Nasıl Bu Kadar İzlendi?

nasıl bu kadar izlendiğinin tek cevabı var oda hem en çok izlenenlere girmiş olması hemde facebook sayfası.

etiketleri sağ tuş kaynağı görüntüle yardımı ile bulabilirsin.

bu ıncı sozluk sayfası olması lazım arkadasım.. ayrıca etiketlere isi video oynarken sağ tıkla kaynagı goruntele de keywordsler etiket olur. ayrıca ole nerelerede paylastıgını bulamazsın malesef. ılgınc vıdeolar ızlenır bu arada

Çok normal Sosyal medyanın etkisi %90 gibi zaten facebook twit kullanıpta cezmikaloriferi duymayan çok az kişi vardır :)

yanılmıyorsam facebookta inci sözlük adına açılmış 800 900 binlik sayfalarda paylaşılıyor facebookta gördüm bu bu sayfalarda paylaşılan her video anında anasayfaya düşüyor.

Yok artık kız harbiden acayip güzelleşti. :D
Bu arada bu "komik panpa" sosyal medyayı kullanıyor haberin ola ve videoda etiket ve açıklama girmemiş.

seo için yararlı pek çok döküman var yararlanın.şu kan benim damar benim videosunuda ben patlatmıştım,400 k izlenim aldı,sonra çocuğun hasta olduğu ortaya çıktı,dedim bu videodan gelecek para hiç gelmesin geri sildim videoyu :) youtube ve google aramasında ilk sıradaydı

seo için yararlı pek çok döküman var yararlanın.şu kan benim damar benim videosunuda ben patlatmıştım,400 k izlenim aldı,sonra çocuğun hasta olduğu ortaya çıktı,dedim bu videodan gelecek para hiç gelmesin geri sildim videoyu :) youtube ve google aramasında ilk sıradaydı

En iyisi hocam, helal olsun.

Keşke silmeseydin gerekli açıklamayı açıklama kısmına girseydin beğeni yorumu kapatsaydın belki çocuğu faydası olurdu.

En iyisi hocam, helal olsun.

:) teşekkür ederim,30 40 kopyasının içersinden 2-3 saat geç yüklememe rağmen videoyu ilk sıraya çıkardım,arada bir youtube'da ikinciliğe düşüyordu ama yapacak bişey yok yani

---------- Mesaj saat 13:31:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:30:51 civarında gönderildi. ----------

Keşke silmeseydin gerekli açıklamayı açıklama kısmına girseydin beğeni yorumu kapatsaydın belki çocuğu faydası olurdu.

ödemeyi alayımda hayırlısıyla çocuğa bağışlıycam,bir günde 150 dolar kalktı o videodan

o adamın attığı her video tutuyor bildiğim ve gördüğüm kadarıyla sosyali kuvvetli komik panpa :)

twitter facebook sayfaları güçlüdür bence ..etiket olayı basit demin benimde gözüme çarptı yt anasayfasında en üstte yer bulmuş kendine ...

elinde organik 400-500 k üyesi olan bi sayfan olsun az çokta şöyle hakkatten izlenecek videolar at youtube a yayımla,sırtın yere gelmez..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri