NAS depolama kullanan veya anlayanlar ??

Bay Torlak

Yasaklanmış
merhaba arkdaşlar harddisk dolaplarından alıcaktım ve bunu buldum nas depolama internet baglantılı harddisk dolapları varmış. 2 yuvalıymış 18T depolama imkanı varmış falan filan ama dikkatimi çeken şu oldu istedigin cihazdan erişebiliyor ve 7/24 çalıştırabiliyormuşsun.

Şimdi kafama takılan bunu vdsde açabiliyormuyuz ?? yani açılabiliyorda mesela bizim bagladıgımız ethernet kablosundaki hıza göremi işler vdsde yoksa vdsnin hızına göremi ??

bilmeyenler için bildiginiz bulut gibi bir sistem.

birde internet yoksa giremiyormuyuz bu sisteme bilenler bilgilendirirse sevinirim ona göre satın alıcam 2 yuvalı

O cihaz ethernet kartı üzerinden yerel ağda çalışır.VDS 'den kastınız uzakta bi cihazsa düşündüğünüz iş olmaz. Şöyle düşünün ; Normal bir harici hdd nasıl usb ile bağlantı yapıyorsa , bu cihazda ağ kablosu ile bağlantı yapar , belli bir ip adresi vardır ve donanım olarak harici hddlerden daha sağlamdır olayı bu .

O cihaz ethernet kartı üzerinden yerel ağda çalışır.VDS 'den kastınız uzakta bi cihazsa düşündüğünüz iş olmaz. Şöyle düşünün ; Normal bir harici hdd nasıl usb ile bağlantı yapıyorsa , bu cihazda ağ kablosu ile bağlantı yapar , belli bir ip adresi vardır ve donanım olarak harici hddlerden daha sağlamdır olayı bu .

tamamdır anladım peki bunu internetim yoksa kullanamıyormuyum ?

Eğer modemde birden fazla port varsa takabilirsin yoksa bir switch alman gerekecek.Ama VDS veya youtube için hiç bir işine yaramaz bu cihaz ancak veri depolarsın bence harici bir hdd işini görecektir.

merhaba arkdaşlar harddisk dolaplarından alıcaktım ve bunu buldum nas depolama internet baglantılı harddisk dolapları varmış. 2 yuvalıymış 18T depolama imkanı varmış falan filan ama dikkatimi çeken şu oldu istedigin cihazdan erişebiliyor ve 7/24 çalıştırabiliyormuşsun.

Şimdi kafama takılan bunu vdsde açabiliyormuyuz ?? yani açılabiliyorda mesela bizim bagladıgımız ethernet kablosundaki hıza göremi işler vdsde yoksa vdsnin hızına göremi ??

bilmeyenler için bildiginiz bulut gibi bir sistem.

birde internet yoksa giremiyormuyuz bu sisteme bilenler bilgilendirirse sevinirim ona göre satın alıcam 2 yuvalı

Bende var. 16 TB 4 Yuvalı Raid 5 Yapısı Oldukça güzel Pm atarsan detaylı bilgi vereyim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri