ne yapsam olmuyor sıkıldım artık

• Kullanıcı abduko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

abduko

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.abduko.com
daha dandik kanallar izlenme alıyor, daha boş kanallar izlenme alıyor, benim kanal aramalarda pek çıkmıyor bu youtube bize hiç mi şans vermez hep fenomenler mi kazanacak yani bu kanalda oyun videoları paylaşıyorum ama aramalarda çıkmıyor 4000 saaat dolduramadım 151 saat doldu daha 3 ay sonra 1 sene dolacak bu kadar emek boşa gidecek.

https://www.youtube.com/c/abduko/videos

https://www.youtube.com/c/abduko/playlists

yorum yazarsanız sevinirim.

Her arayan bulamaz ama bulanlar arayanlardır..

Dedikten sonra ,

Hırs yapmadan , illa olacak , illa tutacak gibi duygu ve düşüncelere kapılmadan , 24 saat bu duygu ve düşünce ile yaşamadan devam etmeniz tavsiye ederim..
Bol şans.

Dedikten sonra ,

Hırs yapmadan , illa olacak , illa tutacak gibi duygu ve düşüncelere kapılmadan , 24 saat bu duygu ve düşünce ile yaşamadan devam etmeniz tavsiye ederim..
Bol şans.

inan o kadar güzel özetledin ki aslında birşeyin ne kadar üstüne düşersek hep böyle oluyor sallamayacaksın haftada bir kez bakacaksın aslında

Hırs yapmadan , illa olacak , illa tutacak gibi duygu ve düşüncelere

burda dediğin gibi yapıyorum ondan olmuyor.

teşekkürler.

Dedikten sonra ,

Bol şans.

ağzına sağlık vallahi

---------- Spam Engelliyici 15:26 ---------- Önceki Mesaj 15:23 ----------

inan o kadar güzel özetledin ki aslında birşeyin ne kadar üstüne düşersek hep böyle oluyor sallamayacaksın haftada bir kez bakacaksın aslında

Hırs yapmadan , illa olacak , illa tutacak gibi duygu ve düşüncelere

burda dediğin gibi yapıyorum ondan olmuyor.

teşekkürler.

bir dönem ben böyleydim. spam yapıyorum onca emek var makinalar deli gibi kanal basıyor. her gün kanalların bir kısmı patlıyor. video indir yükle... ama olmuyor. bir süre sonra yeter be dedim. sadece işime odaklandım. açıkçası kalabalık misafirim oldu kanal takibe de atamadım kanalları. 1 hafta falan sonra bir baktım bi dünya kanal tutmuş. bazen sen yapacan taktiri rızkı verene bırakacan. yoksa bir laf varya vermeyince mabud neylesin mahmut...

ağzına sağlık vallahi

---------- Spam Engelliyici 15:26 ---------- Önceki Mesaj 15:23 ----------

bir dönem ben böyleydim. spam yapıyorum onca emek var makinalar deli gibi kanal basıyor. her gün kanalların bir kısmı patlıyor. video indir yükle... ama olmuyor. bir süre sonra yeter be dedim. sadece işime odaklandım. açıkçası kalabalık misafirim oldu kanal takibe de atamadım kanalları. 1 hafta falan sonra bir baktım bi dünya kanal tutmuş. bazen sen yapacan taktiri rızkı verene bırakacan. yoksa bir laf varya vermeyince mabud neylesin mahmut...

vallahi ben spam falan bilmem :) hiç anlamam yani kendim brawl stars videoları çekip atıyorum ama aramalarda çıkmıyor derdim o benim aslında belirli kişileri bellemiş youtube sadece onlara yönlendiriyor izleyicileri.

Herkes izlenecek olsa özel sektörde çalışan kalmaz..

shorts ile aktif abone kasip ondan sonra oyun videolark atarsan belki üst siralara çıkarsın

videolarınız ortalama izlenme süresi önemli faktörlerden.. tüketiliyor mu videolarınız? yani videoya giren kalıyor mu videoda?

Belkide videoların kalitesi izlenme süresi en önemlidir belki videolarını izlettirmek için başka yolları denemelisin

videolarınız ortalama izlenme süresi önemli faktörlerden.. tüketiliyor mu videolarınız? yani videoya giren kalıyor mu videoda?

yani bazen evet bazen hayır ama sorun şu ki aramalarda çıkmaması yani ziyaretçiler gelse belki izleyecek sorunda bu zaten

Belkide videoların kalitesi izlenme süresi en önemlidir belki videolarını izlettirmek için başka yolları denemelisin

işte anlamadım herşeyi denedim aramalarda çıksa belki izlenecek ama işte ne bilim anlamıyorum :)

yani bazen evet bazen hayır ama sorun şu ki aramalarda çıkmaması yani ziyaretçiler gelse belki izleyecek sorunda bu zaten

işte anlamadım herşeyi denedim aramalarda çıksa belki izlenecek ama işte ne bilim anlamıyorum :)

Aramalarda çıkması, gözatma özelliklerinde çıkması, önerilenlerde çıkması.. Ben hep şöyle bakıyorum. Videonuzun kalitesini izleyici görmüşse youtube'da ona göre önerir, aramada çıkarır..

video tüketim % kaç mesela? Örnek veriyorum youtube videonuza 10 kişiye gösterdi. 5'i tıkladı açtı. Açtı ama kısa sürede videodan çıktı. Bu durumda sizi tekrar neden önersin?

Aramalarda çıkması, gözatma özelliklerinde çıkması, önerilenlerde çıkması.. Ben hep şöyle bakıyorum. Videonuzun kalitesini izleyici görmüşse youtube'da ona göre önerir, aramada çıkarır..

video tüketim % kaç mesela? Örnek veriyorum youtube videonuza 10 kişiye gösterdi. 5'i tıkladı açtı. Açtı ama kısa sürede videodan çıktı. Bu durumda sizi tekrar neden önersin?

dediğiniz gibi çok durmuyorlar en fazla 20 sn falan belkide bu yüzden aramalarda çıkmıyor önerilmiyor o zaman bekleyeceğim bir videonun izlenmesi tutmasını beklemek gerek gibi duruyor :) mesela son attığım bu video

https://www.youtube.com/watch?v=EEXsgQ37Jq4

Ortalama görüntüleme süresi
0:44
Normalden 0:23 daha az

bu şekilde yazıyor

Son düzenleme:
Biraz gerçekçi olmak lazım bu kanalı neden izlesinler ki ? Başlıklar, küçük resimler, kapak ve profil fotoğrafı öylesine yapılmış geçilmiş. Rekabetin üst düzeyde olduğu özgün oyun içeriklerin de çok kaliteli içerikler üretiliyor en az onlar kadar kaliteli işler yapamadıktan sonra ve bir de şansınız olmadıktan sonra zaten bir yol kat edemezsiniz.

Biraz gerçekçi olmak lazım bu kanalı neden izlesinler ki ? Başlıklar, küçük resimler, kapak ve profil fotoğrafı öylesine yapılmış geçilmiş. Rekabetin üst düzeyde olduğu özgün oyun içeriklerin de çok kaliteli içerikler üretiliyor en az onlar kadar kaliteli işler yapamadıktan sonra ve bir de şansınız olmadıktan sonra zaten bir yol kat edemezsiniz.

küçük resimler yapmıştım onları kaldırdım hepsini, aslında haklısınız yani benimki öylesine bir ümitti artık video yüklemeyeceğim.

dediğiniz gibi çok durmuyorlar en fazla 20 sn falan belkide bu yüzden aramalarda çıkmıyor önerilmiyor o zaman bekleyeceğim bir videonun izlenmesi tutmasını beklemek gerek gibi duruyor :) mesela son attığım bu video

https://www.youtube.com/watch?v=EEXsgQ37Jq4

Ortalama görüntüleme süresi
0:44
Normalden 0:23 daha az

bu şekilde yazıyor

Ortalama izlenmesi süresi düşük. tahmin ettiğim gibi.

yükseldikçe önerilme vs artar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri