Muzik Konusundakı Damgamı VURDUM !!!!!! :D

• Kullanıcı jackjones53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

jackjones53

Kayıtlı Üye
Arkadaslar suan acayıp mutluyum geberıcem sevıncten Muzıklerın Frekanslarıyla Oynayarak PAra Kazanmayı Aktıf Ettım !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Resmi Editleyıp Koydm Arkadaslar Kanal İfşa Olmaısn Dıye Böyle Olması Gerekıyormus :D

GELSIN PARALARRRRRR :D

1-2 Hafta Sonra 3. Taraf Gelse bile ben 1-2 Hafta İçinde Yenı Cıkan Muzıklerden Parayı vururum :D

Ister forumda anlat ister anlatma ama lutfen ebook cikartma.

Ben Anlamam ebook mebook bu işte yenıyım ben :D

sadece nasıl yaptıgımı anlatan kısa bır vıdeo cekıcem o kadar sonra arkadaslar yararlansın.

Forumda biri vardı yöneticilerden biriydi sanırım unuttum. Aynı yöntem mi bilmiyorum ama telifli müziklerde para kazanmaya açmanın yolunu bulmuştu. Ama sonucu için tehlikeli diyorlar, Adsense kapatılmasından mahkemeye kadar yolu var denmişti. Karar senin tabi ama uygulamaya geçmeden önce sıkı bir şekilde araştırmanı öneririm. Youtube'da özellikle müzik piyasası çok tehlikeli Vevo olayı yüzünden başın derde girebilme ihtimali var.

Forumda biri vardı yöneticilerden biriydi sanırım unuttum. Aynı yöntem mi bilmiyorum ama telifli müziklerde para kazanmaya açmanın yolunu bulmuştu. Ama sonucu için tehlikeli diyorlar, Adsense kapatılmasından mahkemeye kadar yolu var denmişti. Karar senin tabi ama uygulamaya geçmeden önce sıkı bir şekilde araştırmanı öneririm. Youtube'da özellikle müzik piyasası çok tehlikeli Vevo olayı yüzünden başın derde girebilme ihtimali var.

mahkemeyle ugrasmazlar video silinir en fazla adsense gümler :d

reklam çıkmıyor videonda ? Yedin galiba eşleşeni :D

yok kardes suanlık para kazanmada sıkıntı yokda mahkeme lafı canımı sıktı :D
adsense patlasın zaten 0.12$ var :D o umrumda degıl

reklam yok abi daha smdı yukledım nasıl reklam olsun
ama video yöneticisinden bakıyorum 2dk da bir f5 yapıyorum ızlenme 10 ar 11 er artıyo :D suan 27 izlenme olmus

Hocam ne mahkemesi kafana takma sen anladığın olayı çözdüğün mevzuyu anlat bize yeterlidir. :)

:D valla bende bu aralar vevo üstüne çalışıyom bieberdede iş var :D

Videonun hitini reklam çıkacak mı diye merak eden ytpara arttırıyor :)

abi ben reklam olayından anlamıyorumkı ızlendıkce otomatık cıkar dıye tahmın edıyorum
ama şöyle soylıyım para kazanma hala aktıf 35 ızlenmeye ulastı

reklam yok abi daha smdı yukledım nasıl reklam olsun
ama video yöneticisinden bakıyorum 2dk da bir f5 yapıyorum ızlenme 10 ar 11 er artıyo :D suan 27 izlenme olmus

para kazanmaya açıldı ise reklamın hemen videonda gösterimesi gerek, ilginç bir durum reklamın çıkmaması.

etiket ve isimden dolayı bazı videolarda yeşil ışık aktif olsada reklam çıkmaz iyice bir bak özelden at istersen birde ben bakayım boşa kürek çekme

dostum bu alanda ciddi çalışmalarım var benımde.... yontem taktıkler çalışıyorum aslında başardıklarımda var ama aradan zaman geçıyor uyaru gelıyor genede... ;) kalıcı olmuyo rmalesef... ama bu işi yapacaklara önerım denemelerde gorselde sabit resım kullanım video klıplerde goruntu yakalıyor yada bulanık yapın cıdem yabancı ızlemıyor... :D benden bukadar ...

bu arada hala reklam çıkmamaış 40 izleyicide geçmiş yanı ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri