Nasıl adsense açıyorsunuz?

• Kullanıcı ythp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

ythp

Kayıtlı Üye
Beyler aynı pc den birden fazla adsense açılması sıkıntı oluyor. Ben şu anda her adsense için ayrı vds alıp sadece o vds de adsense i açıp barındırıyorum. Vds kullanmadan en temiz nasıl adsense açılır.?Sizin kullandığınız yöntemler nedir paylaşırsanız sevinirim.

Aynı pc ve aynı ip acılan adsense hesaplarından birisi muhakak ban yiyor arkadaşın 50 bin aşkın youtube parası öyle gitti bilginize

Kendi telefonumdan son bir haftada en az 15 tane Adsense hesabına girip çıktım hesap alıp satıyorum hesaplara hiç birşey olmadı

Ayni int baglntisi sikinti yaratmiyormu sizin bu sekilde kac pc kac adsenseniz var

aynı anda gırmek rısklı olabılır tabıı ama sonucta aldıgınız vds iplerde aynı bloktan verılıyor,ben bu sekılde 2 tane adsense kullandım,ip degıstırerek 2 sene

Kendi telefonumdan son bir haftada en az 15 tane Adsense hesabına girip çıktım hesap alıp satıyorum hesaplara hiç birşey olmadı

google guncelleme yaparsa sıkıntı yasarsın,algorıtma zaman zaman dgısıyor,
benım 4 tane adsensem kapandı,

bence olay şuandan ibaret

Abartılı spam yapmıyınca toplu kapanma gibi bir durum söz konusu olmuyor

O kadar kişinin adsense hacklendi hala vdsten adsense açabiliyorsanız iyi cesaret var demektir.

Her arkadaşıma gittiğimde açıyorum, ücretsiz wi fi noktalarında açıyorum ve internet cafelerde açıyorum

google guncelleme yaparsa sıkıntı yasarsın,algorıtma zaman zaman dgısıyor,
benım 4 tane adsensem kapandı,

Hocam gelen mailde kapanma nedeni ne yazıyor ? ben senelerdir aynı pc den hemde çerez bile temizlemeden bir sürü adsense giriş çıkış yapıyorum bu zamana kadar hiç bir sorun yaşamadım hatta ortak çalıştım bir arkadaş var adsenselerin birini beraber kullanıyoruz arkadaşın evinde devamlı açık adsense benimde ofisim deki pc de açık hiç bir sorun yaşamadık ve o adsense 2 seneye yakın süredir aktif

Hocam gelen mailde kapanma nedeni ne yazıyor ? ben senelerdir aynı pc den hemde çerez bile temizlemeden bir sürü adsense giriş çıkış yapıyorum bu zamana kadar hiç bir sorun yaşamadım hatta ortak çalıştım bir arkadaş var adsenselerin birini beraber kullanıyoruz arkadaşın evinde devamlı açık adsense benimde ofisim deki pc de açık hiç bir sorun yaşamadık ve o adsense 2 seneye yakın süredir aktif

Giriş çıkışta çok sıkıntı olmuyor da açarken de aynı pc den mi açıyorsunuz hocam

Aynı pc ve aynı ip acılan adsense hesaplarından birisi muhakak ban yiyor arkadaşın 50 bin aşkın youtube parası öyle gitti bilginize

arkadaşınızın adsensesi büyük ihtimalle incelemeye girdiği için banlandı, bende aktif 3 tane var sıksık ip çerez mac temizliği yapar girerim en son 2015 eylülde banlanmıştı hesaplarım,

şimdi biri der banlanmalar miktara göre değil falan, 4 yıldır bu işle uğraşan biri olarak bence 20k üzeri riskli, google mühendislerin dikkatini çekiyor, dokunmayabilirler ama işin içinde risk faktörü var bana göre,

yani bence google mühendislerinin gözünde bi 5 10k alan adamla 50k alan adam arasında fark var,

tek hesaptan 50k alıcağınıza 5 hesaptan 50k alın daha iyi, sıfır risk

tabi, multilerden dolayıda adsenseler banlanıyor, temiz çalışmak gerek her halükarda

Giriş çıkışta çok sıkıntı olmuyor da açarken de aynı pc den mi açıyorsunuz hocam

hocam açıkcası açmakla uğraşmıyorum işim gereği devamlı web adsense ve youtube adsense lazım olduğundan forumdaki arkadaşlardan satın alıyorum.

Bu arada açarken derken hocam sıfırdan başvuruyu diyorsanız eğer vds yerine internet cafeden başvuru yapmayı tercih ederim.

NOT : Birde kafama takılan bir konu var bu vds denilen olayda vds satan arkadaş bir ip adresine 5-10 kullanıcı açıp satış yapmıyor mu ? yani o ip adresindeki diğer kullanıcının adsensesi veya kanalı banlanınca kullanıcı farklı olsada ip aynı olduğu için sizin kanalınıza adsensenize zarar vermiyor mu ?

hocam açıkcası açmakla uğraşmıyorum işim gereği devamlı web adsense ve youtube adsense lazım olduğundan forumdaki arkadaşlardan satın alıyorum.

Bu arada açarken derken hocam sıfırdan başvuruyu diyorsanız eğer vds yerine internet cafeden başvuru yapmayı tercih ederim.

NOT : Birde kafama takılan bir konu var bu vds denilen olayda vds satan arkadaş bir ip adresine 5-10 kullanıcı açıp satış yapmıyor mu ? yani o ip adresindeki diğer kullanıcının adsensesi veya kanalı banlanınca kullanıcı farklı olsada ip aynı olduğu için sizin kanalınıza adsensenize zarar vermiyor mu ?

benim kullandığım vds lerde herhangi bir problem olmadı şimdiye kadar ben de açarken internet cafeden açmayı düşündüm en mantıklı böyle duruyor

hesap düzeyinde adsenseleden birinde ihlal yaşanırsa google ulaşabildiği tüm hesapları kapatır. ihlal yaşanmadığı sürece istediğin hesaba gir çık birşey olmaz. ama her hesap için ayrı bir VMware Workstation kurup kullanmak en iyisi.ip mutlaka değişmeli

hesap düzeyinde adsenseleden birinde ihlal yaşanırsa google ulaşabildiği tüm hesapları kapatır. ihlal yaşanmadığı sürece istediğin hesaba gir çık birşey olmaz. ama her hesap için ayrı bir VMware Workstation kurup kullanmak en iyisi.ip mutlaka değişmeli

İhlal derken hocam kanal kapanma falan mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri