Natro AIO v1.0 ile az ZAMAN çok KAZANÇ !

NatroSoftware

Kayıtlı Üye
Merhabalar, herkese iyi forumlar. Bu konumuzda youtube dan para kazanan kullanıcıların kanallarının temizliği ve güvenliği için natro yazılım ekibinin hazırlamış olduğu programdan bahsedeceğim.

uu6gd.jpg

Son günlerde çoğu kişinin kurbanı oldugu ki; "Bende dahil" telif hakkı bildirimi alan videoların temizlenmemesi dolayısıyla bir çok arkadaşımızın onlarca hatta yüzlerce kanalı kapandı. Tek tek yüzlerce kanalınızı her an kontrol etmenin imkansız oldugu ama mecbur kaldıgımız durumların önüne geçmek için ve hesabınızın zarar görmesini önlemek amaçlı tek tuşla hesaplarınızın güvenli bir hale gelmesini sağlamak artık çok kolay.
Natro Bilgisayar ekibi tarafından ( Bir çok ek özellikleriyle ) tasarlanmış ve yaklaşık 2 aylık bir suredir denenen programı sizlere satışa sunuyoruz .

Natro AIO ( All in one ) v1.0 Programımız ile yapabilecekleriniz :

uu6md.jpg

Telif Düşmanı Para dostu (Cleaner & Monetize)

• Belirlediginiz hesaplara sırasıyla giriş yapar.
• Videolarınız içerisindeki “ Mükerrer yükleme “ , “ Eşleşen üçüncü taraf içerik " , " Dünya genelinde engellendi " , " Bazı ülkelerde engellendi " , " Video 15 dakikadan uzun " gibi uyarılı videoların tamamını siler.
• Para kazanmayan kısmında "İnceleniyor" içeren videoları yuklenmesinden itibaren belirlediğiniz süre sonrası otomatikman siler.( Default 4 saat )
• Video Yöneticisi kısmında para kazanmayan videoların " Para kazanma " Seçegini aktif eder.
• Listedeki bütün kanalları kontrol ettikten sonra 7/24 kontrol seçeneği açık ise tekrar kanal listesinin başına dönüp, kontrole devam eder.
• Eğer ihtar alan kanalınız olursa kolayca programdan görebilirsiniz.

uu7c3.jpg

Adsense İstatik ( Adsense Status )

• Tek tuşla adsenselerimizi masaustu programında arka planda 15 dakika arayla otomatikman guncellenerek gösterim yapar.
• Görmek istediginiz seçenekleride programdan seçebilirsiniz.( " TBM " " TO " " Toplam Kazanç " )
• İstenildiğinde istatikler sağ üste sabitlenir ve saydam bir şekilde size her hangi bir zararı olmadan işlemlerinize devam edebileceksiniz.
• İstenirse tek tuşla belirlediğiniz adsensenize Browser'inizdende takip edebilirsiniz.​

uu745.jpg

API Alma (API Getting)​

• Listedeki kanallara sırası ile giriş yapar.
• Sırası gelen kanalın apisi alınır ve bir metin belgesine kayıt edilir.
• Eğer apisi alınmışsa dahi, kanalınızın apisini program ile çekebileceksiniz.
• Tüm apiler alındıktan sonra size bir metin belgesi halinde sunulur.
• Apilerin kayıt edileceği metin belgesinin lokasyonunu değiştirebilirsiniz​
.

uu6n1.jpg

Acil Durum ( Emergency )

• Kanallarinizi bir kere kaydedersiniz ve devamlı hafızada tutar.
• İstenildiğinde belirlediginiz hesablara sırasıyla giriş yapar.
• En hızlı şekilde bütün hesapların şifrelerini belirlediğiniz şifreyle günceller.​

PROGRAMIN KAYIT SISTEMI

uu6hh.jpg

Bu Özelliklerimizin Hepsinin Kayıt Sistemi CTRL+N Fonksiyonlarıyla Açılan Pencereden Gerçekleştirilir​

FİYAT LİSTEMİZ:
uu7y4.jpg

Ödeme Yöntemleri:

uu832.jpg
uu83s.jpg
uu843.png

Yazılımımızın demosu yoktur.
Müşterilerimize 7 / 24 teknik destek programı vermekteyiz.

Programımızda her hangi bir illegal yasa dışı durum bulunmamaktır.Program Sizin tekrar tekrar yaptıgınız aşamalarının bilgisayara tek tuşla
kodlar sayesinde hızlı bir şekilde yapmasını saglarsınız.

Gsm Tel :0531 912 21 71

Öncelikle yararlı bir programa benziyor ve ihtiyaç duyulan bir programda diyebiliriz. Fakat mesaj sayısı 100'den aşağıda olan arkadaşların ticaret yapamayacağını kurallar gereği bilmeniz gerekir.

merhaba arkadaslar,

Bu projeyi yaklaşık 2, 5 ay önce fikir aşamasından proje aşamasına dönüştürme kararı aldık.

1.5 aydır sürekli deniyoruz.Her türlü eksiğini [MENTION=419]YoutubeHizmet[/MENTION] üstadla birlikte test ederek arkadaşlara ilettik.Arkadaşlarda işlerine sadık ki sonunda 2 haftadır kullandığımız kusursuz programı hazırladılar.

program işimizi kolaylaştırmanın yanında adsenseden toplu para kazanmaları kapama cezası gelme ihtimalini minimuma indiriyor.

1 ay önce tek adsense çalışıp günlük 5 lira kazanıyordum.ama programında desteğiyle son 20-25 günlük periyotta 5 adet adsense sahibi oldum ve içindeki miktarlar 1k tl-180 tl- 100 tl-70 tl-10 tl dir.

Ben spamcıyım diyen bir youtuberin kesinlikle elinde olması gereken bir çalışma olduğunu düşünüyorum.

Başarılarınızın devamını diliyorum...

Hayırlı olsun dostum. Bol Kazançlar.
Mustafaya güvenebilirsiniz arkadaşlar. Kendisi işinde başarılı birisidir.

---------- Mesaj saat 00:32:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:31:10 civarında gönderildi. ----------

starter den bende alıyorum 1 tane :)

Öncelikle yararlı bir programa benziyor ve ihtiyaç duyulan bir programda diyebiliriz. Fakat mesaj sayısı 100'den aşağıda olan arkadaşların ticaret yapamayacağını kurallar gereği bilmeniz gerekir.

Öncelikle şunu belirtmek isterim.
Amacımız tamamen siz ytpara.com formunu kullanan değerli arkadaşlarımıza yardımcı olmaktır.
Diğer açıdan bakmak gerekirse bu programı sadece biz kullanır herhangibir paylaşıma da yer vermeyebilirdik. Ama böyle bir programı satmayın bu siteye üye olan kişilere ve site yöneticilerimize zarar verir derseniz derhal kaldırmaya da hazırız. Ancak bu program hiçbir şekilde illegal işlerde kullanılmak için yapılmamıştır.
Açıkcası bütün bilgilerimiz ortadadır. biz yazdığımız iletişim bilgilerinde ulaşılabilir durumdayız. O yüzden hiçbir şekilde güvensizlik söz konusu değildir.

Dünya çapında engellendi uyarısını aldıktan sonra videoyu silmenin bir anlamı yok.Yt zaten kayıt altına alıyor.Eşleşen vs uyarılarını çok alanlar için ise iş görür.

Öncelikle şunu belirtmek isterim.
Amacımız tamamen siz ytpara.com formunu kullanan değerli arkadaşlarımıza yardımcı olmaktır.
Diğer açıdan bakmak gerekirse bu programı sadece biz kullanır herhangibir paylaşıma da yer vermeyebilirdik. Ama böyle bir programı satmayın bu siteye üye olan kişilere ve site yöneticilerimize zarar verir derseniz derhal kaldırmaya da hazırız. Ancak bu program hiçbir şekilde illegal işlerde kullanılmak için yapılmamıştır.
Açıkcası bütün bilgilerimiz ortadadır. biz yazdığımız iletişim bilgilerinde ulaşılabilir durumdayız. O yüzden hiçbir şekilde güvensizlik söz konusu değildir.

Ben de sıradan herkes gibi üyeyim sadece ben kural neyse onu yazdım. Ayrıca sanmıyorum programınızın şuanda satışına izin verileceğini. Yoksa diğer arkadaşlara haksızlık olur.

Fakat yönetim daha iyi bilir.

hayırlı işler,

yukarıda sayılan işlemleri botlar yapmaya başladı artık, bu yüzden aylık 25 tl bence fazla, o fiyatlara tam otomatik bot alınabiliyor,

Saygılarımla

Arkadaşlar kuralın içeriği güvenden kaynaklanıyor. Bizim butun bılgılerımız ortada , bu program şirketimizin çalışanları tarafından yazıldıgı için kurumsal bir hesaptan paylaşımını yapmamız gerekiyordu ve yaptık. Yonetım tarafından Legal bir konu olarak gorulurse gereğini yaparız . Lutfen yetkili olmayan kişiler bu konu uzerınde yorumlarını yapmasınlar .

özellikler çok iyi de online time çok mantıksız, almayı düşünüyordum vazgeçtim

hayırlı işler,

yukarıda sayılan işlemleri botlar yapmaya başladı artık, bu yüzden aylık 25 tl bence fazla, o fiyatlara tam otomatik bot alınabiliyor,

Saygılarımla

Hangi programda api alma , toplu şifre degıstırme , 7/24 kontrol , incelenıyor videolarına çözüm , adsense masaustu uygulaması var . Programımız bir kişi tarafından degıl , Ekip tarafından meydana getırılmıstır . Emege saygınız olsun Yorumun altına degıl !

api alma işlemini bota kanal ilave ettiğimizde zaten bir kere giricez.
kaç kişi kanalını açtıktan sonra şifresini değiştirmiştirki
7/24 kontrol burda başka botun ismini vermeye gerek yok istersen pmden atarım.
7/24 telefonumdan adsensimi takip edebiliyorum
vs vs
programınız kötü demedim sadece fiyat biraz yüksek dedim.

Saygılarımla

api alma işlemini bota kanal ilave ettiğimizde zaten bir kere giricez.
kaç kişi kanalını açtıktan sonra şifresini değiştirmiştirki
7/24 kontrol burda başka botun ismini vermeye gerek yok istersen pmden atarım.
7/24 telefonumdan adsensimi takip edebiliyorum
vs vs
programınız kötü demedim sadece fiyat biraz yüksek dedim.

Saygılarımla

Hocam.itiraf et programi begendin fakat fiyat dusurmeye calisiyorsun :)

Programa mail sifre girmen api icin yeterli.anlamadin sanirim konsepti. Api yi program sana sunucak.
Sifre degismekte bir ilk. Sifrelerini herkes degisebilir.
7/24 kontrol eden bot bu ozelliklere sahipmi.para kazanma aktif edip kazanamayanlari silip. Belirli sartta da inceleniyordakileri siliyor mu :)

Emek oldurme amacindan vazgecmelisin...

Hangi programda api alma , toplu şifre degıstırme , 7/24 kontrol , incelenıyor videolarına çözüm , adsense masaustu uygulaması var . Programımız bir kişi tarafından degıl , Ekip tarafından meydana getırılmıstır . Emege saygınız olsun Yorumun altına degıl !

Hocam kanal sınırlaması çok saçma olmuş,fiyat da uçuk.
Beğenirsiniz veya beğenmezsiniz benim yorumum bu.
Hayırlı satışlar.

Hocam.itiraf et programi begendin fakat fiyat dusurmeye calisiyorsun :)

Programa mail sifre girmen api icin yeterli.anlamadin sanirim konsepti. Api yi program sana sunucak.
Sifre degismekte bir ilk. Sifrelerini herkes degisebilir.
7/24 kontrol eden bot bu ozelliklere sahipmi.para kazanma aktif edip kazanamayanlari silip. Belirli sartta da inceleniyordakileri siliyor mu :)

Emek oldurme amacindan vazgecmelisin...

evet ozellikler cok iyi, hatta bir ilk. ancak 25 tl lik pakette günde sadece 5 saat yapıyor olması cok sacma, tamamen para icin yapılmıs bir olay. ancak haberiniz yok ki bu olay aksine sizin para kazanmanıza engel oluyor.

emeğe saygımız sonsuzdur...

itiraf etmeye gerek yok, önceki mesajımda programın güzel olduğunu belirttim sadece fiyatının yüksek olduğunu söylemiştim.

Saygılarımla

Arkadaşlar kuralın içeriği güvenden kaynaklanıyor. Bizim butun bılgılerımız ortada , bu program şirketimizin çalışanları tarafından yazıldıgı için kurumsal bir hesaptan paylaşımını yapmamız gerekiyordu ve yaptık. Yonetım tarafından Legal bir konu olarak gorulurse gereğini yaparız . Lutfen yetkili olmayan kişiler bu konu uzerınde yorumlarını yapmasınlar .

Ustad oncelikle hayirli satislar.Satisda bir problem yok aslinda ancak bazi noktalar eksik tamamlarsaniz herhangi bir guven ve satis problemi olmaz forumda..

Bizim butun bılgılerımız ortada , bu program şirketimizin çalışanları tarafından yazıldıgı için kurumsal bir hesaptan paylaşımını yapmamız gerekiyordu ve yaptık.

Bu cumlenizdeki bilgiler ilk mesajinizda malesef yok.Kurumsal bilgilerinizi eklerseniz cok iyi olur.Bu mesajda eklendi demissiniz ama ben goremedim yanlis anlamayin.

Ayrica Natro yazilim denince akliam direk Natro web hostign domain sitesi aklima geliyor.

Birazdaha detaylandirirsaniz iletisim bilgileri,isletme bilgilerini herhangi bir sorun yada guven sorunu teskil etmeden satislarinizi gonul rahatligi ile gerceklestirebilirsiniz.

Eşleşeni yada dünya genelinde engellendi uyarısını yedikten sonra silmenin nasıl bir faydası olacak orayı anlamadım ayrıca eşleşen yada engellenen video hiç gelmiyo ama hala para kazanması kapatılıyo kanalların yani bu program para kazanmaya kapatılmaya bi çözüm sunar mı sizce?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri