Ne Yapacağım Kara Kara Düşünüyorum

Y4LN1Z_PR3NS

Kayıtlı Üye
Web sitesi
ceponay.com
Merhabalar.

Youtube hesabım ve Adsense hesabım kapatılmıştı geçersiz tıklamadan dolayı 1 - 1.5 ay önce falan. Ondan sonra açtığım bütün hesaplarım da aynı yolu izliyor kuralları okuyorum bir daha Adsense açmamıza izin yokmuş. İp veya pc'den herhangi bir şekilde anlıyorlar ne yapayım nerelere gideyim :)

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler, kolay gelsin.

Merhabalar.

Youtube hesabım ve Adsense hesabım kapatılmıştı geçersiz tıklamadan dolayı 1 - 1.5 ay önce falan. Ondan sonra açtığım bütün hesaplarım da aynı yolu izliyor kuralları okuyorum bir daha Adsense açmamıza izin yokmuş. İp veya pc'den herhangi bir şekilde anlıyorlar ne yapayım nerelere gideyim :)

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler, kolay gelsin.

ne yapiyim nerelere gidiyim degilde, nerelere gidiyim ne yapiyim seklinde cevaplayim...

Kalk cafeye git sakin bir kafayla abiyin adina bir hesap basvurusu yap. Banka hesabi ile basvuru ismi bir biri tutsun verdigin adres onemli degildir.
Sonra mail gelene kadar bekle ve onaylandi maili geldiginde kendi bilgisayarindan giris yap devam et yine ayni sekilde youtube icinde disardan hesap ac, hesap derken bir gmail ac butun kanallarini o gmail altinda acarsin yine ayni sekilde gel evden gir yonet.... internet saglayicindan memnun isen degistirme adsenseye basvuracagim diye berbat bir internet firmasi secersin pisman olursun, sorun olur ulasamazsin problemler arka arkasini kovalar ben tahaddutlu internetimi kapattirdim... aradilar neler saydilar neler insanin evet diyesi geliyor :) TR iken olmustu 2 ay dayanamadim malum isim gereyi internet benim ortagim gibidir. Kpatin diyorum baska operatore gececem bir dunya para istediler :) 1 kurus odemedim 1 aya yakin bir sure telefonda atistiktan sonra kapattilar :) internet saglayicini bence ne olursa olsun degistirme derim.!!! gerekirse adsenseyi git cafeden yonet zaten devamli girmezsin ki haa ben merak ediyorum gunluk bakacam kazancima dersen o baska tabi ama ben adsenseyi unutmustum bu ara mail geldi odeme aldiniz diye ordan hatirladim varligini :) neyse dagildi biraz yazim ama yapacagin sey bu kardesim...

Cafeden basvurunu yap evden yonet

dün aynı şey ofis arkadaşımın başına geldi.kontroller tam gaz sanırım

ne yapiyim nerelere gidiyim degilde, nerelere gidiyim ne yapiyim seklinde cevaplayim...

Kalk cafeye git sakin bir kafayla abiyin adina bir hesap basvurusu yap. Banka hesabi ile basvuru ismi bir biri tutsun verdigin adres onemli degildir.
Sonra mail gelene kadar bekle ve onaylandi maili geldiginde kendi bilgisayarindan giris yap devam et yine ayni sekilde youtube icinde disardan hesap ac, hesap derken bir gmail ac butun kanallarini o gmail altinda acarsin yine ayni sekilde gel evden gir yonet.... internet saglayicindan memnun isen degistirme adsenseye basvuracagim diye berbat bir internet firmasi secersin pisman olursun, sorun olur ulasamazsin problemler arka arkasini kovalar ben tahaddutlu internetimi kapattirdim... aradilar neler saydilar neler insanin evet diyesi geliyor :) TR iken olmustu 2 ay dayanamadim malum isim gereyi internet benim ortagim gibidir. Kpatin diyorum baska operatore gececem bir dunya para istediler :) 1 kurus odemedim 1 aya yakin bir sure telefonda atistiktan sonra kapattilar :) internet saglayicini bence ne olursa olsun degistirme derim.!!! gerekirse adsenseyi git cafeden yonet zaten devamli girmezsin ki haa ben merak ediyorum gunluk bakacam kazancima dersen o baska tabi ama ben adsenseyi unutmustum bu ara mail geldi odeme aldiniz diye ordan hatirladim varligini :) neyse dagildi biraz yazim ama yapacagin sey bu kardesim...

Cafeden basvurunu yap evden yonet

eyvallah abi çok sağ olasın ne kadar teşekkür etsem azdır.

Yine anlamazlar mı youtube'dan video yüklediğim de falan? Yani yazdığından anladığım galiba Adsense'ye girmediğin sürece bir şey olmaz mı?

eyvallah abi çok sağ olasın ne kadar teşekkür etsem azdır.

Yine anlamazlar mı youtube'dan video yüklediğim de falan? Yani yazdığından anladığım galiba Adsense'ye girmediğin sürece bir şey olmaz mı?

calisma mantigini anlatiyim anlarlarmi anlamazlarmi sen kara ver.

Sizi yakalayan sistem yani bir insan yok orda disarda basvuruyu yaptiginda evden girdiginde bir insan olsa elbette ki anlar yine kapatir ama durum oyle degil, kurulmus bir sistem neden disardan ac diyorum sistem seni engelliyor fakat dusun ki hic alakasiz birisi adsense hesabina senin bilgisayardan girdi gayet durust calisan hic uyari almayan ne olacak senin bilgisayar kara listede diye odami engellenecek ??? ayni bilgisayardan basvuruyu sistem kabul etmiyor ama farkli bilgisayardan basvuru geldiginde daha once ban yemis ip den giris oldugunda bu durumu sistem es geciyor. yeni youtube yeni adsense acacaksin kendi hesabindan gir sorun olacagini sanmiyorum fakat denenmis birsey degil bu yontem youtube uzerinde denendi... hesaba kapatilan bir arkadas kendi bilgisayarinda kactane hesap actiysa bir kac gun icinde kapatildi benim bilgisayarimdan actim ve o kullandi sorun olmadi.!!!!

Sizi yakalayan sistem yani bir insan yok orda disarda basvuruyu yaptiginda evden girdiginde bir insan olsa elbette ki anlar yine kapatir ama durum oyle degil, kurulmus bir sistem neden disardan ac diyorum sistem seni engelliyor fakat dusun ki hic alakasiz birisi adsense hesabina senin bilgisayardan girdi gayet durust calisan hic uyari almayan ne olacak senin bilgisayar kara listede diye odami engellenecek ??? ayni bilgisayardan basvuruyu sistem kabul etmiyor ama farkli bilgisayardan basvuru geldiginde daha once ban yemis ip den giris oldugunda bu durumu sistem es geciyor. yeni youtube yeni adsense acacaksin kendi hesabindan gir sorun olacagini sanmiyorum fakat denenmis birsey degil bu yontem youtube uzerinde denendi... hesaba kapatilan bir arkadas kendi bilgisayarinda kactane hesap actiysa bir kac gun icinde kapatildi benim bilgisayarimdan actim ve o kullandi sorun olmadi.!!!!

dediğin gibi bir yapayım ben inşallah sorun çıkmaz. O zaman ben net kafeye doğru yol alayım :)

10-15 liraya satılan bir tane yeni ethernet kartı alınabilir böylece mac adresin değişir.
Ayrıca İnternet servis sağlayıcıdan sabit ip alınabilir bir de format bu üçü bir şans olabilir belki.

geçersiz tıklamanın ilk kurbanlarından biriyim ben başka şehirden aldım adsenseyi hiç kanal eklemedim 2. gün tekrar ban yedi yani düşün aldığım adsenseden videoları yükledim kanal felan bağlamağım halde yine ban yedi ne yapayım şimdi ben adsense alıp 3 4 tane gmaili bağlayayım ama hiç adsenseye girmeyeyim adsenseyi sadece net cafede vs. yerlerde girsem sorun olurmu ?

geçersiz tıklamanın ilk kurbanlarından biriyim ben başka şehirden aldım adsenseyi hiç kanal eklemedim 2. gün tekrar ban yedi yani düşün aldığım adsenseden videoları yükledim kanal felan bağlamağım halde yine ban yedi ne yapayım şimdi ben adsense alıp 3 4 tane gmaili bağlayayım ama hiç adsenseye girmeyeyim adsenseyi sadece net cafede vs. yerlerde girsem sorun olurmu ?

aldığım adsenseden videoları yükledim kanal felan bağlamağım halde

Bu kismi pek anlamadim video yukledim falan kismini fakat adsensenin kapanmasi konusunda kesin net bir cevabim yok ama sistemleri bu sekilde calisiyor youtubede ise yaradi adsensede neden yaramasin ? ben ban falan yememistim fakat 2. bir adsense acmam gerekiyordu... kendi adimla basvurdum ilk adsenseyi TR iken acmistim 2007 - 2008 gibi gecen aylarda yeni bir adsense ye basvurmam gerekti kabul olmadi adini degistim banka hesabiz aten farkli adresi degistim bastan asagi herseyi degistim olmadi tek degismedigim HESAP TIPI
hesap tipini kurumsal yaptim onaylandi her iki hesabida tek bilgisayardan yonetiyor her iki hesapda Barindirici Hesap degil yani reklam kodlarini istedigim sitede cikartabiliyorum onaya gerek kalmadan 1 ayi gecti ikinci adsenseyi acali hic bir skinti yok ustelik resmi evrakisterler dedim ama oda yok belki odeme sirasinda isterler onu bilmiyorum pin gonderdiler 3 hafta oldu diger adsensenin pin adresiyle ayni suana kadar kurumsal oldugu icin ne bir evrak istendi ne kapanma yasadim her iki hesapta acik. Mantikli bakarsak farkli bir sistemden yeniden basvuru yapildiginda ve onaylandiginda daha once kapatilmis yasaklanmis bir youtube kanali ilede baglanti kurulmadiginda bence sorun cikmaz diye dusunuyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri