Nasıl Proje ama (Fikri Hakkı Allah'a emanet:) )

Homeros

Kayıtlı Üye
Burada çoğu arkadaş kar amaçlı ufak bazende ciddi riskli yatırımlar yapmayı göze alabildiği aşikar..Benim gözlemlediğim.. Bitcoincilere üstüne alınmasın :)

E-ticaretin Türkiye de var olduğundan beri Gittigidiyor - hepsiburada - bidolu (baskuda) ile başlayan akımın rontgenini çekip (fizibilite diyelim) belli kategorilerin tedarik altyapısını kurarak uzun yıllar ciddi ticaret yaptım.
Daha sonra ithalat yaparak bu kategoriler için dünyada trend olamaya başlayan ürünleri tedarik ettim.
Amerika başta olmak üzere 100 den fazla ülkeden 3000 den fazla ürün ithal ettim.

Bir kaç ürünün ismini yazsam çoğunuz mutlaka satın almışsınızdır:) Küfür yememek için yazmıyorum. ( Bazıları hakikatten iğrençti arkadaşlar)

Neyse gelelim sadede... kontrolsüz büyüdüğüm için bir kaç yüz milyarlık hatır çekide verince bir dosta kendi ipimi kendim çektim..

Düşündümde buradaki işgücü ve ufak yatırımcılarla bir proje başlatsak, işgücü derken yazılımcı arkadaşlar - web tasarımcıları - grafikerler vs vs... işin mutfağında rol alacak kişiler... ve yatırımcı üyeler yani tüm sisteme dahil olmak isteyen arkadaşlar..

Sistemi özetlemek gerekirse:
Muhasebeye entegre kapalı devre bir portal oluştursak..
Tüm ürünleri herkesin görebileceği - yatırım yapmak istediği ürünün aylık satışını - kar marjını - ne kadar yatırım yaparsa ne kadar kazanacağını ortalama hesaplayabileceği bir alt yapı yani..(bu veriler önceki ayların verileri olacak tabikide) Hepsi muhasebeye entegre olacağı için hepsi reel veriler.
Tedarikçisi olduğumuz portalların ödeme vadeleri ve ödeme sistemleride portalımıza entegre olacağından ... yatırımcı arkadaşlar ne zaman ödeme alacaklarını, ne kadar para kazanacaklarını vs vs tüm detayları görebilecekler.
Kendi markalarımızı yaratacaz - önce konsept resimleri ürün özelliklerini sisteme girecez..Üretebilmemiz için yeterli yatırımı bulabilirsek projeyi hayata geçirecez.
Mesela uç bir örnek verecem ama e-ticaretin vazgeçilmez ürünüdür : Geciktirici sprey :)
Tüm izinleri - belgeleri - tasarımı - şişlemesi - etiketlemesi vs vs .. minimum üretebileceğimiz adet anlaşmalarını yapıp portalımızda yatırımcılara sunacaz... Sıfırdan yeni bir marka için yatırım yapanları aynı zamanda yaptıkları yatırım oranında marka değerinede ortak edecez ..
Çok uzun sürecek sayfalarca yazabilirim... ben buna zaman ayırıp projelendireyim bir ara..yoruldum yazarken... 2 video daha rendera atardık :)

Neyse konunun rengi belli olmuştur. Bu yaz böyle bir sistem kurmayı düşünüyorum... Fikirleriniz benim için altın değerinde ;)

Kesinlikle mümkün bir proje. Ama zor bir proje aynı zamanda. Çünkü hazırlık aşaması uzun. Ancak geri dönüş alınma ihtimali %70. Sermayem olsa mutlaka gireceğim bir proje.

---------- Spam Engelliyici 05:14 ---------- Önceki Mesaj 05:12 ----------

İnsanların e-ticaret sistemi üzerinden zorunlu olarak ne aldığını bildiğin müddetçe mutlaka para kazanılır. Yeter ki doğru ürün üzerinde yoğunlaş.

Sadece şeffaf bir yazılıma ihtiyaç avr..herkesin kuşku duymadan tüm detayları raporlayabileceği kapalı devre bir sisteme yani... Gerisi teferruat inan .. Tedarik anlaşmaları hazır şirketim var... lojistik - muhasebe herşey hazır..
Dışarıdan deneticelere ihtiyaç var.. Şirket satış verilerini sürekli kontrol edip bağımsız olarak üyelere rapor edecek.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri