonra ilk paramı aldım mesela :) kendini sıkma bence . Dene çalış pes etme benim prensibim.

Hocam. İlk zamanlar bol bol deneme yapmak lazım. Ne desek boş.

---------- Mesaj saat 13:41:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:40:19 civarında gönderildi. ----------

Ben 6 ay sonra ilk paramı aldım mesela :) kendini sıkma bence . Dene çalış pes etme benim prensibim.

ya ben korkum şimdi denerim telif gelir kanalım kapanır die korkuyorum daha dogrusu adsensem banlanır die kapıya kadar gelmezler dimi ::D

:) hocm kendi reklamlarına tıklamazsan adsense bişey olmaz.

Çizgi film de çok telif var dikkat etmen gerek.

Haber de az telif var ama ömrü kısa. Ama yine de haber candır. Eğer biraz üstüne düşersense haberden kazanabilirsin.

Telifsiz diziler var onları forumu gezerek birazını öğrenebilirsin. Onlarla ilgili çalışmalar yaparak çok ileri gidebilirsin.

Bu bi kaç gününü haber ve diziye ver istersen biraz araştır. Kendine bişeyler çıkarırsın diye düşünüyom.

ya ben korkum şimdi denerim telif gelir kanalım kapanır die korkuyorum daha dogrusu adsensem banlanır die kapıya kadar gelmezler dimi ::D

Geçersiz sahte tık yapmadığınız sürece adsense hesabınız kapanmaz.Deneme yanılma yöntemiyle uygun çizgi filmi bulup onun üzerine gidebilirsiniz.

Selam abiler ben 15 günlük olan youtube kanal maceramdan sonra :D sadece 1100 görüntüleme olan kazancımında 1.48 tl olarak gözükmesinden sonra bugünde işten izinliyken forumu kurcaladım Muslera 06nın film ve dizi için yazdıklarını okudum kendisine teşekkür ederim.

Şimdi tecrübeli arkadaslardan öneri ve tavsiye benim gibi yeni arkadaslardanda yorumlarınızı beklediğimi bu konuda ısrarlı oldugumu sölemek istiyorum :)

Şimdi fikrim Facebook Sayfamı Değiştirmek Attıığım videoları tek çizgi film üzerine sürekli güncel olarak yüklemek.şuanda hangi çizgi filmi seçmem gerektiğini bilmiyorum açıkcasım onuda düşünücem.

Tecrübeli abilere sorum şudur ben diyelimki Herkese açık yerine Gizli veya liste dışı olarak yükledim videoları Gerekirse sesi kısık yükledim. Facebook sayfamdan KAStım çoluk çocuk gençler doldu ben ordan videoları tanıtıyorum yani youtube aramasında çıkmıyor sadece linki attıklrım tıklayıp izliyorlar bu şekilde çalışırsam telif üçüncü eşlesen para kazanma aktif olmaması gibi sorunlarla karsılasırmıyım

---------- Mesaj saat 11:29:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:17:38 civarında gönderildi. ----------

Gizli yanı embed veya link ile izlettiğiniz videolarda telif hakkı gelmediğini ben denedim fakat size kesin bir şey diyemem

Geçersiz sahte tık yapmadığınız sürece adsense hesabınız kapanmaz.Deneme yanılma yöntemiyle uygun çizgi filmi bulup onun üzerine gidebilirsiniz.

tmm hocam şuan bir kanal buldum oda baskasından çekiyor videoları belli :D bende ondan çekiyorum denicem bakalım

teliften korkuyorsanız bu işi baştan bırakın.eninde sonunda ne yaparsanız yapın telif yersiniz.önemli olan telif yemek değildir.2 telif yedikten sonra 3.yü yemeden çekilirsiniz başka kanala geçersiniz.topluluk yememek yada spamdan yakalanmamak daha önemli...kanalları takip et,neler yüklemişler bak.partner kanal olmamasına dikkat et.telif kısmı artık hak sahibine kalmıştır.eşleşen,dünya engeli,telif göndermek o ne isterse gerisi o şekilde çıkacak...istersen boş bir kanal aç yüklediğinde eşleşen,dünya engeli vermeyenleri asıl kanalına taşı..bu yöntem telife önlem olmasa da videoyu yüklediğin andaki hak sahipliğini görmende yardımcı olur...benim oğlanın bu ara en sevdiği çizgi film trotro onu da ekleyeyim:D

Ben bi ara 800 tane çizgi film videosu spamlamıştım 2-3 ay telif almadım. Şöle pembe panter telif vermiyor.trt çizgi filmleri telifsiz. Başka da var telifsiz yabancı ama şuan için bişey diyemiyom

teliften korkuyorsanız bu işi baştan bırakın.eninde sonunda ne yaparsanız yapın telif yersiniz.önemli olan telif yemek değildir.2 telif yedikten sonra 3.yü yemeden çekilirsiniz başka kanala geçersiniz.topluluk yememek yada spamdan yakalanmamak daha önemli...kanalları takip et,neler yüklemişler bak.partner kanal olmamasına dikkat et.telif kısmı artık hak sahibine kalmıştır.eşleşen,dünya engeli,telif göndermek o ne isterse gerisi o şekilde çıkacak...istersen boş bir kanal aç yüklediğinde eşleşen,dünya engeli vermeyenleri asıl kanalına taşı..bu yöntem telife önlem olmasa da videoyu yüklediğin andaki hak sahipliğini görmende yardımcı olur...benim oğlanın bu ara en sevdiği çizgi film trotro onu da ekleyeyim:D

trotra yeni duydum ama hemen kanalı çekmeye basladım :D saol

---------- Mesaj saat 12:00:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:57:25 civarında gönderildi. ----------

Ben bi ara 800 tane çizgi film videosu spamlamıştım 2-3 ay telif almadım. Şöle pembe panter telif vermiyor.trt çizgi filmleri telifsiz. Başka da var telifsiz yabancı ama şuan için bişey diyemiyom

hocam peki 800 videodan ne kadar kazandınız ortalama sorması ayıp

trotra yeni duydum ama hemen kanalı çekmeye basladım :D saol

---------- Mesaj saat 12:00:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:57:25 civarında gönderildi. ----------

hocam peki 800 videodan ne kadar kazandınız ortalama sorması ayıp

Aylık 10$
Ama ben spam yapmıştım ve tek kanal çalışmadım.sen günden güne 3-5 video yüklersen 800 çizgi film videosuyla benim çok fazlamı kazanırsın.

Aylık 10$
Ama ben spam yapmıştım ve tek kanal çalışmadım.sen günden güne 3-5 video yüklersen 800 çizgi film videosuyla benim çok fazlamı kazanırsın.

ya ksuura bakma özel mesaj atamıyorumda bana skype yasak değilse verebilrimsin müsaitsen bir iki şey sorcam

http://www.ytpara.com/youtube-kazanc-sistemi-adsense-ve-anlatimlar/19048-az-kanalla-cok-kazanc-kelimede-1-siraya-cikmak-ve-abone-kasmak.html

Videoları gizlemek "Telif ihtarı" politikasını büyük ölçüde önler. (Paylaştığınız linki videonun sahibininin görmesi ihtimali çok düşük olduğu için)

Videoları gizlemek "Topluluk kuralları" politikasını kısmen önler çünkü paylaştığınız link üzerinden videonuza erişen her hangi bir kimse videonuzu uygunsuz olarak işaretleyebilir.

Videoları gizlemek "Content id" (içerik kimliği) eşleştirmesini önleyemez.

içerik kimliği protokolü, video yüklendiğinde (gizli ya da açık farketmeksizin, kimi zaman günler sonra dahi) otomatik olarak yürütülür ve bir eşleşme söz konusu olursa hak sahibinin seçtiği politika (eğer videomu birisi araklarsa şu işlemi otomatik yap) videonuza yansıtılır. (eşleşen 3.taraf, dünya geneli vs vs )

Aylık 10$

Hocam 800 çizgifilm videosu ile aylık 10$ cok az değil mi? Konu açarken yazmışsınız telif 3. eşleşen alır mıyım diye. 3. eşleşeni gizli de yükleseniz alırsınız. sesi kapatsanız da alırsınız çünkü görüntüye de gelebiliyor eşleşen. 3. eşleşen youtube algoritmasının sonucu olarak otomatik şekilde gelir. dünya engeli de aynı şekilde.
Telif ise videolar gizliyken youtube dan bulup telif atamıyorlar. ancak facebook için bir araştırma yapıyorlarsa oradan videonu bulurlar. gizli de olsa linki var. Youtube a bir msaja bakar.
Ayrıca Facebooka film yükleyenler var. ve facebooka cok davalar açılıyor telif konularında hassasiyet göstermiyorsunuz diye. Facebook a yüklesen telif yeme sansın belki daha az ancak bu sefer de para nasıl kazanılır bilmiyorum... Görüntüye gelen 3. eşleşeni videonunda kırpmalar yaparak düzeltebiliyorsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri