Ne kadar eder, Ne kadara satılabilir?

deathicious

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.cenkonsoy.com
Merhaba,

Ailemizin yeni bir misafirimiz olduğu için elimdeki youtube kanallarımdan satışa çıkartmam gerekiyor, ancak fiyat konusunda tecrübeli arkadaşlardan fikir almam gerekiyor.

Fiyatlar ne materyal çalışıldığına göre değişkenlik gösterir ve genelde 1-2 aylık patlama kanalları hemen ucuza veren de var, aynı gösterim ve parayı kazandıran kanalları devasa fiyatlara veren de var.

Örnek olarak bir kanal kazanç raporu vereyim; ne kadara satın almak isterdiniz?
Aylardır kazandıran bir kanal, geliri yükselerek artıyor ve yabancı dilde yayın yapıyor.
Partnerliğe sahip ve CN ile çalışıyorum.

OPtLQzr.jpg

Fikri olan veya satın almak isteyen dostlarımız pm ile iletişime geçebilirler.

3 ay düzenli gelir getiren bir kanalı aylık kazancının 2 max 3katına satabilirsin onun dışında garanti vermediğin sürece alıcının çıkacağını sanmıyorum

Bilmediğim için soruyorum; 1 seneden fazladır yabancı dilde partner olan ve telif almayan geliri sabit ivmeyle ilerleyen kanal için bile yine 1-2 aylık gelirden mi hesaplanıyor?

3 ay düzenli gelir getiren bir kanalı aylık kazancının 2 max 3katına satabilirsin onun dışında garanti vermediğin sürece alıcının çıkacağını sanmıyorum

Garantiden kastınız ömür boyu kazanç getireceği mi? Böyle bir şeyi nasıl garanti edebiliriz ki? Yoksa başka bir yolu mu var?

Bilmediğim için soruyorum; 1 seneden fazladır yabancı dilde partner olan ve telif almayan geliri sabit ivmeyle ilerleyen kanal için bile yine 1-2 aylık gelirden mi hesaplanıyor?

2-3 aylık kazanca satılıyor ama şu an partner durumundan dolayı biraz daha düşükten alıcı çıkar diye tahmin ediyorum.

Garantiden kastınız ömür boyu kazanç getireceği mi? Böyle bir şeyi nasıl garanti edebiliriz ki? Yoksa başka bir yolu mu var?

Üzülerek söylüyorum. Maalesef öyle.

En azından sattığınız fiyata kadar yani 2-3 aylık kazancını garanti edebilirsiniz.Spam olduğu için alan kişi bugün alsa yarın kapanabilir verdiği parada boşa gider o sebeple 3 aylık fiyata sattıysanız 2 ay kazanç getireceğine garanti verebilirsiniz

Analytics verilerini de paylaşabilirsen daha detaylı yorum yapılır ama ben ortalama 250 tl verebilirim bu tarz bir kanala.

En azından sattığınız fiyata kadar yani 2-3 aylık kazancını garanti edebilirsiniz.Spam olduğu için alan kişi bugün alsa yarın kapanabilir verdiği parada boşa gider o sebeple 3 aylık fiyata sattıysanız 2 ay kazanç getireceğine garanti verebilirsiniz

1.5 senedir düzenli sıkıntısız kanalın hiçbir riski olmadığını söylemek zor değil sanırım; risk gören spamci arkadaşlar olur genelde, keşke onlardan biri olabilsem :)

Analytics verilerini de paylaşabilirsen daha detaylı yorum yapılır ama ben ortalama 250 tl verebilirim bu tarz bir kanala.

Şahsen ben satışa çıkarsaydım 220-250 arası değer biçerdim.

Son 90 gün verileri.
A5lZ7jX.jpg

Hacam CN dediğiniz parner hangisi oluyor açılımını alabilirmiyim bu arada hayırlı satışlar.

Bu aralar kanal alis satis konularina sicak bakmiyorum gündem gergin ne olacagi bi netlik kazansin ozaman kanalin degeride artabilir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri