Ne yaparsam yapayim kazanamıyorum

• Kullanıcı midnight
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

midnight

Yasaklanmış
Ne yaparsam yapayim kazanamıyorum yardımınıza ihtiyacım var

Merhaba saygı değer abiler.

Muhtemelen tanıyosunuzdur gerek konularımdan gerek kafa şişiren sorularımdan :D Tanımayanlar varsa 15 yaşındayım youtube para kazanma işine 1-2 aydır kafa yoruyorum. Ne yaparsam yapayim olmuyor.

Kıyımdan önce benimde bir kaç kanalım vardı ve günlük 0,50 - 1 TL arasında kazanıyordum.

Kıyımdan sonra kanallarım kapandı ve ben 10 tane kanal açtırdım. Bu 10 kanaldan sadece 4 ünü kullanıyorum içine teknoloji, dizi fragmanları ve dizi koydum ama günlük 0,30 TL veya 0 TL kazanıyorum :D

Demek istediğim şu ki daha 1 aydır bu işe kafa yoranlar bile 100 liranın üstünde kazanıyor. Ben nerede hata yapıyorum ? Forumda okumadığım konu kalmadı. Herşeye baktım. Biliyorum türk insanı herşeyi hazır ister ama elim kolum bağlı.

Bu işe ayırdığım zamanı keşke ders çalışarak geçirseydim diyorum şimdi ama sene sonu geldi :D

Nerede hata yapıyorum ? Ne yapmam gerek ? Kategori bulamıyorum. Nasıl kazandıran bir kategori bulabilirim ? Nasıl ufakda olsa gelir elde edebilirim ?

Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
Sanırım yaştan kaybediyorsun youtube için uygun bir zamanda değilsin zamana ihtiyacın var

La daha yaşın kaç senin allahım allahım foruma bak ne günlere kaldık yav :).Git ders çalış.

İsteyen istediği yerde çalışır,yaşı küçük diye bu işi yapamaz mı ? 15 yaşında olabilir ama sizin gibi davranmıyor emin olun.Şuanda siz ondan daha küçük gibi davranıyorsunuz.Forumda ben herhangi bir yaş sınırlaması göremiyorum ayrıca git ders çalış diyorsunuz sizde 19 yaşındasınız,siz de gidin bi ders çalışın ozaman :)

acele etmene gerek yok daha küçüksün öğrenirsin..
yerinde olsam yazılım öğrenmeye calısırdım.
yt işi bugün var yarın yok.

İsteyen istediği yerde çalışır,yaşı küçük diye bu işi yapamaz mı ? 15 yaşında olabilir ama sizin gibi davranmıyor emin olun.Şuanda siz ondan daha küçük gibi davranıyorsunuz.Forumda ben herhangi bir yaş sınırlaması göremiyorum ayrıca git ders çalış diyorsunuz sizde 19 yaşındasınız,siz de gidin bi ders çalışın ozaman :)

teşekkürler :)

Yanlış anladın beni ben sadece şaka anlamında söyledim tabiki uğraşabilir sonuçta herkesin az çok bir kazanca gereksinimi var ama 15 yaşında olması bence uğraşması için çok erken bir yaş biraz daha derslerine yüklenmesini bir kaç yıl sonra başlamasını tavsiye ederim ben olsam yorumun içinde sağol :)

Yaşın küçük bu dez avantaj değil avantaj! Bence bırak spam dizi mizi işlerini senin vaktin hepimizden boldur. Başla video editleme programlarını kurcalamaya onları iyice öğren kendi videolarını kendin hazırla. Al sana tavsiye ufak belgesel nitelikli videolar hazırla. 2-3 dakikalık videolar illa referansta istersen buzzfeed videolarına bak youtube dan aynısını hemen yaparsın demiyorum ama zamanla güzel şeyler çıkarırsın ayrıca ingilizceden de şaşma. Eğer ingilizcem yok dersen de hemen öğrenmeye başla....

Yaşın küçük bu dez avantaj değil avantaj! Bence bırak spam dizi mizi işlerini senin vaktin hepimizden boldur. Başla video editleme programlarını kurcalamaya onları iyice öğren kendi videolarını kendin hazırla. Al sana tavsiye ufak belgesel nitelikli videolar hazırla. 2-3 dakikalık videolar illa referansta istersen buzzfeed videolarına bak youtube dan aynısını hemen yaparsın demiyorum ama zamanla güzel şeyler çıkarırsın ayrıca ingilizceden de şaşma. Eğer ingilizcem yok dersen de hemen öğrenmeye başla....

İngilizcem var hemde çok iyi

[MENTION=12209]Mehmet64[/MENTION] yaşla alakası yok mu bu işin?

Git dersine çalış demek kadar güzel bir şey var mı? 15 yaşında alışacak youtubeden aylık 200-300 tl kazanmaya sonra derslerine bakmayacak adsense sevdasıyla ve geleceği kararacak yani sen böyle mi yol gösteriyorsun ona? Bence senin yasin bu arkadasinkinden daha kucuk boyle birsey icin yol gosterip yasla ne alakası var para kazansin dedigine göre

Git dersine çalış demek kadar güzel bir şey var mı? 15 yaşında alışacak youtubeden aylık 200-300 tl kazanmaya sonra derslerine bakmayacak adsense sevdasıyla ve geleceği kararacak yani sen böyle mi yol gösteriyorsun ona? Bence senin yasin bu arkadasinkinden daha kucuk boyle birsey icin yol gosterip yasla ne alakası var para kazansin dedigine göre

Hayır yanlış anladınız derslerim iyi. Fakat ben bu kadar uğraşmama rağmen hiç kazanamadım. O yüzden öyle dedim.

Siz cümleleri tamamen okudunuz mu ? Ben arkadası dersi bıraksın bu işi yapsına zorlamıyorum.Ne işin var burada deyince olay başka yöne gidiyor,yani senin yaşın küçük sen bu işi yapamazsın buna hakkın yok gibisine gidiyor,anlatabiliyor muyum ?

la burda 1aylık adam 100lıra kazanıyor deme o kazana adamda hertürlü taktiği alıyordur
hiçbirşey bılmeyen adam mınimum 2 3ay zaten 5kuruş alamaz
kendimden örnek vereyim 7ay sonunda orta miktar bişeyler aldım :D bundan sonrası her ay duzenlı olarak gelıcek zaten

[MENTION=12843]midnight[/MENTION] onceligin okumak olsun .. youtube esrar gibidir bi 100 tl versin sana okulu filan bırakır sosyal aktiveteleri birakip hayattini pc ye adarsın daha cok kazanma hırsıyla ( kazandıkca da hırsın dınmicektir tam aksine daha kazanayım diye daha da ugrasacaksın )

Bak ben 89 luyum pc sevdasindan okulu umursamaz hale geldim daha sonra okuldan atıldım ve adsenseye kapıldım son 2 haftadır arkadaslarım dısarıda beni ya 1 yada 2 defa görmüştür 24 saat evde pc basında nasıl adsense ile ilgili birsey bulurum diye F5 yapa yapa kafayi yiycem :)

Isin ozeti : buraya verecegin emegini derslere ver okumaya ver en iyi yerlere gelmezsen bende birsey bilmiyorum

2-3 yıl önce bende yazılım öğrenecektim güya ama aşırı çabalıyordum şu an çabaladığımın 3 katı falan birşeylerde öğrendim kendi çapımda ama daha sonrasında youtube ile tanıştım daha önce diğer işlerde çabaladığımdan daha az çabalayıp daha çabuk karşılığını aldım. Youtubedan öncesi bana bir çok şey kaybettirdi örnek vermek gerekirse okulum 1 yıl aksadı arkadaş ortamımdan oldum psikolojim bozuldu kısacası içimdeki o mükemmel hırsı çok gereksiz şeylere harcamışım diyorum kendime. Fazla kasmadan derslerini aksatmadan en önemliside o içindeki hırsı öldürmeden yap ve sabırlı ol bu işte en önemli etken sabır elbet sende kendi yöntemini bulacaksın ama kalın olarak yazdığım kısımdakileri yapamıyorsan zorlamanın bi anlamı yok beklemeden bırak derim ben :).

Bu arada yazılımı örnek olarak verdim o kadar çok şey denedim ki anlatsam sayfalarca yazı çıkar ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri