Ne kadar kazandığımızı nereden öğreniriz ?

turguttass

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Adsense hesabımı oluşturdum videolarımdan para kazanmaya başladım.ama para nerede o parayı nereden alacağım falan bunun hakkında hiç bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar Adsense hesabımı oluşturdum videolarımdan para kazanmaya başladım.ama para nerede o parayı nereden alacağım falan bunun hakkında hiç bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.

adense hesabında yazar zaten tahmini kazancların her ayın sonunda o ayın kazancı hesabına yklenir.

10 doları gecince toplamdaki paran tanımladıgın banka hesabına dogrulama amaclı ufak bir mebla para yollarlar onu sorarlar sana kac para yolladık diye o dogrulamayı yaptıktan sonra.adresine pin kodu yollarlar 2-4 hafta içersiinde eline pin kodun ulaşır[bana 8 günde geldi]pin kodunuda girdikten sonra.

hesabındaki toplam kazanc 100 doları gectigi andan itibaren ilk ay sonundaki ödemelerle otomatik olarak hesabına gelir para.

yani google hesabımı açtıktan sonra orada mı bi yerlerde mi yazar bu bilgiler yoksa başka bir site mi

youtube kanalı actınmı?

youtube hesabınla adsenseye başvurdunmu?

bunları yapmadan para kazanamassın. eger yaptı ve adsense onaylandıysa adsense hesabına gir ve bak kazancına.

dediklerinin hepsine baktım.şimdi Adsense hesabımı actım.en üstte tahmini kazançlar yazıyor işte bugün şu ana kadar 0,03$ bu ay şimdiye kadar 0.18$ ve gecen ay0.0$ yazıyor işte izlenme grafikleri falandır filan hepsi var.kısaca ben bunu nasıl kullanacagım onu anlatırsan sevinirim.hani banka hesabımı nasıl bağlarım pin falan dedin o şeylerden biraz bahsedersen sevinirim

dediklerinin hepsine baktım.şimdi Adsense hesabımı actım.en üstte tahmini kazançlar yazıyor işte bugün şu ana kadar 0,03$ bu ay şimdiye kadar 0.18$ ve gecen ay0.0$ yazıyor işte izlenme grafikleri falandır filan hepsi var.kısaca ben bunu nasıl kullanacagım onu anlatırsan sevinirim.hani banka hesabımı nasıl bağlarım pin falan dedin o şeylerden biraz bahsedersen sevinirim

hemen kısaca anlatayım.bugün su ana kadar bugünnlü izlenimlerinden elde ettigin tık başına gelirlerdir.bu ay su ana kadar toplamda olan kazancın 10 dolara ulaştığı zaman adsense hesabında bir uyarı oluşacak ve senden bir banka hesabı girmeni isteyecekler.hesabını giriceksin ve 2-3 gün içerisinde o belirttigin hesaba 1-2 tl küsüratlı bir para yollayacaklar ve senden o hesaba yolladıkları para miktarını soracaklar.miktarı girip dogrulama yapacaksın.ve akabinde adsense hesabında belirttigin adrese yollanmak üzere bir pin kodu içeren mektup yollayacaklar sana o mektup eline gecince içerisinde bulunan 6 haneli pin kodunu adsense hesabında istenen yere yazacak ve adsenseni tamamen dogrulayacaksın.

bütü bu işlemleri yaptıktan sonra hesap bakiyen 100 dolara ulaştıgı ay sonunda google bu toplam parayı banka hesabına eft yoluyla ödeme günlerinde ulaştıracaklar bu ödemeler.ödemeyi hak ettigin aydan itibaren önündeki ayın ortalarında banka hesabına yansır.:)

peki her şey oldu.sonra para kazanmaya devam ediyorum diyelim bu ay 150$ para kazandıgımı varsayalım hesabıma otomatik olarak mı gönderilir yoksa benim onayım ile mi banka hesabıma gecer bu para

belirttigim bütün işlemleri yaptıktan sonra [banka ve pin dogrulamaları] otomatik olarak hesabına yatar.:)

anladım teşekkür ederim :) bu arada faceden bulsan diyorum beni ? sana ihtiyacım olur :)

face felan kullanmıyorum dostum :) sosyal platforma hhayır:) [yengen kızııo]:D ama burdan frmtr veya r10dan istedigin gibi ulaşabilirsin. sürekli bakarım bu 3 siteye:)

neyse bu üç sitede her zaman varsan iyi ben üçünde de varım :) görüşürüz her şey için teşekkrler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri