nasıl bir spam bu?

berkribas

Kayıtlı Üye
arkadaşlar eskiden düzgün video çeken yaklaşık 10 tane kanal tesbit ettim ve hepsi şuan bu videoları atıyor birbirinden alıp 100 200 binlik kanallar. 8 saniyelik videoda reklam çıkıyor mu vs bilginiz var mı? bu kanalda bakmadım izlenmelere ama diğer kanallarda 100 200 k izlenen videolar vardı günlük 9 saniyelik. çok ilginç
https://www.youtube.com/c/GTA5WaterRagdolls/videos

çok ilginç bir kanal gerçekten, kesinlikle bir sebebi olmalı bunun ama ne. takip etmek lazım.

çok ilginç bir kanal gerçekten, kesinlikle bir sebebi olmalı bunun ama ne. takip etmek lazım.

evet. bu gta içeriklerini artık tekrar içerikten kapatıyorlar yeni çekmeye başlayanlar yapamıyor özgün bile olsa ama anlamadım yani bu adamlar napmış böyle :D

evet. bu gta içeriklerini artık tekrar içerikten kapatıyorlar yeni çekmeye başlayanlar yapamıyor özgün bile olsa ama anlamadım yani bu adamlar napmış böyle :D

masumca pk açma ya da abone kasma ile ilgili olabilir desem :rolleyes: fikri olan arkadaşlarıda piste bekleriz, oturmaya mı geldik buraya :D

masumca pk açma ya da abone kasma ile ilgili olabilir desem :rolleyes: fikri olan arkadaşlarıda piste bekleriz, oturmaya mı geldik buraya :D

yok o olamaz. para kazanması açık özgün kanal da yapıyor bunu adamın 100 k abonesi varmış birden bire bunları atmaya başlamış saatte 20 tane falan atıyorlar deli gibi spam binlerce video 2 günde

yok o olamaz. para kazanması açık özgün kanal da yapıyor bunu adamın 100 k abonesi varmış birden bire bunları atmaya başlamış saatte 20 tane falan atıyorlar deli gibi spam binlerce video 2 günde

Mercek altına aldım :) bakalım sonuç olarak bir şey öğrenebilecekmiyim ileriki zamanlarda. Kesinlikle boş değil, vardır bir sebebi

Mercek altına aldım :) bakalım sonuç olarak bir şey öğrenebilecekmiyim ileriki zamanlarda. Kesinlikle boş değil, vardır bir sebebi

kolay gelsin hocam umarım iyi haberlerle dönersiniz.. ben de başka oyunlarda vs var mı bu yöntem ona bakacağım paslaşırız illa ki..

5-10 sene once uyguladıgım bir taktık açıklayayım :D

bu kısa videoları baska bır kanalda olusturdugu playlıstlerın en ustune koyuyor. hızlıca 3-5sn gecıyor ve altakı videolar izlenmeye baslıyor.

Burdaki büyük sır ise. Alttaki videoların liste dışı olması.

Edit: Bununla ilgili bir 1-2 güne konu açayım. belki hala faydası olur.

Son düzenleme:

bu kısa videoları baska bır kanalda olusturdugu playlıstlerın en ustune koyuyor. hızlıca 3-5sn gecıyor ve altakı videolar izlenmeye baslıyor.

hocam fakat başka bir kanalda görüyorum ki aynı 9 saniyelik videolar 100 bin 1 milyon izlenmiş , playlistin başındaysa nasıl 1 milyon izlenecek ki bu 9 saniyelik leş video

hocam fakat başka bir kanalda görüyorum ki aynı 9 saniyelik videolar 100 bin 1 milyon izlenmiş , playlistin başındaysa nasıl 1 milyon izlenecek ki bu 9 saniyelik leş video

10 tane 20 tne playlıstın basına koyarsın. katagoride salamsa neden izlenmesin.

yt ılk 10k izlenım sartı koydugunda ben kanalları bu sekılde 10k yaprdım.

okadar aboneyi nasıl kasıcak peki? adamın aboneler 100k ya dayanmış neredeyse, az zorlasa yt plaketi yollayacak saçma sapan bir kanala :D

tek video tek kanal, 10m izlenme ve 80k abone kasmışlığımda var benimde ama içerik mantıklı ve benzersiz içerikti hocam. Birde şu kanaldaki içeriğe bakın akıl alır gibi değil abone sayısı

kanalda 1 mılyon ızlenen vıdeo gormedım. 100k abone onceden olmus olamazmı para kazanması gıtmıs .

artı playlıst yapmıs bazı vıdeoları gızlemıs

kanalda 1 mılyon ızlenen vıdeo gormedım. 100k abone onceden olmus olamazmı para kazanması gıtmıs .

artı playlıst yapmıs bazı vıdeoları gızlemıs

buna benzer 5 tane kanal daha var ve birinin 240 milyon izlenmesi var , diğerinin bütün bu şekilde olan 20 tane videosu milyon izlenmiş

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri