Ne Yaptıysam Test Ödemesi Gelmedi

Byeren100

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar ne yaptıysam olmadı Google'da genel bir sorun var dediler bekledim yine girdim hesabı gelmedi daha sonra türkçe karekter sorunu vardır dediler onu da düzelttim başka ne yapacağım bilmiyorum ancak bir türlü gelmiyor kaç defa bankaya gittim ama gelmediğini söylüyorlar eğer Iban no doğru girilmişse eft nin geleceğini söylüyorlar ama bir tık yok.

Evet arkadaşlar ne yaptıysam olmadı Google'da genel bir sorun var dediler bekledim yine girdim hesabı gelmedi daha sonra türkçe karekter sorunu vardır dediler onu da düzelttim başka ne yapacağım bilmiyorum ancak bir türlü gelmiyor kaç defa bankaya gittim ama gelmediğini söylüyorlar eğer Iban no doğru girilmişse eft nin geleceğini söylüyorlar ama bir tık yok.

hocam turkçe karakter kullanma buyuk harf yap ve ayarlar sekmesınde bir bolum var ordakı sayfada muhtemelen isim soy isim sekmesi boş orayıda yazarsan gelır muhtemelen

hocam turkçe karakter kullanma buyuk harf yap ve ayarlar sekmesınde bir bolum var ordakı sayfada muhtemelen isim soy isim sekmesi boş orayıda yazarsan gelır muhtemelen

Hocam zahmet olmazsa demek istediğin yer tam olarak neresi ?

Eğer ayarlar sekmesinde ki kısmı diyorsa oraya türkçe karekter kullanarak yazmışım büyük harflerle ve türkçe karektersiz mi yapayım orayı da ?

Hocam zahmet olmazsa demek istediğin yer tam olarak neresi ?

Eğer ayarlar sekmesinde ki kısmı diyorsa oraya türkçe karekter kullanarak yazmışım büyük harflerle ve türkçe karektersiz mi yapayım orayı da ?

hocam dişli simgesi varya ordan ayarlı seç önüne çıkan sayfada ad ve soyad bölümü var orası muhtemelen boş buyuk harf kullanarak yazmalısın ve turkçe karakter kullanma

hocam dişli simgesi varya ordan ayarlı seç önüne çıkan sayfada ad ve soyad bölümü var orası muhtemelen boş buyuk harf kullanarak yazmalısın ve turkçe karakter kullanma

Dediğin şekilde yaptım banka hesabını tekrar silip yüklememe gerek var mı ?

Yalnız adres sekmesinde hala türkçe karekter olarak gözüküyor belki de yeni değiştirdğimden dolayıdır düzelir bir kaç saate bilemiyorum sonuç olarak dişli çark simgesinin olduğu yeri düzelttim

Son düzenleme:
adsensede hiçbirşekilde türkçe karakter kullanmamanız en saglıklısı, ayarlar olayı ise bi alacaklı adı birde hesap adı var, ikisinde de türkçe karakter kullanmayın, bankayı silip tekrar deneyin, ayrıca banka akbank ise direkt sıkıntı onuda not olarak belirteyim :)

adsensede hiçbirşekilde türkçe karakter kullanmamanız en saglıklısı, ayarlar olayı ise bi alacaklı adı birde hesap adı var, ikisinde de türkçe karakter kullanmayın, bankayı silip tekrar deneyin, ayrıca banka akbank ise direkt sıkıntı onuda not olarak belirteyim :)

Banka Hesabında ki adı Türkçe karekter kullanmadan aynı şekilde şimdi de ayarlar kısmında ki AzomaXTR in dediği yeri de değiştirdim. Banka hesabını silip tekrar yüklersem ne kadar bir sürede test ödeme gelir test ödemesi gelse bile gerçek ödeme ne zaman gelir bir fikriniz var mı ?

Banka Hesabında ki adı Türkçe karekter kullanmadan aynı şekilde şimdi de ayarlar kısmında ki AzomaXTR in dediği yeri de değiştirdim. Banka hesabını silip tekrar yüklersem ne kadar bir sürede test ödeme gelir test ödemesi gelse bile gerçek ödeme ne zaman gelir bir fikriniz var mı ?

hocam bendede gelmemişti en son öyle yaptım ertesi gun geldi hemen yanı sen şimdi bankayıda kaldır tekrar ekle muhtemelen yarın öğleden önce gelir

hocam bendede gelmemişti en son öyle yaptım ertesi gun geldi hemen yanı sen şimdi bankayıda kaldır tekrar ekle muhtemelen yarın öğleden önce gelir

İnşallah hocam inşallah şimdi banka hesabını kaldırıp aynı şekilde türkçe karekterler kullanmadan büyük harflerle yazdım. Daha sonra senin dediğin yerde ki ismi de büyük harflerle ve türkçe karekter kullanmadan yazdım. Herhalde bu yeterlidir.

Yalnız ben nasıl anlayacağım geldiğini bankaya mı gitmem gerekiyor çünkü önceden hiç yatırıldı yatırılmadı diye bildirim gelmedi

Evet arkadaşlar hala test ödemesi gelmedi ne yazık ki :(

Sorumun cevabını alabilir miyim ? Test ödemesi geldiği zaman gmaile posta geliyor mu ?

Hocam acaba banka falan mı almadı ödemeyi farklı hesabınız varsa onla deneyın ben enpara gırdım 2 gune geldı hemen

hocam gelen maillerinize bir bakın ne yazıyor maillerde. SS atın bakalım bizde.

Buyrun hocam bu 3 kasımda gelmiş :

Bu da dün gelen bir mail Google'dan

Şimdi ben daha önceden de banka falan değiştirdim ama 32 gündür değiştirmedim tekrar. Siliyorum bekliyorum 10 gün gelmiyo yine giriyorum yine yok çok ilginç bi durum ne yapsam bulamadım

Hangi banka bu ? Sanırım interaktif hesap kullanmıyorsun anladığım kadarıyla ..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri