muzikcim adlı üyeden şikayetçiyim

Muhammed66

Kayıtlı Üye
Katılım
2 Temmuz 2018
Mesajlar
6
Tepkime puanı
0
Puan
0
[MENTION=75260]Muhammed66[/MENTION]
[MENTION=66448]muzikcim[/MENTION] adlı üyeden 21 ekim 2018 tarihinde şu linkteki https://www.ytpara.com/normal-kanal-alim-satim/130647-ozgun-oyun-kanali-para-kazanma-aktif-ozellikli.html konudan para kazanması açık özgün oyun kanalını 1200 TL ye satın aldım. skypeden yazışarak ödeme bilgileri alındı ve ödeme yaptım. Bana kanal bilgilerini verdi. Hemen şifreleri değiştirdim ikincil maili ekledim. 2 adımlı doğrulamayı açmadım çünkü benim telefon numaram daha önce kapanan spam kanallara eklenmişti mimliydi yani bulaştırmak istemedim kanala.
Forumda başka bir uyeden pinli adsense satın alarak bu kanala bağladım. Satın aldığım adsense mailini kullanmadım. [MENTION=66448]muzikcim[/MENTION] den almış olduğum kanalı yönetici atadım yani youtube ve adsense aynı mailde oldu.
Youtube kanalına çalışmış olduğum içerikleri ekledim 9-10 gün süre içinde güzel kazançlar elde etmeye başlamıştım. günlük 200 tl ye kadar çıkmıştı. Dün saat 22:30 sıralarında ikincil maile bildirim geldi kanalınızın şifresi değiştirildi diye. kanala girmeye çalıştım her şeyi değiştirmiş bu [MENTION=66448]muzikcim[/MENTION] denen kişi Aras KAYA.

Kanalı onun çaldığına eminim şüphem yok. Skypeden yazdım inkar ediyor tek bir cumle yazdı. o kadar şey yazdım cevap bile vermiyor artık. satın aldığım 1200 TL, pinli adsense için ödediğim 250 TL, Kanalın içindeki ekim kazancı 800 TL bu kişiye kaldı. Ne yapacağimı şaşırdım. kanala giriş yapmaya çalıştım hatırladığınız en son şifre falan derken bir form doldurma yeri geldi orayı doldurdum butun olanları yazdım. 3-5 iş günü içinde inceleyip cevap vereceklerini söylediler.

Kanalı [MENTION=66448]muzikcim[/MENTION] çaldı çünkü kanal çalındıktan sonra kanala yeni videolar attı. bir tanesi de çocuk şarkıları üzerine. bakın bu konudaki satış konusu çocuk şarkıları üzerine. https://www.ytpara.com/normal-kanal-alim-satim/130239-para-kazanmasi-aktif-cocuk-sarkilari-kanali-videolar-ile-birlikte-satilik.html

bu resimde dun kanalımı çaldıktan sonraki videonun
https://i.hizliresim.com/Q2kgzV.png hatta resimdeki pepe şarkıları videosu bu linkteki https://www.ytpara.com/youtube-alisveris/130949-ozgun-cocuk-kanali-kurmak-isteyenlere-muhtesem-ozgun-firsat-sadece-3-kisiyle-calisilacak.html konusunda bahsedilen örnek videodaki sesler ile aynı

Ben [MENTION=66448]muzikcim[/MENTION] adlı üyeden şikayetçiyim ve kanalımı o çaldı diyorum. başka kişilerden de kanal aldım onlar da böyle bir durum yaşanmadı. Ama bu kişi kanalı sattıktan sonra beni takip etti baktı kanalda benim attıklarım izlendi güzel de para gelir dedi bir şekilde şifreleri değiştirip hayasızca kanalıma ve onun hiç olmayan adsenseme çöreklendi. ve bu kanaldan da güzel paralar kazanmaya devam edecek. Bu forumda hala kanal satıyor. beni mağdur etti başkları mağdur olmasın Aras KAYA denen bu şahsiyetsiz DOLANDIRICIDIR. Adminler lütfen gereğini yapın. Başkası yapmış olamaz kanalın geçmiş bilgileri tamamen bu kişide idi. benim tek hatam 2 adımlı doğrulamayı yapmamak...

Not: etiketleme bende çalışmadı kişiyi yazarken kusura bakmayın
 
Ben kanalda o kadar kanal alis satisi yaptim hic bir problem olmadı.
Bu resmen açıkça iftiradır.
Skypede yazdi ben de cevap verdim kesinlikle kanalla satisimdan itibaren hicbir sekilde alakamin kalmadigini benim calmadigimi soyledim. Daha ne yazayim?
kanalini daha sonra ne yapti nasil devam ettirdi kanala dahi bakmadim.
Kanali nasil calabilirim kolay mi bu kadar? Cevrenizdeki kisilerden veya paylastiginiz kisilerden suphe duyun, arastirin bence buralarda vakit kaybetmeyin.
Içeriklerini ben nereden bulup da devam ettireyim. Butun mesajlarima konularima bakilsin hic bir zaman bu dilde ve spam tarzi iceriklerle ve kanallarla hic bir alakam olmadi ve olamaz.
Bu yuzden de aciktir ki bu konu iftiradir.
Kanali calinmis kilifina büründürmek için o video atılmış.
Ki zaten videodaki sesle benim konumu ornek gosterdiginiz videolarimdaki kullandigim sesin hicbir alakasi yok bunu herkes anlayabilir zaten ilk acista.
"Sahsiyetsiz dolandiricidir" ifadesiyle suphe duydugunuz kisiye bu tarz bir ithamda bulunmak suctur.
Madem sifreleri degistirdiniz ikincil maili degistiniz, telefon dogrulamasi da yoktu zaten en bastan, ee bu sekilde daha nasil calinabilir kanal??
 
Son düzenleme:
Ben kanalda o kadar kanal alis satisi yaptim hic bir problem olmadı.
Bu resmen açıkça iftiradır.
Skypede yazdi ben de cevap verdim kesinlikle kanalla satisimdan itibaren hicbir sekilde alakamin kalmadigini benim calmadigimi soyledim. Daha ne yazayim?
kanalini daha sonra ne yapti nasil devam ettirdi kanala dahi bakmadim.
Kanali nasil calabilirim kolay mi bu kadar? Cevrenizdeki kisilerden veya paylastiginiz kisilerden suphe duyun, arastirin bence buralarda vakit kaybetmeyin.
Içeriklerini ben nereden bulup da devam ettireyim. Butun mesajlarima konularima bakilsin hic bir zaman bu dilde ve spam tarzi iceriklerle ve kanallarla hic bir alakam olmadi ve olamaz.
Bu yuzden de aciktir ki bu konu iftiradir.
Kanali calinmis kilifina büründürmek için o video atılmış.
Ki zaten videodaki sesle benim konumu ornek gosterdiginiz videolarimdaki kullandigim sesin hicbir alakasi yok bunu herkes anlayabilir zaten ilk acista.
"Sahsiyetsiz dolandiricidir" ifadesiyle suphe duydugunuz kisiye bu tarz bir ithamda bulunmak suctur.
Madem sifreleri degistirdiniz ikincil maili degistiniz, telefon dogrulamasi da yoktu zaten en bastan, ee bu sekilde daha nasil calinabilir kanal??
Pepe şarkıları ile ilgili kanala atılan videodaki ses sistemi ile senin bu konudaki https://www.ytpara.com/youtube-alisveris/130949-ozgun-cocuk-kanali-kurmak-isteyenlere-muhtesem-ozgun-firsat-sadece-3-kisiyle-calisilacak.htmlörnek videodaki çalışılan ses sistemi aynı. [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] [MENTION=13409]karayaman[/MENTION] incelesinler. kanal linkini verebilirim.

Benim çevremdikiler kanala ulaşamaz nerden bulacaklar. Evde eşimin bile haberi yok satın aldığımdan. Bu hesabı bir tek sen geri alabilirsin eski kullanıcısı olduğun için. Başka türlü imkansız. Başkalarına da kanal sattın tabi o kanallar benim kanal kadar değerlenmedi. İzlenmeleri görünce el attın kanala. Madem böyle niyetin var içeriği zaten göruyorsun al kendi kanallarına yukle. Ben içeriğimi göreceğini bile bile senden kanal satın aldım. Pinli adsenseme de el koydun kanalın ekim kazancına el koydun.
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] bakın bu konusunda https://www.ytpara.com/normal-kanal...yilinda-acilmis-para-kazanma-aktif-kanal.html şöyle diyor:Çocuk kanalı kategorisinde çalıstıgım icin bu aldığım kanalı da bu kategoriye cevirme gibi bir girisimde bulundum fakat tabii ki basarili olamadim ve aboneler kacmaya baslayinca heba olmasini istemedim kanalin
şimdi benden çaldığı kanalda deniyor bu yapmak istediğini. Kanalı senin çaldığın ortada. Bu kişinin forumda kanal satış konuları var. Başka arkadaşların da mağdur olmaması için [MENTION=66448]muzikcim[/MENTION] in banlanmasını talep ediyorum. Bu kanalı bana geri vermeyecek bilmiyorum. Adam yolunu aldı gidiyor tahminen günlük 50 dolar alıyordur günlük. Bu paralar senden çıkar bir gün inşallah bir şekilde başka da bir şey diyeceğim yok. Allahından bulsun....
 
Evet o dediğiniz şarkının linkini atın da ses aynı mı değil mi görsün herkes, yöneticiler.
Lütfen iftira atmayı bırakın artık.
"Pinli adsenseme el koydun " nedir?
Adsenseyi de mi ben sattım size ? Buradan da artık apaçık belli iftira attığınız.
Birçok kanal sattım ve hiçbir sorun yaşamadık hiç kimseyle.
Yöneticilerim lütfen konuyu kilitler misiniz ismimin bu tarz bir iftira konusunda geçmesi rahatsız ediyor artık beni. [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION]
 
videonun linkini sadece adminlere veririm. ses sistemi aynı çalışma ürünü. Adsense konusu ilk yazımda açıkça yazıyor zaten iyi okumamışsın. Adsenseyi bu forumda başka birinden satın aldım. Satın aldığım adsense mailine senden aldığım hesaba yönetici atadım eskiyi iptal ettim. Youtube kanalı ile adsense aynı mailde oldu. İkiside birden gitti elimden. Ben de çok kanal satın aldım kimseyle sorun yaşamadım sen haricinde nasıl oluyorsa. iftiraymışşşş
 
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

  • Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

    Alternatif header

    Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

    Görünüm Modu Seçimi

    Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

    Izgara Görünümü

    Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

    Resimli Izgara Modu

    Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

    Yan Paneli Kapat

    Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

    Sabit Yan Panel

    Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

    Box görünüm

    Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

    Köşe Yuvarlama Kontrolü

    Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

  • Renginizi seçin

    Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri