Müzik Kullanmak hakkında

ohnofor

Onaysız Kullanıcı
Beatstars.com sitesinden müzik satın alacağım fakat buradaki ifadelerin anlamları neler?

Satın aldıktan sonra gelirleri bana gelecek şekilde kullanabilir miyim telif yemeden?

WsSXY2

Beatstars.com sitesinden müzik satın alacağım fakat buradaki ifadelerin anlamları neler?

Satın aldıktan sonra gelirleri bana gelecek şekilde kullanabilir miyim telif yemeden?

WsSXY2

TEMEL, DİJİTAL DAĞITIM, SINIRSIZ gibi 3 ayrı satın alma seçenekleri mevcut, Temelde 10k kopyaya kadar 200000 Çevrimiçi Ses Akışları gibi kısıtlamalar var, Dijital Dağıtım pek farksız değil sadece kullanım süresi ve kopyalama sayısı artıyor, ayrıca radyo istasyınlarında kullanma hakkınız bulunmamakta, Sınırsız da ise Tamamen sizin oluyor buda en tuzlu fiyat oluyor, Radyo istasyonlarında dahi kullanacağınız lisansı ile size sunulmakla beraber dilediğiniz yerde kullana bilirsiniz. Sanıyorsam sizin kafanızı karıştıran etkenler 3 ayrı fiyatın olması oldu.

TEMEL, DİJİTAL DAĞITIM, SINIRSIZ gibi 3 ayrı satın alma seçenekleri mevcut, Temelde 10k kopyaya kadar 200000 Çevrimiçi Ses Akışları gibi kısıtlamalar var, Dijital Dağıtım pek farksız değil sadece kullanım süresi ve kopyalama sayısı artıyor, ayrıca radyo istasyınlarında kullanma hakkınız bulunmamakta, Sınırsız da ise Tamamen sizin oluyor buda en tuzlu fiyat oluyor, Radyo istasyonlarında dahi kullanacağınız lisansı ile size sunulmakla beraber dilediğiniz yerde kullana bilirsiniz. Sanıyorsam sizin kafanızı karıştıran etkenler 3 ayrı fiyatın olması oldu.

Hocam resim eklemiştim ama sanırım gelmemiş.

beat i "basic lease" olarak sepete ekleyince çıkan bu resimdeki "100000 online audio streams"
https://hizliresim.com/fc5sEH

ve bu sepetteki ürünün sözleşmesine gidince çıkan fotoğrafki yazıyı tam anlayamadım. Siz anlayabildiyseniz açıklar mısınız?
https://hizliresim.com/qgRvwf

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri