Ne Yapıyım ? Nerden Başlayım ?

• Kullanıcı Youcash
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Youcash

Kayıtlı Üye
Konu başlığı klasik olabilir, yada forumda aynı soruları soranlar var diyebilirsiniz. Haklısınız da.!

Bir kaç deneme yaptım, günlük 0,50 kazanç sağladığım oldu. Ama sistem çok değişmiş sanırım. Çok uzak kaldım açıkcası.

Şimdi sizlerden ciddi manada yardım istiyorum. Elimdeki hesaplar an itibariyle banlandı. Şu an sıfır başlayan birisi gibiyim, elimde vs. de hiç bi' şeyim yok. Bu konuda bana detaylı olarak yardımcı olabileceğinizi umuyorum.

Bıkmak yada usanmak yok çok şükür. Sanırım bu işinde olmazsa olmazı budur.

Gerekirse ücretini ödeyebilirim yardımcı olacak arkadaşlara. Ciddi anlamda bu işten kazanç sağlamak istiyorum.

Bu işe bu kadar eğilme nedenim de, çalıştığım firma iflas etti ve ortada kaldık açıkcası.

Şimdiden teşekkürler...

Hocam öncelikle çok hırs her zaman zararlıdır. Çabuk bıktırır. İşin anahtar noktaları şunlar;
1- Yeteri kadar hırs (çok değil)
2- Sonsuz sabır :)
3- Düzenli Çalışma
4- Yola çıkmadan önce yol haritasını belirleme (En önemlisi budur bence)
5- Motivasyon

Bu saydıklarımı uygularsanız yapamayacağınız şey yok.

önce musleranın tüm videolarını izle konularının hepsini oku. Sonra. 25 30 kanal ac 100 er tane video at kanallar tamamlanınca günlük 10 20 arası video at güncelle. Zaten bu arada bir cok sey öğrenmiş keşfetmiş olucaksın

Hocam öncelikle çok hırs her zaman zararlıdır. Çabuk bıktırır. İşin anahtar noktaları şunlar;
1- Yeteri kadar hırs (çok değil)
2- Sonsuz sabır :)
3- Düzenli Çalışma
4- Yola çıkmadan önce yol haritasını belirleme (En önemlisi budur bence)
5- Motivasyon

Bu saydıklarımı uygularsanız yapamayacağınız şey yok.

Konuya cevap veren arkadaşların hepsine teker teker teşekkür ederim.

Ama sizin değindiğiniz nokta, tamda benim eksikliğini yaşadığım nokta. Yol haritası.

Konuyu açma nedenim bana yol haritası çıkaracak birilerini bulmak yada yardım almak.

Şimdi şöyle bi' şey istiyorum.
Vps al tamam güzel ama şurdan al, şu özelliklerde olsun.
100-200 video at. Atalım ama şimdi nasıl atacağız ? Botla mı ? Botla atacaksak tavsiye ettiğiniz neler var ?

Ve bunun gibi açıklayıcı bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Amacım bir çoğunun hayal ettiği gibi ayda on binlerce dolar kazanmak değil. Ailemi geçindirebilecek kadar 600-700 $ civarında bi' kazanç yakalayabilmek.

Tek derdim şu an bu. Yatlar katlar alayım edeyim derdinde değilim, tek istediğim bu.

yeni başladıysan benim görüşüm manuel devam et. kendine göre 1-2 hafta/ay sonra girersin o işlere. önce youtubea hakim ol bence ;)

bir sürü anlatım konuları ve videoları var onları izle oku. o esnada kafanda birşeyler şekillenir. sonra youtube karıştır biraz anla ne nasıl sonra ister manuel ister vds ister bot ile devam et ama önce durumu bi anla. durumu biliyorum bilgiliyim diyorsan da genel kategoriler var mesela güncel haber videoları at atabiliyorsan sonra kendince başka kategoriler keşfet mesela teknoloji mi spor mu vs vs bir çok şey var. bir süre sonra meyvesini alırsın :)

arkadaş belirtmiş ama ginede üstüne basıp söylemek istiyorum MUSLERA06 ın videolarını izle ! evet şuan sıfırdan başlıyorsun hic birşey bilmiyorsun ve tek tük oradan buradan parca parca bilgi toplayıp kendini yoracagına muslera06 adminin videolarını izle bi gün otur izle her soruna bi cevap cıkacaktır.

böyle kafan karışacak........................

bencede 1..2..3 denemelik kanal ac youtube a nasıl video yüklenir ,etiket girilirs vs temel bilgilerini ögren..ama bunlarıda dedğimi gibi muslera06 videolarında hepsini anlatı..yani tek tük soru soracağına önce o videoları izle. faydasını görecksin boşuna yorma kendini cünki bi soru soracaksın o soruyla ilgili 100 farklı soru türicek.. zaman kazanmak istiyorsan videoları izle.

bende acemiydim halen öyleyim öğreniyorum :)

Bot vds vps alma 1 ay el gücüyle devam et.Öğrendiğine inandığın an bot değil vps al hatta 3 ay ücretsiz dağıtan şirketler var.Araştır forumda da var.Acele edersen üzülürsün hayal kırıklığı yaşarsın.

önce 3-5 kanalla manuel yüklemeye başla,zamanla forumu okudukça zaten kendi yöntemini geliştireceksin,
bol kanal+bol video=$$$

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri