Ne kadar dikkatlisiniz?

EmreDemirci

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar, abiler, ablalar, emmiler, emmioğulları ne kadar dikkatlisiniz onu öğreneceğiz bu konuda. :D Sizden dedektif olur mu, polis olur mu öğrenelim. :D

Bir cinayet işleniyor ve bir görgü tanığı var. Hakim görgü tanığına soruyor "Nasıl oldu?" Adam "Göl de balık tutarken karadan sesler geldi karaya kadar yüzdüm, karaya çıktığımda ses kesilmişti biraz ilerledim ses tekrar geldi. Sesin geldiği yere doğru gittim bir kulübe vardı içi zifiri karanlıktı cebimden kibriti çıkarıp yaktım ve cesedi gördüm" diyor.
Hakim de görgü tanığını hapise atıyor.
Sizce hakim görgü tanığını neden hapise atıyor?

Cevap: Ne kadar dikkatlisiniz? :D

Karaya kadar yüzdüyse kibritte ıslanmıştır.Islak kibrit yanmaz ;)

Cevap: Ne kadar dikkatlisiniz? :D

Üşenmeden cevabın doğru olmadığını kanıtlayabilecek yüz tane hikaye yazabilirim.Cevap : "Bu verilerle bu soru çözülemez" :)

yüzerken, kibriti cebinde taşıdığına dair belge var mı ? belki kibriti ağzında tutarak yüzdü yada karaya çıktıktan sonra yerde bulup cebine koydu ? bu çelişkiler varken kimse kimseyi cezaevine atamaz dostum.

canım benim dikkatli okursan, yüzerken cebinde taşıdığına dair belge varmı diyorum. cebinden çıkarmış olabilir.zaten birbirimizi anlamadığımız için millet olarak da gelişmiyoruz ya.

Evet arkadaşlar, abiler, ablalar, emmiler, emmioğulları ne kadar dikkatlisiniz onu öğreneceğiz bu konuda. :D Sizden dedektif olur mu, polis olur mu öğrenelim. :D

Bir cinayet işleniyor ve bir görgü tanığı var. Hakim görgü tanığına soruyor "Nasıl oldu?" Adam "Göl de balık tutarken karadan sesler geldi karaya kadar yüzdüm, karaya çıktığımda ses kesilmişti biraz ilerledim ses tekrar geldi. Sesin geldiği yere doğru gittim bir kulübe vardı içi zifiri karanlıktı cebimden kibriti çıkarıp yaktım ve cesedi gördüm" diyor.
Hakim de görgü tanığını hapise atıyor.
Sizce hakim görgü tanığını neden hapise atıyor?

canım benim dikkatli okursan, yüzerken cebinde taşıdığına dair belge varmı diyorum. cebinden çıkarmış olabilir.zaten birbirimizi anlamadığımız için millet olarak da gelişmiyoruz ya.

Şurayı iyi oku. Sen şöyle düşünüyorsan işler değişir. Azında taşıdı kibriti sonra karaya çıkınca cebine koydu kibriti sonra tekrar çıkarıp yaktı. Oldu pazara da gidelim mi?

EmreDemirci, bu aralar film izlemeyi biraz azaltmalısın ağabeyciğim. Söyleyecek başka sözüm yok.

EmreDemirci, bu aralar film izlemeyi biraz azaltmalısın ağabeyciğim. Söyleyecek başka sözüm yok.

Senin izlediğin filmleri izlememek lazım. :D Adam cebimden kibriti çıkarttım diyor sen gelmişsin ya azında taşıyorsa diyorsun. :D Nasrettin hocanın göle maya tutturmaya çalışması gibi bir şey bu. Ya tutarsa. :D

gölde balık tutuyorsa karadan olta mı salladı yoksa teknesi mi var, karadan olta sallıyorsa yüzmek yanlış, teknesi varsa bu adam neden yüzerek karaya geliyor :)

Senin izlediğin filmleri izlememek lazım. :D Adam cebimden kibriti çıkarttım diyor sen gelmişsin ya azında taşıyorsa diyorsun. :D Nasrettin hocanın göle maya tutturmaya çalışması gibi bir şey bu. Ya tutarsa. :D

Eğer yazımız devamınıda okuduysan eğer," kibriti yüzdükten sonrada bulup cebine koymuş olabilir." dedim. Fakat sen anlamak istediğin gibi okuduğun için, neyse canım akışına bırak.

Av mevsimi olmadıqı halde gölde balık tuttuqundan içeri alınıordur :D başka bi nedeni olamaz hiç bi delikl yokken adam cinayetten alınamaz :D

gölde balık tutuyorsa karadan olta mı salladı yoksa teknesi mi var, karadan olta sallıyorsa yüzmek yanlış, teknesi varsa bu adam neden yüzerek karaya geliyor :)

Bunu bende düşündüm. :D

---------- Mesaj saat 13:46:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:44:42 civarında gönderildi. ----------

Eğer yazımız devamınıda okuduysan eğer," kibriti yüzdükten sonrada bulup cebine koymuş olabilir." dedim. Fakat sen anlamak istediğin gibi okuduğun için, neyse canım akışına bırak.

Adamın tüm anlattıklarını yazdım neden sonradan kibrit bulsun abicim. :D Sonradan kibrit bulsa yazardım onuda. :D Cebindeymiş çıkartmış.

tamam EmreDemirci sensin. alıntı yapıp durma adamım ;) Benim anlatmak istediğim böyle bir şüpheden kimseyi içeri atmazlar. bir şahısın tutuklanması için, şüphelerden arındırılmış kuvvetli delillerin olması lazım. Neyse by.

tamam EmreDemirci sensin. alıntı yapıp durma adamım ;) Benim anlatmak istediğim böyle bir şüpheden kimseyi içeri atmazlar. bir şahısın tutuklanması için, şüphelerden arındırılmış kuvvetli delillerin olması lazım. Neyse by.

Doğru sağlam kanıtlar olması lazım. Hapise girmesi için bende mantıklı bulmadım böyle bir şeyden girmesini. :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri