Napolyon - Mail Okuyarak Para Kazan

Srhttsdmr

Yasaklanmış
Nap puan nedir?

Nap puan, Napolyon.com'daki aktiviteleriniz karşılığında kazandığınız puan birimidir. Kazandığınız nap puanlar, size fırsatlar, indirimler, çekilişler ve ayrıcalıklar olarak geri döner.
Napolyon.com, Türkiye'nin en büyük markalarından hiçbir yerde bulamayacağınız, yalnızca size özel fırsatlar sunar.
Napolyon.com'da yaptığınız her işlemde nap puan kazanır, nap puan kazandıkça daha çok fırsat elde edersiniz.

Nasıl nap puan kazanırsınız?
Üye olduğunuzda
Siteye giriş yaptığınızda
Profil bilgilerinizi doldurduğunuzda
Reklam e-posta/SMS'lerini okuduğunuzda, tıkladığınızda ve 1 kez paylaştığınızda
Anketleri doldurduğunuzda
Yeni üye getirdiğinizde nap puan kazanırsınız.

Nasıl nap puan harcarsınız?

Napolyon.com'da kazandığınız nap puanlarla ilgi alanınıza özel fırsatlar arasından dilediğinizi seçebilirsiniz.
Hediye çekleri
İndirim kuponları
Sürpriz çekilişler
Öncelikler / Ayrıcalıklar

Napolyon.com üyelik dereceleri
Napolyon.com'da üyelerin aktiflik seviyelerine göre düzenlenmiş 3 farklı üyelik derecesi bulunmaktadır: ap1, ap1½ ve ap2
Reklam ve Arkadaş nap puanlarınız, ait olduğunuz üyelik derecesinin nap puan katsayısı ile çarpılır.

* *
*
ap1
ap1½
ap2
*
* *
Kazandığınız nap puan katsayıları*
x1
x1,5
x2
*
* Kazandığınız nap puanlar üyelik derecenizin katsayısı ile çarpılmış olarak gösterilir.
Napolyon.com'da ne kadar aktif ve katılımcı olursanız, bir üst dereceye o kadar hızlı yükselirsiniz.
Bir alt dereceye gerileyerek sunulan ekstra fırsatları kaçırmamak için, aktif ve katılımcı olmaya devam etmeniz gerekmektedir.

Bir üst üyelik derecesine nasıl yükselirim?
Aşağıdaki aksiyonların her birinde gösterdiğiniz katılım oranına göre bir üst üyelik derecesine yükselirsiniz.

Fotoğrafınızı yüklediğinizde
Profil Bilgilerini doldurduğunuzda
E-posta adresinize gelen reklam e-postalarını okuduğunuzda, tıkladığınızda ve 1 kez paylaştığınızda
Anketleri doldurduğunuzda
20 yeni üye getirdiğinizde

Napolyon.com'da üyelerin dereceleri, sitenin açıldığı tarihten itibaren 6 aylık dönemler boyunca yukarıdaki aksiyonları gerçekleştirme durumlarına göre belirlenir. Napolyon.com'da katılım göstermeye devam ettikçe, üst üyelik derecelerine yükselebilirsiniz.

Üyo OL !

referans linkini verseydin baride seninde işine yarasaydık :D
indirim kuponları falan onlar cok önemli degilde para kazandırıyormu bu cekilislerin avantajların haricinde?

referans linkini verseydin baride seninde işine yarasaydık :D
indirim kuponları falan onlar cok önemli degilde para kazandırıyormu bu cekilislerin avantajların haricinde?

kardeş referans linkiyle olmuyo bu istiyosan mail adresi yolla pm ben sana davet yollayayım :D

üye oldum baktım fena site değil aslında ama tc kimlike kadar herşeyi girmek gerekiyor ödeme almak için :D

üye oldum baktım fena site değil aslında ama tc kimlike kadar herşeyi girmek gerekiyor ödeme almak için :D

:D doğrudur ama sıkıntılı bi sey değil anketleri hemen cvplarsan sonra arada paylaşman için mail gelir 100bin nap olunca 100tl hesaba gonderiyolar ya da bi şeyler alabiliyosun anti virus programı ya da kupon çekiliş filan

üye olmak isteyen pm atsın mailini en azından biz de referans olalım ya :D

gerçekten güzel bir site profil bilgilerini doldurdum ama anket çok gelmiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri