Ne yapmalıyım geri dönüş

• Kullanıcı Kiyoshi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

Kiyoshi

Yasaklanmış
Sayın Kiyoshi

Videonuzun tüm öğelerine dair ticari kullanım haklarınızı doğrulayamadık.

İçeriğinizin tüm öğelerini ticari olarak kullanmak için yetkili olduğunuzu doğrularsanız videolarınızı daha ayrıntılı incelemeyi göz önünde bulunabiliriz. Bunlar, tüm videoları, resimleri, müzikleri, video oyunu görüntülerini ve diğer işitsel ya da görsel öğeleri içermektedir. Daha fazla bilgi edinin

YouTube'un, bir videonun para kazanma özelliğinin etkinleştirilip etkinleştirilmeyeceği konusunda son kararı alma hakkını saklı tuttuğunu ve sürekli olarak uygun olmayan videolar gönderen iş ortakları için para kazanma özelliğini devre dışı bırakabileceğini lütfen unutmayın. Tüm videolar Hizmet Şartları'mız ve Topluluk Yönergeleri'mizin kapsamındadır ve bu standartlara uymazlarsa siteden kaldırılabilir.

Lütfen aşağıda istenen ek bilgileri gönderin:

"LA Dodgers Celebrate NL West Title by jumping into Diamondbacks Pool"
"Billy Ray Cyrus on Piers Morgan Talks About Miley Cyrus life and Wrecking Ball Video"
Video performansı gibi çeşitli faktörlerin inceleme süresini etkileyebileceğini unutmayın. Her gönderimi işleme alamayabiliriz ancak bu faktörleri sürekli olarak izleyip önceliği uygun bir şekilde belirliyoruz.

Teşekkür ederiz,

YouTube Ekibi

geri dönüş olarak nereye mail atacam ve bu 2 video için neler yazmalıyım trend video vardı bu iki videoda izlenimi düşük silmeyi düşündüğüm fakat silmedim videolar bilgiler için imdiden teşekkür ederim iyi çalışmalar

Sil videoyu o videonun sana ait olduguna dair belge istiyor var ise geri donus yapmalisin yoksa eger sil hic birsey olmaz

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Sil videoyu o videonun sana ait olduguna dair belge istiyor var ise geri donus yapmalisin yoksa eger sil hic birsey olmaz

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

kanal kapandı silemiyorum açsalar sileceğim bu videoalar fazla izlenimi yoktu zaten

Zamanında sen silseydin belki kanalın kapanmazdı kardeş. Bu durum herkes için bir ders olsun, videonun size ait olduğuna dair kanıt vs istendiğinde ve/veya üçüncü taraf telif hakkı gibi durumlarda tereddütsüz videolarımı siliyorum ben ve sorun çıkmıyor.

Zamanında sen silseydin belki kanalın kapanmazdı kardeş. Bu durum herkes için bir ders olsun, videonun size ait olduğuna dair kanıt vs istendiğinde ve/veya üçüncü taraf telif hakkı gibi durumlarda tereddütsüz videolarımı siliyorum ben ve sorun çıkmıyor.

30 dk içinde oldu siliyorum görünce direk diğer 2 kanala video attım tekrar giremedim yok yoksa uyarı veren video kanalda bırakmam teşekkürler yarıdm için

mrb benimde adsense başvurduktan sonra böyle geldi o videoları ticari hakkımı doğruladım yani ticari hak nedir bilmem ama videolar benim diye doğruladım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri