Müzik eşleşenden geçirme [Videolu anlatım ]

• Kullanıcı fanitter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dünyadan Youtube Teknikleri

fanitter

Yasaklanmış
Müzik eşleşenden geçirme ile ilgili bir video çektim hd kalitede olan video sorun çıkardığı için atılmadı bende mb düşürüp atmak zorunda kaldım kalite biraz düşük ama elimden gelen buydu ilk video olduğu için hatalarım yada kaliteli bir anlatım olmamış olabilir elimden bu kadar geldi herkese iyi forumlar

Telif durumları nedir peki bi kanalının müzik kategorisinde gösterimi nedir ? Kendi kanalın varsa sadece gösterim yerinin fotoğrafını görebilirmiyim telif gelmiyormu ? Bilmeyenler için iyi bir çalışma eline sağlık.

Justin Biber in eski şarkılarında durum bu peki diğerlerinde böylemi ?

izliyorum hemen denicem
edit rihannanın şarkısına denedim işey yaramadı geçemedim 3. tarafı sesten yakalıyor

Yüklendikten sonra telif olayları nasıl peki bu konu hakkında bilgi verilebilirse iyi olur.

yeni kazanç kapısı bize çok saolun evet telif hakkında da bilgi verirseniz süper olur

Bilgi ve deneyilerini paylastigin icin tesekkurler arkadasim.

Her nekadar suphelerim olsa da, hemen denemeye koyuldum :)

Ama, bu kadar kolay olacagini dusunmuyorum acikcasi; Deneyip gorecegiz;

Eline yuregine saglik;

29 yaşında kadın oldu 11 yaşında kız çocuğu :) Bu zaten bilinen bir şeydi. Ben sizden daha farklı teknikler bekliyordum.

Ben zaten yapıyordum aynı programla ama bir türlü aşamamıştım eşleşeni şimdi birde böyle deneyecem

Yine yemiyor boşuna denemeyin :) Adamlar ilk saniyeden vuruyorlar eşleşeni. Arkadaş tertemiz kanalda yaptığı için ilkinden uyarı gelmiyor ama bir müddet yine telif gelecektir.

Bu video kullanilamiyor uyarisi veriyo

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

Telif durumları nedir peki bi kanalının müzik kategorisinde gösterimi nedir ? Kendi kanalın varsa sadece gösterim yerinin fotoğrafını görebilirmiyim telif gelmiyormu ? Bilmeyenler için iyi bir çalışma eline sağlık.

Justin Biber in eski şarkılarında durum bu peki diğerlerinde böylemi ?

Evet hepsinde durum aynıdır değişmez hızlandırma tekliği en iyi teknikdir çünkü müzik eşleşenleri ses üzerinden eşleşen verir 0:02 ama hızlandırdığınızda 0:02 olmaz o yüzden eşleşenden geçer

izliyorum hemen denicem

Sonuçlarınızı yazarsanız diğer arkadaşlar bilgilenir hocam

Yüklendikten sonra telif olayları nasıl peki bu konu hakkında bilgi verilebilirse iyi olur.

Hocam yakında bununla ilgilide bir video gelicek merak etmeyin.

yeni kazanç kapısı bize çok saolun evet telif hakkında da bilgi verirseniz süper olur

Önemli değil hocam iyi kazançlar telif ile ilgili videom vps alınca gelicek
Bilgi ve deneyilerini paylastigin icin tesekkurler arkadasim.

Her nekadar suphelerim olsa da, hemen denemeye koyuldum :)

Ama, bu kadar kolay olacagini dusunmuyorum acikcasi; Deneyip gorecegiz;

Eline yuregine saglik;

Hocam zaten kolay değil dediğim gibi o müzikleri ben yapmadım internetten alıp attım ve reklamda vardı :) eğer bu sorun çıkarırsa 2. yöntemi anlatacağım :)

Ben zaten yapıyordum aynı programla ama bir türlü aşamamıştım eşleşeni şimdi birde böyle deneyecem

Sonuçları bekliyorum :)

Eşleşen geçmek kolay :) özgün çalışıyorsanız bu tür müzikleri eşleşenden geçirebilirsiniz fakat diğer türlü videosuyla atınca illaki telif geliyo takipteler :)

Abi dediğini yaptım, yinede takılıyor ya :( Ben videoyu sesten ayırdım, sesi kalınlaştırdım, hızlandırdım. Görüntüye başka birşey koydum ve çerçeve ekledim yinede takıldı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri