Nasıl Videolar Yüklemeliyim, Nasıl İzlenim Albilirim? Diyenler. Buyrun Konumuza

• Kullanıcı zaferdegri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

zaferdegri

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar,

Foruma bir çok arkadaşımız geliyor. Bir çoğunun da sorduğu sorular var. Kısa yoldan nasıl izlenim alabilirim?, Hangi videoları yüklemeliyim gibi sorulara bir kaç örnek ile cevap vereceğim.

Öncelikle ne yükleyeceğiz, aşağıya ingilizce anahtar kelimeler yazacağım benden 10 tane sizlere gelsin. Bu kelimeleri ister youtubede isterseniz farklı sitelerde ya da google de aratın. Arama zamanını da son 24 saat yapın. Editleyin kesin biçin ya da oldugu gibi atın burası da size kalmış,

Anahtar Kelimeler: Entertainment,Attack, Plane Crash,Car Crash,Explosion,Terror,syria,challenge,crazy,compilation,

Bu etiket kelimeleri hergün aratıp deneyin hergün farklı bir video bulursunuz ve çok da iyi izlenimler alırsınız.

Birkaç da görsel ekliyorum konuya,
Bol Şanslar,

Bu aramayı şimdi yaptım ve benim böyle birşeyden haberim yoktu 1 saat içinde 50 izlenim geldi,
EYZWjz.png

Yine bu aramada da yüksek izlenimleri görebilirsiniz.
j5ordL.png

plane crash araması için sonuçlar,
2gbWp2.png

challenge araması sonuçları,
BMkWjM.png

Bunun google versiyonu yıllar önce [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] abimiz vermişti :D

[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] :D Abi kategorini ifşa ediyorlar :D

Paylaşım için teşekkürler :)

kategoriden anlayışınız nedir arkadaşlar. Bu kategori paylaşımı değildir.
Bilmeyenlerin 20-50-100 TL verdikleri kazanç sistemlerine bir örnektir.

Ben sırf bu paylaşımları bilmeyen arkadaşlarımız boşu boşuna parasından olması diye paylaşıyorum. Lütfen konuyu baltalamayalım bilmeyenler istifade etsin.
Verdiğim bu kelimenin binlerce benzerleri ve türevleri mevcut.
Saygılar,

Tamam videoları bulduk diyelim, videoları tek tek yükleyip dünya engeli geçip renderlayıp 1mbit upload hızıyla yüklemek zor değil mi hocam? Bot kullanmayanlar nasıl çalışıyor? Biri buradan veya özelden bilgi verebilir mi?
Bu arada teşekkürler :)

yt işine bende bu kategorilerlle başlamıştım başlangıç ve kendini geliştirmek için iyiler ama sürekli yüksek kazanç için bende işe yaramadılar. Konu için teşekkürler [MENTION=12641]zaferdegri[/MENTION] yenileri için yararlı ve bana eski günlerimi hatırlattı

---------- Spam Engelliyici 13:25 ---------- Önceki Mesaj 13:24 ----------

Tamam videoları bulduk diyelim, videoları tek tek yükleyip dünya engeli geçip renderlayıp 1mbit upload hızıyla yüklemek zor değil mi hocam? Bot kullanmayanlar nasıl çalışıyor? Biri buradan veya özelden bilgi verebilir mi?
Bu arada teşekkürler :)

2 ay ücretsiz google vds var araştırabilirsin işini rahatlıkla görür ve bu videolar genelde eşleşensiz olur özellikle amatör çekimler

Hocam bunları herkes yüklüyor kısa zamanda kazandıracağını sanmıyorum.Parayı vuranlar diziden filmden vuruyor görüyoruz forumda kanal satışlarını hep dizi filmciler götürüyor parayı ancak işte onuda biz beceremiyoruz

Forumun cılkı cıktı su dalga geçenler banlansa 10 numara olur

kardeşim yaptığınız güzel bir şey değil. Yani bi dünya kişinin kanalları ifşa olmuş terbiyesizlik hatta yaptığın şimdi senin. Burda binlerce kişi var bota bağlıyorlar kanalı pat diye çekiyor kaldırın şu konuyu.

kardeşim yaptığınız güzel bir şey değil. Yani bi dünya kişinin kanalları ifşa olmuş terbiyesizlik hatta yaptığın şimdi senin. Burda binlerce kişi var bota bağlıyorlar kanalı pat diye çekiyor kaldırın şu konuyu.

terbiyesizlik sizin yaptığınız yorumda. Konunun kaldırılmasını istiyorsanız yöneticilere başcurun onlar incelesin. Bence siz daha fazla terbiyezlik yapmayıp konuma yorum yazmayınız.

Kendiniz yüklerken iyi başkaları yükleyince kötü mü oluyor.

terbiyesizlik sizin yaptığınız yorumda. Konunun kaldırılmasını istiyorsanız yöneticilere başcurun onlar incelesin. Bence siz daha fazla terbiyezlik yapmayıp konuma yorum yazmayınız.

Kendiniz yüklerken iyi başkaları yükleyince kötü mü oluyor.

bulan,çalışan,şanslı olan videoyu yüklüyor parasını kazanıyor. Burda binlerce kişinin izlediği konuyu tak diye yönlendirirsen resimlerle kanallara adamlar bota bağlar çeker pat diye.

Ha etiketleri söylesen sadece sorun yok mesela adam kendi girer bulur ne istiyorsa.
Ana başlı kategoriler var zaten. Senin dediklerin doğru ama resimlerle ifşa etmişsin kanalları.

bulan,çalışan,şanslı olan videoyu yüklüyor parasını kazanıyor. Burda binlerce kişinin izlediği konuyu tak diye yönlendirirsen resimlerle kanallara adamlar bota bağlar çeker pat diye.

youtube zaten bu şekilde ilerliyor her bir haberi 100 lerce kanalda bulabilirsiniz. ben 101 inci olurum sen 102. bu böyledir. Taki kendine ait bir kategori içerik yaratana kadar.

youtube zaten bu şekilde ilerliyor her bir haberi 100 lerce kanalda bulabilirsiniz. ben 101 inci olurum sen 102. bu böyledir. Taki kendine ait bir kategori içerik yaratana kadar.

Belli başlı isimleri söylemek yasak değil zaten onlar ana kategori bir şey olmaz ama sen kanalları sermişsin ortaya.

mesela cartoon,car crash,funny kelimelerinde bi sorun yok. Senin yaptığın kanalları ifşa etmek.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri