Ne kadar günlük kazanca ulaştınız?

NoFuture

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar bu konuyu açmak istedim , hem birbirimize tavsiye verebileceğimiz , Hemde kazançlarımızı tartışabileceğimiz bir konu olur inşallah

Ne Kadar Zamanda Ne kadar günlük kazanca ulaştınız

Ben şu an Günlük 2 $ Cıvarında devam ediyorum :) (2 haftada)

Nasıl ? : Daha çok yabancı videolar seçtim , spama yönelmedim.

0.76$ Spor pişmanlıktır. :D Her gün yeni telifler yiyorum. Saniye de 5 telif gönderebiliyormuş bir insan onu öğrendim. :D

ben yeni başladım.Kazançlarım hangileri oldugunu bile karıştırıyorum hep :D 2k video yükledim.Bakalım her geçen gün izlenme sayım artıyor.Ama çok düşük param :(

0.76$ Spor pişmanlıktır. :D Her gün yeni telifler yiyorum. Saniye de 5 telif gönderebiliyormuş bir insan onu öğrendim. :D

amatöre yönelmek daha iyi gibi hocam :)

İlk ay günlük 2-3 $ sonraki ay 5 $ 3. ay 6-8 $

Nasıl olduğunu söylerseniz arkadaşlara faydası dokunur iyi kazanç..:)
1 günde 162 dolar.
nasıl: bilinmiyor
sonuç: ban :D
geçmiş olsun :eek:

ben yeni başladım.Kazançlarım hangileri oldugunu bile karıştırıyorum hep :D 2k video yükledim.Bakalım her geçen gün izlenme sayım artıyor.Ama çok düşük param :(

tek kanalda o kadar video barındırmamanı öneririm. en azından 400 -400 böl

allah de kanka daha ne istiyorsun o kadar kazanacaksın 1 günde ban yemiyeceksin ayıp :))

amatöre yönelmek daha iyi gibi hocam :)

Nasıl olduğunu söylerseniz arkadaşlara faydası dokunur iyi kazanç..:)

geçmiş olsun :eek:

tek kanalda o kadar video barındırmamanı öneririm. en azından 400 -400 böl

Yüklenen videolar sonradan oluşturulan kanallara bölünüyormu ?

forumda en cok kazanan 3. yada 4. kişi oldugumu tahmin ediyorum
1.kingtube :D

28.12.2012 de youtubeye başladım ama 5 yıllık reklamcılık,sosyalmedya,internet pazarlama ve seo deneyimi ve birikimi ile ondan önceside var
26 yaşındayım ilk okul 4 yada 5. sınıfa giderken büyük ihtimalle mynetten mysite acarak bu işlere başladım

Tek kanalla çok kanalın avantajı nedir.Ha o kadr video tek kanalda olmuş yada farklı kanallarda.Sonuçta izlenince aynı oranlar işlemiyormu ?

Kusura bakma çok soru sordum ama :(

ban risklerini minimize etme faktörü
konuya uygun kanal faktörü

tek kanalda genelde aynı kitleye hitap eden videolar olmalı
kanal karışıksa bile içerikten bi tanesi hit olarak tavan yaptımı diger videoların en az hit alan kısmı silinip o hit alan video tarzında video yüklenmeli youtube seo acısından bu cök önemli bi faktör

ban risklerini minimize etme faktörü
konuya uygun kanal faktörü

tek kanalda genelde aynı kitleye hitap eden videolar olmalı
kanal karışıksa bile içerikten bi tanesi hit olarak tavan yaptımı diger videoların en az hit alan kısmı silinip o hit alan video tarzında video yüklenmeli youtube seo acısından bu cök önemli bi faktör

Peki neden günlük aldıgım ücretler çok düşük :(

Peki neden günlük aldıgım ücretler çok düşük :(

etiket secimlerin yanlıs yada güncel trendleri yakalayamıyorsun
kanalların oturmamış yada kanalının oturmaya başladıgı katagorilerde paylaşım yapmıyorsun veya arge safasını o kadar uzun tuttunki cok güzel fikirler geliştirecekken başkalatının ve toplumun ortak öngörüleri seninde öngörülerin oldu ve her kezin calıstıgı sektörlerde yeteri kadar ugraşmana ragmen pastadaki payın cok küçük cevabı senin bulman önemli bunlar sadece aklımdan ilk gecenler

ben bu forumda neden kazanamıyorum diyen bir kişiye 1 yıllık muhabbetimizin hatrına 40 gün önce best vine compilation yap yükle dedim kaynak sitelkeri gösterdim
yüklemedi ama simd internete girmiyor 1 haftadır :) herkesten 1 adım önde olmak yetmiyor malesef 2 adım 3 adım önde olmak gerekiyor

forumda en cok kazanan 3. yada 4. kişi oldugumu tahmin ediyorum
1.kingtube :D

28.12.2012 de youtubeye başladım ama 5 yıllık reklamcılık,sosyalmedya,internet pazarlama ve seo deneyimi ve birikimi ile ondan önceside var
26 yaşındayım ilk okul 4 yada 5. sınıfa giderken büyük ihtimalle mynetten mysite acarak bu işlere başladım

Banada öğretsen abi bi :D

2. ayın sonunda günlül 50 doları geçtim Allah şükür. Ama gece gündüz pb başındayım başka işimde yok zaten. 2 gün önce 70 doları gördüm. Ama telif yüzünden 1 kanalım patladı. İlk defa telifden kanalım kapandı. Gönderen resmi kurum olmasa çok acaip fikrilerim vardı intikamım acı olacaktı:))

sana söyledigimi, yapsan zaten ögretecek bişey kalmadı :d
200 begeni olmuştur heralde organik gecenkine :d

Beğeni olmadıda abi görüntülenme 300 falan oldu :D dediğine başlamam lazımda işte hesap bulamıyorum.Yarın hallolucak gibi bakalım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri