Ne yapmalıyım?

• Kullanıcı memo-e
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

memo-e

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba, ben fiziksel engelliyim ek gelir ve zaman geçirmek için youtube işi ile uğraşmak istiyorum acaba bana yardımcı olur musunuz.
2-3 dakikalık slayt videolar hazırlamayı düşünüyorum.
onedio.com gibi sitelerdeki fotoğraflara yazı ekleyerek video olarak hazırlamak istiyorum bunun için proshow gold ve camastasia programlarını kullanmayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım bana bir yol gösterir misiniz.

Dostum premiere pro kullan derim ama artik herkes onu yapiyor en azindan seslendirs3n dahw iyi olur

10 dakika altı video yapmamanı ve özellikle Türkçe video kesinlikle yapmamanı bunları yaparsan ek gelir değil ek gider olacağını boşu boşuna bilgisayar başında zaman geçireceğini söylemeliyim.

İngilizce yap, Almanca yap

Program zor gelebilir bu tür basit slide videolarında online hizmet veren siteleri kullanabilir, ekran kayıt ederek bunu video olarak YT ye atabilirsin.

onedio vb siteerin yt kanalları var yalnız

10 dakika altı video yapmamanı ve özellikle Türkçe video kesinlikle yapmamanı bunları yaparsan ek gelir değil ek gider olacağını boşu boşuna bilgisayar başında zaman geçireceğini söylemeliyim.

İngilizce yap, Almanca yap

Program zor gelebilir bu tür basit slide videolarında online hizmet veren siteleri kullanabilir, ekran kayıt ederek bunu video olarak YT ye atabilirsin.

yabancı dil malesef yok, galia bu iş olmayacak spam varken iyidi yap çerçeve rendr taamamdı :D

teşekürrler konuşmamda biraz kötü olmayacak galiba

Spam çalış. Acele etmeden. özgün fikirlerini de yürüt. spam derken kalk film, dizi falan çalış demem. Hünerin varsa amenna tabiki. Lakin kalite elinde kalan kanallar yap derim.

Dünyada ne kadar çok dil konuşuluyor. Sana öneri yabancı haber sitelerini incele. Kendine bir dil belirle. İngilizce harici dene derim. Çünkü ingilizce içerikte çok farklı kaynaklardan haberler temin edildiği için telif yeme riskin artar.

Haber kanalı yap kendine. Günlük olarak zaten 10/20 haber düşer siteye. Sende çeker yt kanalına atarsın. Bu arada şöyle bir avantajı da var bu işin. Haber sitelerinin genelde yt kanalları olmaz. Sosyal medyanın tüm alternatiflerini kullanır ama yt kanalı olmaz. İzlenimleri kendi web sitesinden alsınlar diye. Böylesi bir siteden haber çekersen telif yeme ihtimalin %1 bile olmaz. yaklaşık 2 senedir böylesi bir kanal elimde. uğraşmasam da ayda 100$ getiriyor.

seslendirmeyi txt readerlar ile yapabilirsiniz hemen vazgecmeyin derim.

hocamm bi link verebilirmisiniz teşekürler

---------- Spam Engelliyici 12:59 ---------- Önceki Mesaj 12:56 ----------

Spam çalış. Acele etmeden. özgün fikirlerini de yürüt. spam derken kalk film, dizi falan çalış demem. Hünerin varsa amenna tabiki. Lakin kalite elinde kalan kanallar yap derim.

Dünyada ne kadar çok dil konuşuluyor. Sana öneri yabancı haber sitelerini incele. Kendine bir dil belirle. İngilizce harici dene derim. Çünkü ingilizce içerikte çok farklı kaynaklardan haberler temin edildiği için telif yeme riskin artar.

Haber kanalı yap kendine. Günlük olarak zaten 10/20 haber düşer siteye. Sende çeker yt kanalına atarsın. Bu arada şöyle bir avantajı da var bu işin. Haber sitelerinin genelde yt kanalları olmaz. Sosyal medyanın tüm alternatiflerini kullanır ama yt kanalı olmaz. İzlenimleri kendi web sitesinden alsınlar diye. Böylesi bir siteden haber çekersen telif yeme ihtimalin %1 bile olmaz. yaklaşık 2 senedir böylesi bir kanal elimde. uğraşmasam da ayda 100$ getiriyor.

Hocam çok teşekkürler.

---------- Spam Engelliyici 13:03 ---------- Önceki Mesaj 12:59 ----------

seslendirmeyi txt readerlar ile yapabilirsiniz hemen vazgecmeyin derim.

hocamm bi link verebilirmisiniz teşekürler

Animasyon yapmayı öğrenin o işe girin , boş verin artık şu slayt mlayt işlerini.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri