Nasıl SUç duyurusu yapabilirim

crazy3

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.filmhdizleindir.com
arkadşlar adsensemi kaptırdım adam ödeme yapmadı bu adamın numarası ismi soy ismi dün girdiği ıp adresi yazışmalar var birşey çıkarmı acba

Bilgilerle birlikte savcılığa gidip şikayette bulunabilirsin. İsim soyisim tlf numarası yeterli olur ;)

hocam şuan çoğu savcı ve hakim ve adliyedeki görevler fetö operasyonu dolayısıyla gözaltında sanırım. Senin iş uzar.

İllakida suç duyurusunda bulunmakta ısrarcıysan bi avukatla görüşmende fayda var. Sen adsense nedir? Vds nedir? Bunların sana maddi zararı nedir? gibi konuları avukata anlatana kadar baya sıkıntı çekebilirsin. Herkes adsenseyi, yt yi, vds yi bilmiyor çünkü.

adsense tr ekibiyle işi halletmeye bak. sonuç alamazsan suç duyurusunda kesin bulun.

Geçmiş olsun hocam. Bizde çok ucuz yırtmışız bu skype sahibi geçen gün geldi 6 adet sitesi olduğunu 10.000 lik çalışma yaptırmak istediğini söylemişti. Adsense görüntüleri ile hak hukuk savunuyordu... Çok şükür çalışma yapmamışız.

Geçmiş olsun hocam. Bizde çok ucuz yırtmışız bu skype sahibi geçen gün geldi 6 adet sitesi olduğunu 10.000 lik çalışma yaptırmak istediğini söylemişti. Adsense görüntüleri ile hak hukuk savunuyordu... Çok şükür çalışma yapmamışız.

Valla O kadar çok ihtiyaç vardıki paraya anlatamam

Valla O kadar çok ihtiyaç vardıki paraya anlatamam

Ben aranızda ne geçti adsense nasıl çalındı pek anlamadım ama.

Hocam avukatla görüşün gereken neyse yapın benim tavsiyem bu olur. Bunu da vakit kaybetmeden yapın. Eğer haklıysanız zaten çekinmenize gerek yok. İçerisindeki miktar ne olursa olsun. Siz gerekeni yapmazsanız,o yapmazsa,bu yapmazsa daha çok kişinin canı yanar. Gerekeni yapın ders olsun.

Ben aranızda ne geçti adsense nasıl çalındı pek anlamadım ama.

Hocam avukatla görüşün gereken neyse yapın benim tavsiyem bu olur. Bunu da vakit kaybetmeden yapın. Eğer haklıysanız zaten çekinmenize gerek yok. İçerisindeki miktar ne olursa olsun. Siz gerekeni yapmazsanız,o yapmazsa,bu yapmazsa daha çok kişinin canı yanar. Gerekeni yapın ders olsun.

içinde biriken 50 bin TL adsensenin

çok çelişkili yazıyosun hiç inandırıcı değil daha detaylı anlatabilirsin ne olduğunu ona göre yol gösterebiliriz

çok çelişkili yazıyosun hiç inandırıcı değil daha detaylı anlatabilirsin ne olduğunu ona göre yol gösterebiliriz

hocam şimdi adamla anlaştık içnide biriken paranın yarısını vericekti şimdilik benim adsense pinsizdi benimde paraya ihtiyacım olduğu için onayladım Nyse adam benim tw den girdi dedi yönetici atıcam içindeki paraya bakıcam dedi ikimiz kullanıcaz dedi adsenseyi daha sonra işte yarsını ödedim dedi eft yaptığı için yarın gelir dedi ama gelmedi para

Bu basit numarayı sende yedin mi hocam Allah aşkına. 50 bin tl'den bahsediyosun burda gelmişsin adama yöneticilik veriyorsun kendi pc'nden. Ayrı yetten eft geçtim yarın geçer para diyor adam sana hiç kanıt bile istemiyorsun adamdan gönderdiğine dahil, ki geride iptal edebilir para yatmadan adam. Büyük hatalar yapmışsın geçmiş olsun.

Bu basit numarayı sende yedin mi hocam Allah aşkına. 50 bin tl'den bahsediyosun burda gelmişsin adama yöneticilik veriyorsun kendi pc'nden. Ayrı yetten eft geçtim yarın geçer para diyor adam sana hiç kanıt bile istemiyorsun adamdan gönderdiğine dahil, ki geride iptal edebilir para yatmadan adam. Büyük hatalar yapmışsın geçmiş olsun.

valla bilmiyom nasıl yaptım ya

:D beyler şifrelerinizi adam akıllı koruyun bu işin savcısı olmaz bence sizde ceza alırsınız sonuçta spam yapıyorsunuz savcı sormazmı paranın kaynağı ne diye ne diceksiniz ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri