Mutlaka okuyun kanal onay konusu

itibar35

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar güzel geişmeler oluyor. Hemen sizlerle paylaşma ihtiyacı hissettim. Ben yaklaşık 6-7 aydır onaya kanal gönderen biriyim ve sadece bir kez onay aldım ona da özgün canlı yayın oyun videoları atıp 3. Onaya gönderişimde zar zor onaylanmıştı.
Dün ilk kez harika birley yaşadım. Daha önce forumdan para ödeyip aldığım kazanması açık bir kanal aldıktan 1 ay sonra kazanmaya kapanmıştı. Sonra spam videoları sildim kanalı aldıgımdaki videoları bıraktm. Geçen ay rastgele onaya göndermişim öylesine tıklamışım farkında bile değilim. İçindeki eski onay alan videolarla ek en ufak hiçbir şey yapmadan kanalım onaylandı. ŞAŞKINIM MUTLUYM.
Sizlerle paylaşmak istedim umudu yitirdiğiniz kanalları gönderin onaya şansınızı deneyin arkdşlt.

Not: Kanal bot izlenm ve bot aboneliydi, 3 adet aynı tarz pugb oyun videolarıyla onay almıştı bende o şeklde satın almıştım.
Elimde daha bu şekilde 30 a yakın kanal var hepsini aynı şekil onaya göndericm yeni onaylamalar gelirse buradan paylaşıcm...
Herkese bol şanslar:)

Arkadaşlar güzel geişmeler oluyor. Hemen sizlerle paylaşma ihtiyacı hissettim. Ben yaklaşık 6-7 aydır onaya kanal gönderen biriyim ve sadece bir kez onay aldım ona da özgün canlı yayın oyun videoları atıp 3. Onaya gönderişimde zar zor onaylanmıştı.
Dün ilk kez harika birley yaşadım. Daha önce forumdan para ödeyip aldığım kazanması açık bir kanal aldıktan 1 ay sonra kazanmaya kapanmıştı. Sonra spam videoları sildim kanalı aldıgımdaki videoları bıraktm. Geçen ay rastgele onaya göndermişim öylesine tıklamışım farkında bile değilim. İçindeki eski onay alan videolarla ek en ufak hiçbir şey yapmadan kanalım onaylandı. ŞAŞKINIM MUTLUYM.
Sizlerle paylaşmak istedim umudu yitirdiğiniz kanalları gönderin onaya şansınızı deneyin arkdşlt.

Not: Kanal bot izlenm ve bot aboneliydi, 3 adet aynı tarz pugb oyun videolarıyla onay almıştı bende o şeklde satın almıştım.
Elimde daha bu şekilde 30 a yakın kanal var hepsini aynı şekil onaya göndericm yeni onaylamalar gelirse buradan paylaşıcm...
işi abartmazsan incelemedeki başka insanları fazla bekletmemiş olursun.

Bu olayı geçen ay açtığım konuda dile getirmiştim;https://www.ytpara.com/youtube-hakkinda-soru-ve-sorunlariniz/135592-manuel-onay-onerilerim.html

Onay alınan videoları silmeden onaya göndermek sıkça yaptığım şey :) Tecrübe paylaşmak güzel bir şey, var'olun.

---------- Spam Engelliyici 13:27 ---------- Önceki Mesaj 13:26 ----------

işi abartmazsan incelemedeki başka insanları fazla bekletmemiş olursun.

Hahhaha adam 1-2 kanal göndermiş muhabbete bak, sen vietnamlıları tanımıyorsun galiba...

Bu olayı geçen ay açtığım konuda dile getirmiştim;https://www.ytpara.com/youtube-hakkinda-soru-ve-sorunlariniz/135592-manuel-onay-onerilerim.html

Onay alınan videoları silmeden onaya göndermek sıkça yaptığım şey :) Tecrübe paylaşmak güzel bir şey, var'olun.

Hahhaha adam 1-2 kanal göndermiş muhabbete bak, sen vietnamlıları tanımıyorsun galiba...
30 taneden bahsetmiş

Kaç günde onay aldı acaba

22. gün hocam

---------- Spam Engelliyici 14:43 ---------- Önceki Mesaj 14:41 ----------

hocam senin konularını hep beğenerek okuyorum çok faydalı paylaşımların var. Bende böyle bir mutluluk yaşayınca hemen buraya aktarmak istedim birilerine yol göstersin diye. Herkesin işi gücü rast gitsin inş.

Yazdığının aynısını yapıp izlenip bile alıp onay alamayan kanallarım vardı.

Yazdığının aynısını yapıp izlenip bile alıp onay alamayan kanallarım vardı.

benmde var onlarca hocam izlenim abone aldığım ve onaylanmayan aylardır, ama bir kanal bu dediğim şeklde onay aldı. artık şans mı diyelim? yt çalışanının keyfi bir onaylaması mı bilemedm ama:) hayırlısı diyelim belki 5-10 gün sonra yine gidecek kazanması bilemeyiz

Hocam ümidinizi kırmak istemem ana inşallah 1 hafta içinde tekrar para kazanmanız gitmez..

bak hele ne konu açmış arkadaş az kaldı işi ilerletiyosun helal olsun sana amacına çok az kaldı bu yolda yürü

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri