Nasıl bideo bulucam bilmiyorum

• Kullanıcı eberbax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

eberbax

Yasaklanmış
merhaba, hocalarım kardeşlerim,üstadlarım...
bir süredir bunu yapmaya çalışıyorum fakat nasıl video bulucam anlamıyorum . trafik kazası koyuyorum tutmuyor. türkçe şeyler koyayım diyorum pek kazanmıyor.. artık türkçe koydum bende. hocalarım sizden istedğim hem benim için hemde yeni arkadaşlar için kanalınızda nasıl videolar paylaşıyorsunuz. ? pm ile kanalınızın linkinizi verir misiniz. sizdekileri kanalları inceleyerek bir şeyler öğrenmek istiyorum üstadlarım.!

konunu başlığını yanlış yazmışım. düzeltemedim
asıl konu başlığı : "Nasıl bir video bulucam bilmiyorum" olucaktı

Dostum Kimse Kanalının Linkini Vermez..Paylaştigin videolar youtubede çok yüklenmiş olabilir ..Haber videolarina yönel derim sana güncel olan haber sitelerinden videolari indir yükle.

Bir kere bi video, bi kategori üzerine yoğunlaşırsanız kaybedenlerden olursunuz malesefki, Bi kelimesinden kurtulup deneyebileceğiniz kadar para kazanmayı becerene kadar bir sürü yoldan geçmeniz lazım İnanın boşa kürek çekmiş olmayacaksınız ama bi yoldan gitmeyi denerseniz 1 dolarda kalırsınız onu bile göremessiniz diyim :) Zaten burda kazananların hepsi deneme yanılma ile kazanmaya başladı sizde bunları uygulayarak kendi yolunuzu bulduğunuzda sürekli o kategorilerde ilerleyip yorulmadan yol katede bilirsiniz ama işi çözene kadar Malesefki sabır ve çaba gerekli.

kafamm çok karıştı üstadlar. ben ne yapıcam hiç bilmiyorum :(

İstediğin kadar kanal açacaksın kendi taktiğimi söylüyorum 200 er video yükleyip bırakacaksın ama bu videolar haber videosu olmasın Günü geçmiş videoyu kimse izlemez. Kanal başlığın kanal içeriğinle aynı olacak bu videolar şansın varsa 1 ayda kendini toparlayıp iyi yerlere getirecek Çalıştığın kategoriler senin kararınla olacak işler Türkçe içerik çalışacaksan video etiketin başlığın açıklaman türkçe Yabancı içerik çalışacaksan aynı şekil yabancı olacak, ben 2010 da gerçekleşen yabancı bir fail videosunu türkçe içerik olarak sunduğumda sanki dün gerçekleşmiş gibi bi başlık atmassam o videodan bir şey bekleyemem taktik olay tamamen bu daha ötesi yok arkadaşlar, Önemli olan çalışacağınız kategori ilgi ve alakanız gerisi şansa kalmış.

Youtube da hiç olmayan bir video yüklesen bile. Hatta o video başka biri tarafından yüklendiğinde milyonlarca izlenicek bir video olsa bile sen yüklediğinde 10-20 de kalabilir.

Haber, dizi tarzı şeylerden bahsetmiyorum. Eğlence videolarından bahsediyorum. Bu fail tarzı videoları kim ne derse desin takipçisi olmayan bir kanalsa bir şekilde imlemeler yapman lazım sosyal ağlarda paylaşman lazım 300 civarı bir izlenim olduktan sonra o videoyla uğraşmayı bırakırım devamında ne olursa olur mesela.

Bunlarla uğraşmak istemiyorsan Haber Kanalları, Dizi Kanalları, Televizyon Programı kanalları falan o tarz zaten youtube da aranan şeyler hakkında kanal açmalsıın.

Sana önerim idare edebileceğin kadar kanal aç. Elbet bulursun yolunu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri