"Ne yaparsam yapayım kanallarım kapanıyor" diyen kişiler bana birer kanal verebilir mi

• Kullanıcı Rigobert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rigobert

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar

Sürekli kanal kapanması yaşayan kişiler bana 1 adet mail adresi gönderebilir mi?

[email protected] adresine PM ile
YTPara - Kullanıcı adı

Mail - Şifre - ne zaman açıldı - açılış lokasyonu neresi

bu şekilde bana mail atar mısınız. Maillerin üzerine yatma gibi bir niyetim yok. şifreleri dahi değiştirmeyeceğim kişiler dilediği gibi kanal girip bakabilirler ama herhangi bir işlem yapmasınlar lütfen.

Merhaba arkadaşlar

Sürekli kanal kapanması yaşayan kişiler bana 1 adet mail adresi gönderebilir mi?

bu şekilde bana mail atar mısınız. Maillerin üzerine yatma gibi bir niyetim yok. şifreleri dahi değiştirmeyeceğim kişiler dilediği gibi kanal girip bakabilirler ama herhangi bir işlem yapmasınlar lütfen.

pm attim

ytkazanda ekli kanallarımda kapanma olmuyor hocam ama videoyaptakiler kapanıyor. kapanmış kanalı versem bir işinize yaramaz. en baştan kanal açıp mı size atacağız

Videoyap Biraz Daha Yüklenirse Youtubeye Giremeyicez :) Olacağı budur

Merhaba arkadaşlar

kanallrı ne yapacan anlamadımki açıkla biraz vereyim

kanallrı ne yapacan anlamadımki açıkla biraz vereyim

kanalları böyle herkesten 1er tane toplucam sonra forumda kanal satışı yapıcam. Akıl var mantık var arkadaş. deneme yapacağım tabiki başka ne yapabilirim boş kanallara?

kanalı yokmuş da kullancakmış gayet açıklayıcı yazmış ztn sanada kimse zorla kanal ver demiyor :d

kanalları böyle herkesten 1er tane toplucam sonra forumda kanal satışı yapıcam. Akıl var mantık var arkadaş. deneme yapacağım tabiki başka ne yapabilirim boş kanallara?

Hocam skypetan yazdim bi bakarmisiniz

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

başlığı düzgün yaz ozaman
Ne yaparsam yapayım kanallarım kapanıyor" diyenlerle ne alakası var

kardeşim boş boş yorum yazma akıllı kişiler zaten senin sorduğun soruyu sormuyor fark ettinmi

başlığı düzgün yaz ozaman
Ne yaparsam yapayım kanallarım kapanıyor" diyenlerle ne alakası var

anladım ben seni. sürekli kanalın kapanıyorsa bir tanesini bana ver bende inceleyyim bakalım neden sebep kapanabilir diye.
Kaptın mı ? anladın mı?

Adam burda bir soruna çözüm bulmaya çalışıyor, çok boş mesaj atıyorlar.
Forumun geldiği durumu şu başlık bile özetliyor.
:cool:

açtığım her kanal kapanıyor sadece 2008 de açtığım kapanmıyor nedense

:D vallahi billahi zaman kaybısın hocam ya. uzaktan tahmin yürüteyim senin yüreğin kabarmış. 3 vakte hayırlı birşeyler var.
lütfen ya yazma kardeş sen bu konuya

Adam burda bir soruna çözüm bulmaya çalışıyor, çok boş mesaj atıyorlar.
Forumun geldiği durumu şu başlık bile özetliyor.
:cool:

Adamların işi gücü yokki.Napsınlar, boş boş konuşuyolar işte.Can sıkıntısından oluyo tüm bunlar.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri