Ne Kadar Eder ?

• Kullanıcı hemato
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim

hemato

Kayıtlı Üye
Merhaba bir kanalım var.
İsmini cismini kimseye söylemiyorum.
Ortalama günlük 30 K izlenmesi var. Belki daha fazla.
Günlük min 35 $ Adsense getirisi var.
Günlük min 30 abone artışı.
42,33 $
Dün
530 abone
390,400 video görüntüleme sayısı var.

Tek 1 ihbar dahi almamıştır.
Tüm ışıklar yeşildir.
Videoların tamamı para kazanmaya açıktır.

Sizce ne kadar eder ? Kanal yabancı bir kanaldır.

En son 15 şubatda video eklenmesine rağmen kanal yükselişte. Üşendiğimden video eklemiyorum :/

Birde ben yapım gereği birşeyden çabuk sıkılırım, üşenirim.
(Mesela bir siteme post girmem lazım 4 gündür üşendiğimden yazamadım)
Üşenmeden sürekli birşeyler yapsam çok daha iyi olurdu.
Sürekli diyorum kendime şu kanala çaba göster üşenme ama, tam uğraşcam uykum geliyor :)
Son paragraftaki tüm yazılar şunu demek için => Sıkılmadan başında durcak , uğraşcak birisi çok daha iyi şeyler yapabilir.

Böyle bir kanala fiyat biçmek bana düşmez ama merak ettiğim birşey varki bu kadar güzel bir kanalı neden satmak istiyorsunuz?

Böyle bir kanala fiyat biçmek bana düşmez ama merak ettiğim birşey varki bu kadar güzel bir kanalı neden satmak istiyorsunuz?

Konuyu upladım kanalımla alakalı birkaç şey daha ekledim.

Şimdi satıcam yada satmıycam demiyorum fakat fiyatını öğrenmek istedim.
Satarsam şu sebepden dolayı satarım.
Ben öğrenciyim. Sitelerim var 3-5 alıyoz birşeyler.
Birde üstüne bu adsense olcak.
Birde bunla uğraşcam.
Fazla yük almak istemiyorum üstüme.

Hani satarsam bu sebeple satarım.

Telif hakki alma ihtimali yok ise ,aylik ortalama adsense kazanciniz *3 derim. (Eger bu iste bir yatirimsa en az 3 ayda cikarilmali yatirim). (Site olsa 6-10 ay arasi derdim)

Telif hakki alma ihtimali yok ise ,aylik ortalama adsense kazanciniz *3 derim. (Eger bu iste bir yatirimsa en az 3 ayda cikarilmali yatirim). (Site olsa 6-10 ay arasi derdim)

Telif hakkına gelince dediğim gibi herşey yeşil tertemiz kanal.
Bütün videolar kazanıma açık ve $ işaretleri parlak.

x3 de haklısınız hocam ne olacağı belli olmaz herşey risktir, ama ben kanalımın video yüklemediğim halde.
Sürekli büyüdüğünü gözlüyorum.
En son 15 Şubatda video yüklemişim :)

Ustad kanal ozellikleri iyi ancak bazi seyleri sormak istiyorumki degerini bicebilelim.

Simdi gunluk ortalama 40 dolar atiyor desek ayda 1200 dolar yapar.
Bu Youtube isinde 1 gunde tepe taklak olma ihtimali oldugu icin,normal sitelerde bu dahada zordur youtubda daha kolay,Yani bana gore bi kanal gunde 1 dolarda kazansa 100 dolarda kazansa macimum 1.5-2 aylik gelirine satilmali ve bu tur kanallari alanlar cok dikkat etmeli ve riski goze alarak girmeli bu ise.

Cunki kanal sorunsuzdur,cok cok iyidir ama alir 2 gun sonra kanal patlar bir videodan dolayi yazik olur.Bu durumda satan kisi suclu degildir olamazda ama iste vicdan meselesi ve alan kisinin onca giden parasi vs durumu var.

Senin kanalin 2.000 Dolar eder bence.Fazla etmez demiyorum tabiki eder ama iste cok riskli bu isler.

Ayrica bu izlenimleri sosyal paylasim sitelerinden vs mi aliyorsun,yoksa tamamen youtube uzeri ve abonelerindenmi aliyorsun o onemli.

Facebook vs gibi sosyal paylasimlar uzerinden geliyorsa bu kazanc,alan kisi senin kadar kazanamaz.Ama youtube uzerinden aliyorsan cok guzel.

Dedigim gibi ustad,kanalin herseyin super ancak cok riskli bu youtubda ,alan yada satan herseyi goze almali,sonuclar kotu olursa araya kavga dovus girmemeli.

Birde daha once odeme aldinizmi ! Eger almamissaniz eger,odeme almadan kanal satisi yapmayin.

Ustad kanal ozellikleri iyi ancak bazi seyleri sormak istiyorumki degerini bicebilelim.

Bu Youtube isinde 1 gunde tepe taklak olma ihtimali oldugu icin,normal sitelerde bu dahada zordur youtubda daha kolay,Yani bana gore bi kanal gunde 1 dolarda kazansa 100 dolarda kazansa macimum 1.5-2 aylik gelirine satilmali ve bu tur kanallari alanlar cok dikkat etmeli ve riski goze alarak girmeli bu ise.

Cunki kanal sorunsuzdur,cok cok iyidir ama alir 2 gun sonra kanal patlar bir videodan dolayi yazik olur.Bu durumda satan kisi suclu degildir olamazda ama iste vicdan meselesi ve alan kisinin onca giden parasi vs durumu var.

Senin kanalin 2.000 Dolar eder bence.Fazla etmez demiyorum tabiki eder ama iste cok riskli bu isler.

Ayrica bu izlenimleri sosyal paylasim sitelerinden vs mi aliyorsun,yoksa tamamen youtube uzeri ve abonelerindenmi aliyorsun o onemli.

Facebook vs gibi sosyal paylasimlar uzerinden geliyorsa bu kazanc,alan kisi senin kadar kazanamaz.Ama youtube uzerinden aliyorsan cok guzel.

Dedigim gibi ustad,kanalin herseyin super ancak cok riskli bu youtubda ,alan yada satan herseyi goze almali,sonuclar kotu olursa araya kavga dovus girmemeli.

Birde daha once odeme aldinizmi ! Eger almamissaniz eger,odeme almadan kanal satisi yapmayin.

herşeyde bir risk var. Bu adam kanalı aldığında çok kazanırken beni ortak tutmayacağı gibi kanalda benden aldıkdan sonra sorun çıkarsa da beni ortak tutamaz. Benim yaptığım bir hile varsa o zaman gelsin böyle böyle desin ben ona parasını geri vereyim :)

Kesinlikle hiçbir sosyal paylaşım sitesinden gönderim yapmıyorum. Eğer bunu yapıyor olsam o zaman işte satarken benim kendi vicdanım el vermez. Kanal Türkiye'ye açıkken 30 binlik sayfamda her eklediğim videoyu 1 kez paylaşıyordum fakat uzun süredir video paylaşmıyorum. Ara sırada kanalımı bu sayfada(30klık) "beyler girin video izleyin eğlenin" diyerek paylaşıyorum. Biliyorsunuzki Türkiye'de de reklamlar kapalı. Bu gelir tablosunu zaten değiştirmez.

herşeyde bir risk var. Bu adam kanalı aldığında çok kazanırken beni ortak tutmayacağı gibi kanalda benden aldıkdan sonra sorun çıkarsa da beni ortak tutamaz. Benim yaptığım bir hile varsa o zaman gelsin böyle böyle desin ben ona parasını geri vereyim :)

Kesinlikle hiçbir sosyal paylaşım sitesinden gönderim yapmıyorum. Eğer bunu yapıyor olsam o zaman işte satarken benim kendi vicdanım el vermez. Kanal Türkiye'ye açıkken 30 binlik sayfamda her eklediğim videoyu 1 kez paylaşıyordum fakat uzun süredir video paylaşmıyorum. Ara sırada kanalımı bu sayfada(30klık) "beyler girin video izleyin eğlenin" diyerek paylaşıyorum. Biliyorsunuzki Türkiye'de de reklamlar kapalı. Bu gelir tablosunu zaten değiştirmez.
Dediklerinde haklisin,risk var bu iste,risk almayanda birsey yapamaz net aleminde bu bir gercek tabi.

Bu soruma bi cevap alamadim !
Odeme aldinmi hic ustad ?

Dediklerinde haklisin,risk var bu iste,risk almayanda birsey yapamaz net aleminde bu bir gercek tabi.

Bu soruma bi cevap alamadim !
Odeme aldinmi hic ustad ?

Pardon abi gözümden kaçmış.
Pinim gelsin pin bekliyorum. Birdahaki aya sanırım ödemeyi alırım geçen ayın kazancı onaylanmış.
Facebook olayınıda anlattım

Pardon abi gözümden kaçmış.
Pinim gelsin pin bekliyorum. Birdahaki aya sanırım ödemeyi alırım geçen ayın kazancı onaylanmış.
Facebook olayınıda anlattım

Anliyorum benim sana onerim su olur,satacaksan 1 odeme aldikdan sonra sat.Daha guvenilir ve saglam olur,elinde kanitin olur.

39,166 net izlenme.
22 de net abone.
Konuyu en son editlediğimden Bu saate : 16:59

bencede 1-2 ay ödeme aldıktan sonra satışa sunmanız hem sizin için hemde alan için daha iyi olacaktır hocam.

Hocam yanlis anlamayinda ben kendi fikrimi söyleyim bitek, ben bi yt kanalina binlerle konusulan $ lar vermezdim.Ödeme alsin almasin.Cünkü kanalda bir tilsim yok, isi götüren yüklediginiz o an hit yapan, trende giren videolar, ve bu sekilde cok büyük izlenim alan her video da belirli bir zaman sonra sönmeye mahkumdur.O yüzden bu isin bi düzenliligi yok, Muslera hocaminda söyledigi gibi siteye korkma , ver omiktarlari ama, YT isi, helede elimize kamera alip ta kendimiz cekmedikten sonra , bu paralari konusmak (en azindan su asamada, daha Yt ile ilgili kafalarda herkesin bir sürü soru isaretleri varken) biraz zor..derim.

Umarim ödeme alirsiniz ve kazancinizda bu sekilde stabil devam eder..Benim sahsi görüslerim bunlar.

Hocam yanlis anlamayinda ben kendi fikrimi söyleyim bitek, ben bi yt kanalina binlerle konusulan $ lar vermezdim.Ödeme alsin almasin.Cünkü kanalda bir tilsim yok, isi götüren yüklediginiz o an hit yapan, trende giren videolar, ve bu sekilde cok büyük izlenim alan her video da belirli bir zaman sonra sönmeye mahkumdur.O yüzden bu isin bi düzenliligi yok, Muslera hocaminda söyledigi gibi siteye korkma , ver omiktarlari ama, YT isi, helede elimize kamera alip ta kendimiz cekmedikten sonra , bu paralari konusmak (en azindan su asamada, daha Yt ile ilgili kafalarda herkesin bir sürü soru isaretleri varken) biraz zor..derim.

Umarim ödeme alirsiniz ve kazancinizda bu sekilde stabil devam eder..Benim sahsi görüslerim bunlar.

Gündemle alakalı olcak bir video yok alanı bu şekilde değil videolara kimse telif hakkı iddia edemez tür böyle birşey.
Neyse zaten fiyat sordum dediğim gibi illa satcam demedim... :)
Zaten bu gidişle bu kanal satılmaz.

hocam Türkiyede kanal satmak için çok erken bence. kanalı satacağınız parayı zaten 3 ayda çıkaracaksa kanalı satmanın bir anlamı yok. Gerçi zaten fiyat öğrenmek istemişsiniz zaten de fiyat olarak da oluşmuş bir piyasası yok henüz bildiğim kadarıyla.
Web siteleri üzerinden gidersek sitelerin hiti ve PR değerine göre bir fiyat biçmek mantıklı ancak kanallar çok kırılgan ve ne zaman ne olacağı belli değil.
Ama illa fiyat derseniz ben alacak olsam en fazla bir aylık kazancına ya alırım ya almam açıkçası.
Her şey gönlünüzce olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri