Ne Diziymiş Abi ya...

Y
  • Kullanıcı YtPr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
dizi bagımlılık yapar dizi izlemeyin :) canınız sıkılırsa bi film acın izleyin..

Türkweb'e bak 4 tane video içi reklam atmış çakallar:D

Bu arada bu diziyle ilgili bir hatıram vardır, daha youtube'den para kazanma işi yokken, 1.5 yıl önce evde işsizlikkten can sıkıntısından, bu diziden bir sahneyi youtubeye yüklemiştim. tam 1 ayda 300K izlendi video, derken telif geldi. sallamadım bıraktım, öylesine yüklenmiş videydu. Geçen bi bakim dedim ne var ne yok mailde, videonun telif süresi dolmuş, karşi bildirimde bulundum ve telif kalktı. meğersem 1 sene önce gelen telif sahteymiş:) şuan para kazanması açık halde 700k larda izleniyor.

Türkweb'e bak 4 tane video içi reklam atmış çakallar:D

Birine Girdim 7 Tane Vardı Diziyi izlerken Deli Etti Beni...

Ya Bu Adamlar Bu Dizilerin Haklarını Satın Alıyor Dimi Walla Helal Olsun Bizde Bi Kaç Şarkı Satın Alalım Dicemde Youtubede Türkçe Sarkı Klmicaz neyse boşver :D

şu yeni pc bi gelseydi de breaking bad i bitirseydim. Bu arada cidden güzel dizi ama kısa sürdü baya

Çemberimde Gül Oya diye eski bir dizi vardı 3-4 ay önce kanalın birinde gördüm 45 bölümdğ sanırım bir haftada komplesini bitirmiştim :)

Canım çok sıkılırsa kaybedenler kulübünü açar izlerim. piskolojimi dahada bozarım. :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri