ne düşünürsem gerçekleşiyor

ugs9305

Yasaklanmış
arkadaşlar sa mesela öle her düşünme değil ama genel oalrak benimde dikkatimi çekti böle 6 7 tane vardır ama şimdi aklıma gelmiyor

mesela manchester united herkes şampiyon olur çok iyi takım diyordu ben diyordum içimden düşünüyordum bu dandik kadroyla nasıl şampiyon oluyorlar

bu sene 7 incilerdi en son 7 inci bitirdiler galiba

örnek vercek olursak bundan 15 gün önce felan 1 ay civarıda oalbilir tam ahtırlamıyom videoyap bu kadar kişi aynı yerden video atıyo gogole bunu farkedip engellemiyomu dedim oda gerçekleşti

buna benzer düşündüklerim tam içime hissi gelirse gerçekliiyor beyler daha vardı ama aklıma gelmiyor şuan

as

Aman fazla düşünme kardeş sen, psikoloğa git iyi şeyler düşündürsün sana mümkünse benim sistemi düşünme :D
David moyes i de kovdular senin yüzünden.

as

Aman fazla düşünme kardeş sen, psikoloğa git iyi şeyler düşündürsün sana mümkünse benim sistemi düşünme :D
David moyes i de kovdular senin yüzünden.

senin sistem hakkında içime bişey doğmuyo öle istek ile olan bişey değil aniden düşünüyosun gibi bişey mesela aklıma başka hiç gelmedi ya şimdi futbolla alakalı oldugum içim şimdi futboldan geliyo mesela tam hatırlamıyom ama bu barça nasıl böle her maçı alıyo bi gün çökceklermi diye düşünüyorum gerçi baya oldu baya bi çöktüler so nzamanalrda atleticoyu yenerse balına şampiyon olcaklar en kötü sezonlşarında bile o ayrı tabi yarınki maç kaçmaz bu arada

valla insan bağlantı ararsa çok bulur.
mesela ben 5-6 gün önce gece yatağıma yeni yattım ve karşı sokak taraflarında karga sesi duydum. karga stephen king romanlarında gerilim filmlerinde efsanelerde hep kötü şeylere dalalet eder pekde sevilmez. kendi kendime bi bela gelmese bari dedim.Sonraki günlerde maden kazası oldu.

işin aslı şu insan ne kadar çok evham yaparsa tahmin ettikleri konusunda kendini haklı çıkarma oranı da o kadar oranda artar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri