Merhaba arkadaşlar, bir videom için ücretsiz müzik gerekti ve ses kitaplığına girdiğimde, sayfanın açıldığını ama müzik listesinin gelmediğini gördüm. Aynı durum müzik politikaları sayfası içinde geçerli. Acaba sorun tarayıcıda mı diye düşündüm, farklı tarayıcı denedim orada da aynı problem var. Ses kitaplığında hiçbir parçayı göremiyorum. Flash player ve java güncellemesi yaptım. ASC ile sistemi temizleyip tekrar başlattım ama problem devam ediyor.
Aynı problemi yaşayan veya çözümünü bilen var mı?
Edit: Problem "Video Ad Blocker" denilen, eklentinin kaldırılmasıyla çözüldü. Bu tarz problem yaşayan arkadaşlar varsa akıllarında bulunsun. Ayrıca bu eklenti uzun süredir virüs gibi yapışıp gitmiyordu, sonunda kayıt defterinden de silerek kurtuldum. İsterse bir mod arkadaş konuyu kilitleyebilir ya da silebilir. Teşekkürler.
Aynı problemi yaşayan veya çözümünü bilen var mı?
Edit: Problem "Video Ad Blocker" denilen, eklentinin kaldırılmasıyla çözüldü. Bu tarz problem yaşayan arkadaşlar varsa akıllarında bulunsun. Ayrıca bu eklenti uzun süredir virüs gibi yapışıp gitmiyordu, sonunda kayıt defterinden de silerek kurtuldum. İsterse bir mod arkadaş konuyu kilitleyebilir ya da silebilir. Teşekkürler.
Son düzenleme: