Nabıcaz be Kamil?

Psi

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.sencene.com
Gemide-Nab%C4%B1caz-be-Kamil-Facebook-Kapak-Cover-Foto%C4%9Fraflar%C4%B1-www.kapakresimleri.org_.jpg

600 kanalımda tek banka hesabıydı hepsi gitti. Şu an sıfırım, Benim durumumda olanlar ne yapmayı düşünüyor bu atılan kanalları bi yere sokabilirmiyiz? atan attı sokan soktu mu diyorsunuz :mad:

Gemide-Nab%C4%B1caz-be-Kamil-Facebook-Kapak-Cover-Foto%C4%9Fraflar%C4%B1-www.kapakresimleri.org_.jpg

600 kanalımda tek banka hesabıydı hepsi gitti. Şu an sıfırım, Benim durumumda olanlar ne yapmayı düşünüyor bu atılan kanalları bi yere sokabilirmiyiz? atan attı sokan soktu mu diyorsunuz :mad:

beklemedeyiz tüm sağlam partnerler ya şartları ağırlaştırdı, ya spam kanal almıyorlar ya da alım sayısı bir anda arttığı için atıyorlar onlar da tedirgin..

bu kanalları baglasak baska partnerede en azından bi sonraki ay 12 günlük kazanclarını alsak kanalların

Geçmiş olsun kardeşim :( önceki ödemeyi alabildin mi bari beklediğin birşeyler vardı

o kadar kanalı bankaya bağlamak hataydı...
keşke wm kullansaydın.biz de bankaya tek elden almayı biliyoruz ama wm yle uğraşmayı tercih ettik.bu işlerde ne kadar saklanırsan,kanallar arası bağı azaltırsan o kadar iyidir bunu aklından çıkarma.geçmiş olsun ama altından kalkarsın sen.

Siz misiniz bu kentin zaptiyesi? (Quize)

Sent from my iPhone using Tapatalk

[MENTION=16282]weberesice[/MENTION] en yüksek ödemeyi bu defa alıcaktım bu zamana kadar aldıklarıma eşdeğer baya kötü oldu malesef
[MENTION=12033]daralll[/MENTION] Wm hiç açmadım, birde toplu şekilde ekledim dashboardlara biraz rahat davrandık, Wm'ede güvenmedik kötü oldu, Yalnız Sağlam kanalları atması tam bir şok oldu yani.şimdi panellerden kontrol ettimde 13 milyon izlenim var 19 günde kim bilir ne getirecekti, yani sadece alacağım değil bundan sonrakiler de gitti Zararım çok çok büyük hayatım boyunca göremeyeceğim para yı alacaktım alamadım, Açıkcası hiç bir şey yapasım da yok bu saatten sonra bu kanalları kurtarabilirisem açık olanları yeter. Yeni kanal yapmam uzunca bi süre..

işte 600 kanal çok be kamil, değerini bilipte max. 50-60 kanal açaydık belki bu duruma gelmeyebilirdik.

çalışmaya devam edin vazgeçmeyin hocam büyük bi yıkım olmuş gerçekten çok üzüldüm geçmiş olsun

o kadar kanalı bankaya bağlamak hataydı...
keşke wm kullansaydın.biz de bankaya tek elden almayı biliyoruz ama wm yle uğraşmayı tercih ettik.bu işlerde ne kadar saklanırsan,kanallar arası bağı azaltırsan o kadar iyidir bunu aklından çıkarma.geçmiş olsun ama altından kalkarsın sen.

Sizin sistem çok kanal farklı db farklı cuzdan no şeklinde miydi ? Etkilenme durumunuz nedir

bu bir lütuftu buna bağımlı olmamak gerekiyordu.Üzülmeye gerek yok şimdiye kadar aldıklarımıza sevinelim gayet şanslıydık birçok kardeşimiz 20 liraay gece gündüz çalışıyor.

[MENTION=9291]Kızıldereli[/MENTION] sen öyle san, sen öyle san. 600 kanal sok 1 spam, hepsini aynı dashboardta topla 2) toplu katliam kanalların en az yarısını terminated et 3) kanal kapatma her gece kanal yap nerden baksan 4) ağr spamcılık. adamların cebinden 5 haneyi sadece 35 dolar kesinti ile banka hesabına al 5) kolay para. Bütün bunları yaptıktan sonra quize mail atıp kusura bakmayın abi paramı verin yoksa sizin ben diyemezsin Adamın kanallarını atarlar kamilll kanallarını atarlarr. Hadi quiz oyuncu ki bu beyfendiler partneriz diyorlar böyle partner nasıl böyle oyuncu olur anlamadım giti. off herşey karışık.

[MENTION=9291]Kızıldereli[/MENTION] sen öyle san, sen öyle san. 600 kanal sok 1 spam, hepsini aynı dashboardta topla 2) toplu katliam kanalların en az yarısını terminated et 3) kanal kapatma her gece kanal yap nerden baksan 4) ağr spamcılık. adamların cebinden 5 haneyi sadece 35 dolar kesinti ile banka hesabına al 5) kolay para. Bütün bunları yaptıktan sonra quize mail atıp kusura bakmayın abi paramı verin yoksa sizin ben diyemezsin Adamın kanallarını atarlar kamilll kanallarını atarlarr. Hadi quiz oyuncu ki bu beyfendiler partneriz diyorlar böyle partner nasıl böyle oyuncu olur anlamadım giti. off herşey karışık.
Bir banka basimiza ne isler acti

Bu ay tüm dashboardları bankaya aktaracaktım hatta geçen ay yapacaktımda zaman bulamamıştım.. İyi ki bulamamışım hepsi sağlamda birtek kapananları ödemezlerse üzer oda quize sadakamız olsun :)

Geçmiş olsun her sorun çözülür buna da bir çözüm bulunur elbet sabredin umarım gönlünüzce olur her şey.

Bende de tek bir kanal kalmadı hepsi atıldı. 600 kanal gerçekten senin için bir yıkım olmuştur ama Allah büyüktür bakıcaz bir çaresine. Atılan kanalları da komple sileceğim onlardan bir hayır geleceğini sanmıyorum quizin takibinde başımı ağrıtmasın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri