Nasıl Devam Edilmeli (16.08-2015)

Enes

Kayıtlı Üye
Herkezin bildiği gibi önce adsenselerde para kazanmalar uçtu .Şahsen hiç beklemediğim bir olaydı .Bunun sonucunda partner ağırlıklı çalışmayı düşünüyordum ki onun da adsenseden farklı bi yanı kalmadığını görüyoruz.
Şimdi eylül ayında partnerlere yeni bir düzenleme gelicek quiz de ona göre kendini düzeltmeye başladı .Adsense de bulunan kanallarım hala para kazanması gitmiş şekilde bekliyor .
Şu durumda yapabilceğimiz şey para kazanması giden kanalları quize bağlamak oluyor silip geri getirdikten sonra diyelim bunu yaptık o kanalları da artık ödeme gelmicek gözüyle bakmamız lazım buna da tmm .
Asıl önemli kısım adsenselerdeki tüm kanalları quize geçirdikten yada sildikten sonra bu adsenseler temizlenmiş olucak mı .
Bence eğer temizlenmiş olursa adsenseler tüm kanalları sildikten sonra yada partnerlere taşıdıktan sonra adsenseden devam edebiliriz .(Bu şekilde yapıpta sonuç alan arkadaşlar varsa bilgilendirirse seviniriz.)
Ayrıca adsenseler için 1 ay para kazanma devre dışı kalıcak muhabbeti de var onu da unutmayalım.
Kısaca arkadaşlar bundan sonra ki devam etme şeklimiz nasıl olucak bunu konuşmak için konuyu açmış bulunuyorum .

Aynen o kadar kanal yaptım bende boş boş bekliyorum ne yapsam bilmiyorum çok kararsızım

Aynen o kadar kanal yaptım bende boş boş bekliyorum ne yapsam bilmiyorum çok kararsızım

Zaten en kötü şey şu an belirsizlik.Yt kapatıcam hepsini sıfırdan devam et dese yada bi açıklama yapsa herkez rahatlıcak .Ama adamlar hem bir iş yapıyor hemde açıklama yapmıyor bu kadar insana .Şu an çoğu kişinin durumu senin benim gibi bu şekilde.

1 eylülden önce hiçbirşey net olarak belli değil bir bekleyin görelim bakalım ne olacak durum ona göre birşeyler düşünürüz elbet , senaryo üretmeye gerek yok

Zaten en kötü şey şu an belirsizlik.Yt kapatıcam hepsini sıfırdan devam et dese yada bi açıklama yapsa herkez rahatlıcak .Ama adamlar hem bir iş yapıyor hemde açıklama yapmıyor bu kadar insana .Şu an çoğu kişinin durumu senin benim gibi bu şekilde.

Hayır yani zaten adsensem işleme girmediginde 2 ay bekledim kanal yapmadım şimdi 3 hafta 60 a yakın kanal yaptım ne adsenseye baglıyabiliyorum nede partnere :rolleyes:

Fikrini kendine sakla bence. Bu sefer " hadi ... partnerine " dersin 2 ay sonra o da patlar.

Yazdıklarımı iyi okumadın galiba . Burda fikir alışverişi yapmak için konuyu açtım milleti yönlendirmek için değil . Adsense patlıyor para kazanması gidiyor her türlü şey oluyor sen partnere güvenmekten bahsediyorsun . Ben bi kanalı açarken zaten kapanıcak düşüncesiyle açıyorum . Bahsettiğim şey sadece partner değil adsensesini temizleyip yoluna devam edebilen var mı bunuda öğrenmek istiyorum .

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ben bu saatten sonra hiçbir partnerin spama izin vereceğini düşünmüyorum.adsense ile devam edecek olursak onunda durumu ortada ya banlanıyor yada para kazanma gidiyor.Ben ilk defa gidişatı kötü görüyorum.çünkü işin zorlaşmasından ayrı olarak ödeme kanalları sıkıntıya girmeye başladı.ödeme yoksa çalışmanın da mantığı yok.

Yapacak bir şey kalmayınca, hiç bir şey yapmamak en doğrusu.Biraz daha beklemek lazım şartlar biraz daha olgunlaşması lazım.

Hani hep birşey deniliyordu ve millet buna sıcak bakmıyordu, böyle birşeyin olacağı düşünülmüyordu.
Oda belli bir süre içerisinde adsensede spamdan dolayı kapanan kanalların fazla olması

Bu ihtimal bana artık sıcak gelmeye başladı. Çünki partnerlere bir ayda 300 den fazla kanal kapanması olması duurumda yaptırım getirileceği söylendi. Bunu adsense uygulamak zor değil. tabi bu sayıyı bilemeyiz. Geçmiş dönemlerde kapanan kanalları sayıp saymadıklarınıda bilemeyiz.
Birde şu var, başlıkta, etikette ve açıklamada full episode v.s gibi kelimeler yazılması Youtubenin hoşuna gitmediğini biliyoruz. Bunun içinde geniş çaplı bir önlem gelmesi muhtemel
Yapılması gerekenler:
1)Önce mevcut adsensede ne kadar para kazanması kapanan kanal varsa hep silinecek. Çalıştığınız aynı içerikte full episodes tarzı yazılar koymayacağız. Baktık kapanmıyor aynı adsense bu şekilde devam.
2)Peki yukardaki olmadı kapanmaya devam etti. Yeni adsense açıp bu adsense kanal bağlayacaz. Burda isteyen full episodes tarzı yazmaz, isteyen yazar. ben yazılmamasından yanayım.
3)Baktık yine olmadı bir hafta içerisinde az kanal açacaz misal ben günlük maximum 3 kanal açan birisiyim. Ayda ortalama 20 kanaş civarı açarım. Bu sayıyı az daha düşürecem. Ve adsense bağlama zamanlarını uzatacam.
4)3. maddeye ek az videoya atacam

Baktım dahada olmuyr yapaca birşey kalmıyor. Benim fikrim böyle

Yazdıklarımı iyi okumadın galiba . Burda fikir alışverişi yapmak için konuyu açtım milleti yönlendirmek için değil . Adsense patlıyor para kazanması gidiyor her türlü şey oluyor sen partnere güvenmekten bahsediyorsun . Ben bi kanalı açarken zaten kapanıcak düşüncesiyle açıyorum . Bahsettiğim şey sadece partner değil adsensesini temizleyip yoluna devam edebilen var mı bunuda öğrenmek istiyorum .

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Adsense para kazanma gitme olayı nedir ya . Gidenlerin ya çok kanalı vardır adsense spama düşmüştür yada sorunlu kanal bağlıdır. Adsensede dikkatli kontrol yapan kişiler sorun yaşamaz.

Ben bu saatten sonra hiçbir partnerin spama izin vereceğini düşünmüyorum.adsense ile devam edecek olursak onunda durumu ortada ya banlanıyor yada para kazanma gidiyor.Ben ilk defa gidişatı kötü görüyorum.çünkü işin zorlaşmasından ayrı olarak ödeme kanalları sıkıntıya girmeye başladı.ödeme yoksa çalışmanın da mantığı yok.

İşte partnerin zaten yaptıkları belli ama adsense için öyle değil şu an için.Ana konuda kanalları sildikten sonra yeni kanal bağlayınca gitmedi diyenlerde var hiç değilse bunlar açıklığa kavuşursa tamamen adsensi temizleyip yeni kanal bağlamayı deneyenler yazarsa öğrenmiş oluruz.

---------- Spam Engelliyici 15:14 ---------- Önceki Mesaj 15:12 ----------

Adsense para kazanma gitme olayı nedir ya . Gidenlerin ya çok kanalı vardır adsense spama düşmüştür yada sorunlu kanal bağlıdır. Adsensede dikkatli kontrol yapan kişiler sorun yaşamaz.

Boşa sallamakla olmuyor bu işler .15 tane kanalım var hepsi eski kanallar .2 tane adsenseye dağılmış şekilde her gün kontrol ederim içlerinde 1 tane sorunlu video yok en fazl 25 video var .
En iyi sistemi olan adamın bile para kazanması gitti dediklerinle ilgisi yok bu işin .

Quiz sistemsel olarak bi önlem alsaydı mesela. Kanallarda "full episodes" var ise uyarıp 3 gün içinde partnerden atma gibi. Hani bunlar biraz önlem.

Ne biliyim, açıkmaları ve ya etiketlerde bu tip şeyler olunca temizlik olacaktı. Kanal en az 15 günlük, 3 bin izlenme 10 abone gibi olsaydı gene iyi.

quiz kendini korumadı biraz hata yaptı ve hatayı şuan çekiyoruz

İşte partnerin zaten yaptıkları belli ama adsense için öyle değil şu an için.Ana konuda kanalları sildikten sonra yeni kanal bağlayınca gitmedi diyenlerde var hiç değilse bunlar açıklığa kavuşursa tamamen adsensi temizleyip yeni kanal bağlamayı deneyenler yazarsa öğrenmiş oluruz.

Şahsen ben kapanan kanalları telif harici pek temizlemezdim eğer öyle birsey varsa temizlik yapmanın vakti gelmiş.

hocam birin de 3 kanal diğerinde tek kanal vardı ikisininde para kazanması sebepsiz gitti ve hiç birinde eşleşen telif etiket açıklama ve başlıkda full epi filan yok :S

Boşa sallamakla olmuyor bu işler .15 tane kanalım var hepsi eski kanallar .2 tane adsenseye dağılmış şekilde her gün kontrol ederim içlerinde 1 tane sorunlu video yok en fazl 25 video var .
En iyi sistemi olan adamın bile para kazanması gitti dediklerinle ilgisi yok bu işin .

e hadi açıkla bakalım Einstein , benim niye gitmedi :D

Quiz sistemsel olarak bi önlem alsaydı mesela. Kanallarda "full episodes" var ise uyarıp 3 gün içinde partnerden atma gibi. Hani bunlar biraz önlem.

Ne biliyim, açıkmaları ve ya etiketlerde bu tip şeyler olunca temizlik olacaktı. Kanal en az 15 günlük, 3 bin izlenme 10 abone gibi olsaydı gene iyi.

quiz kendini korumadı biraz hata yaptı ve hatayı şuan çekiyoruz

Sadece hata quiz de de değil günde 1-2k quiz kanal satan satıcı var adamlarıda millet çok suistimal etti sonunun böyle olucağı zaten belliydi ama millet de hızandırmış oldu işi .partnerlerden çok şu an adsense nin temizlendikten sonraki akıbetini öğrensek iyi olur gibi .

Sadece hata quiz de de değil günde 1-2k quiz kanal satan satıcı var adamlarıda millet çok suistimal etti sonunun böyle olucağı zaten belliydi ama millet de hızandırmış oldu işi .partnerlerden çok şu an adsense nin temizlendikten sonraki akıbetini öğrensek iyi olur gibi .

satıcılar içinde en iyi önlem ; dashboard'da ki kanallar boş ise bir işlem yapılmamışsa 3 gün içinde atacaktı. artık hayırlısı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri