Ne Kadar Daha Sürer ?

masterthone

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar aklıma takılan soru YOUTUBE işi sizce ne kadar sürer. youtube bu spamlara vs önlem alırmı bir sonu varmı bunun bundan 5 yıl 10 yıl sonra ne olur merak ediyorum. biyerde bitermi. youtubenin kapanma ihtimali varmı. veya başka bir sorun olurmu kafama takılıyor hep.

Merhaba arkadaşlar aklıma takılan soru YOUTUBE işi sizce ne kadar sürer. youtube bu spamlara vs önlem alırmı bir sonu varmı bunun bundan 5 yıl 10 yıl sonra ne olur merak ediyorum. biyerde bitermi. youtubenin kapanma ihtimali varmı. veya başka bir sorun olurmu kafama takılıyor hep.

önlem alırmı bilinmez ama youtube kapanmaz imkan yok ha ülke ülke yasaklanabilir ama kapanmaz

Youtube'un popülerliğini yitirmesi gibi bir durum hiç olmadı. Koca facebook bile twitter geldiğinde bir tökezledi, her ne kadar devam etse de eski havası kalmadı diye düşünüyorum. ama youtube bitmez. Spamcıları bitirecek çalışmalar yapabilir ama ileride.

Muslera06 ve Triqalx abilerimin canlı yayında dediği gibi:

"Arkadaşlar bazı kişiler Youtube işi biter mi diye soruyor emin ol bu iş daha yeni başlıyor". Spamcıların önünü her zaman için kesmeye çalışacaklar, spamcılar da her zaman için bir açık bularak devam eder diye düşünüyorum.

Spamcılar BİTER.Youtube kaldığı yerde devam eder...

spam biterse yt çöker ;) yok spamın bitmesi felan yt sadece güzel düzenli kanllar istiyor HİÇ DÜŞÜNDÜN MÜ KANAL RESMİN ETİKETİN AÇIKLMAN YOK AT GEÇ YAPILAN KANALLARI KİMİN HOŞUNA GİDER ?

5 yıl öncede vardı bu iş aynı şeyler deniyordu büyük bir olasılık
5 yıl sonra da aynı şeyler denmeye dewam edilecektir. yt biter mi :D

milyar dolarlık şirket bindiği dalı kesermi sence :D ?

Youtube spama karşı önlem alır mı ? bu demek zaten youtube=google=adsense sürekli yeni güncellemeler ile bu tür çalışmaların önüne geçmeye çalışıyor ve devamda edecek, herşey adwords kullanıcısının zarar almaması için. Forumun çoğunluğu spam&özgün içeriği o kadar çarpıtarak anlattiki aslı böyleymiş gibi, gerçek özgün ve spam içerik nedir unutur oldu insanlar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri