Ne iş yapıyorsunuz dediklerinde ... ?

anlhcylmz

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba ,

Çevremden mesela yeni tanıştığım birinden yada internette konuştuğum biri soruyor ne iş yapıyorsun diye. Youtube demiyorum. Hem anlamama ihtimali hemde düşük gelir olarak görebilir diye farklı şeyler söylüyorum. Internet reklamcılığı , sosyal medya uzmanlığı gibi... Siz de benim gibimi düşünüyorsunuz? Aylık 200 300 değil ama geçimini burdan sağlayanlara soruyorum?

aynen çok mantıklı ben mesela arkadaşlarıma bunu dediğimde nasıl yapıyorsun nasıl oluyor banada öğret gibi şeyler çıkıyor 2 kişiye öğretiyim dedim birisi bırakıp kaçtı diyeride söz dinlemiyor maç yayınları paylaşıyor

valla şimdilik ben çalıştıgımı kimseye söylemıyorum yaş itibariylede okul diyip geçiyorum :D

öğrenciyim diyorum :D, ama öğrenci olmasaydım internet reklamcılığı site editörlüğü vb şeyler söylerdim, tutupda youtuba video yükleyip para kazanıyorum dersem " bi git kafmı buluyorsun" derler :D

aynen çok mantıklı ben mesela arkadaşlarıma bunu dediğimde nasıl yapıyorsun nasıl oluyor banada öğret gibi şeyler çıkıyor 2 kişiye öğretiyim dedim birisi bırakıp kaçtı diyeride söz dinlemiyor maç yayınları paylaşıyor

valla şimdilik ben çalıştıgımı kimseye söylemıyorum yaş itibariylede okul diyip geçiyorum :D
Ahahaha hocam 2. Ogretmeye calistiginiz kiside cevher olabilir derim mayistim uyuyicam tam kahkaha attim vallaha allahda sizi guldursun :D

genel olarak internetten kazanıyorum işte diye geçiştirmeye çalışıyorum ama site filan mı yapıp satıyorsun diye detaya inenler oluyor genelde.o zamanda satmıyorum,sitelerime reklam alıyorum işte saçma ve karışık iş,boşver diyip geçiyorum :)

Ben netten gecimi sagliyorum
sorana affiliate diyorum
zaten kazancimin cogunuda affiliateden elde ediyorum.
Neysek oyuz

O değilde pin ve banka doğrulama zamanları herkes kurtarıcımmış gibi bana akıl veriyorlardı yapma tehlikelidir dolandırırlar falan, ilk parayı aldıktan sonra o akıl verenlerin hepsi banada öğreteceksin diye başıma üşüştüler.

İnternet üzerinden reklamcılık en mantıklısıdır.

Bu benim işim değil ben bilgi işlemciyim boş zamanlarda youtube ve websitesi ile uğraşıyorum bir nevi hobi :)

Denizciyim diyorum. :) Youtube la uğraştığımı ben söylemesem kimse anlamıyor bile. Zaten anlatmaya kalktığımda da fazla gerçekçi bulmuyorlar bende he he diyip geçiyorum.. Boşver bilmesinler ek iş yaptığımı...

benim gelirim affiliate youtubedan günlük en fazla 50 dolar kazanıyorum ama affiliate çok daha kazançlı o yüzden youtube u hiç karıştırmıyorum internet marketing falan diye geçiştiriyorum

bişe demıyorum asıl meslek belli zaten sanırım işyerinden iyi para kazanıyorum ;) ( maaş X 2 )

Google İş Ortaklığı Programı diyorum.Hemde çok havalı oluyor :D :D

Ünlü bir internet sitesinin video arşivlerini düzenliyorum. Gayet havalı ve gizemli bence :D

bana çalışıyormusun diyene kendi işimi yapıyorum dıyıyorum ne işi yapıyorsun dıye soruyorlar bende ınternetten maaş alıyorum dıyıyorum ALLAH ALLAH dıyıyorlar anlatta bızde yapalım dıyıyor bende uzun ıs sız yapamazsınız dıyıp gecıstırıyorum .d

internet üzerinden dropshipping yapıyorum diyorum.tepkiler zaten belli ''internetten paramı kazanılır yaw''cevabı hazır hemen :)

O değilde pin ve banka doğrulama zamanları herkes kurtarıcımmış gibi bana akıl veriyorlardı yapma tehlikelidir dolandırırlar falan, ilk parayı aldıktan sonra o akıl verenlerin hepsi banada öğreteceksin diye başıma üşüştüler.

İnternet üzerinden reklamcılık en mantıklısıdır.

Aynısı başıma geldi ya banka doğrulaması yapıyorum.Banka hesabını ele geçirecekler diyolar :D ulan zaten öğrenciyiz var 100 - 200 lira para koskoca google bu paranın peşine mi düşecek :D hadi onu geçtim sadece hesap ekstresinden bir haraket söyleyeceksin x.xx $ bu kadar :) Adam burdan banka hesabımı ele geçirecek de felan da filan da ohoooo o ..

Attım bu arkadaşa ilk kazancın fotosunu ne dese beğenirsiniz ..
v36f5.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri