neden 1.sayfadakiler değilde 75272582572 sayfadaki telif yer ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
D

Dean

Guest
Başlık eccük uzun oldu gibi idare edin. Bugün yüklediğim bi diziye telif gelmiş 2 videoma.abimiz viacom tarafondan. O dizide yt de 7 8. Sayfadan önde olmam mümkün değil çünkü izlenim çok az. Neyse adamlar ilk sayfada ama onların videoları duruyor . Nasıl oluyo bu iş ? Beni bulan adam ilk sayfayı göremiyomu

Başlık eccük uzun oldu gibi idare edin. Bugün yüklediğim bi diziye telif gelmiş 2 videoma.abimiz viacom tarafondan. O dizide yt de 7 8. Sayfadan önde olmam mümkün değil çünkü izlenim çok az. Neyse adamlar ilk sayfada ama onların videoları duruyor . Nasıl oluyo bu iş ? Beni bulan adam ilk sayfayı göremiyomu

hocam galiba en son o videoyu yükleyenlere telif atıyolar banada genelikle videoyu atıktan 1 gün sonra telif gelir :D

edit : ben yanlış anladım galiba :D

Yok hocam eşleşenli bir dizi değil

Bugün yükledim derken orda yanlış yazmışım. O diziyi yükleyeli 1 haftayı geciyo

Sana telif onlara eşleşen atıyodur sonuçta az izleneni tutmak ona pek bişey kazandırmaz ama diğer videolar çok izlendiği için onada para gelicek diye tutuyodur.

Bende de aynısı oluyor. Sahte telif olması muhtemeldir.

çok güzel bi soru :D :D cevabını ben de bilmiyorum

benimde daha önce basıma bir çok kez geldi viacom neye göre attıklarını bir türlü anlamadım 10 izlenimli videoya telif atarken 100 k 200 k izlenim videolar hala ayakta bu işte baska bir şey var

Etiket onemli

cok izlenim alanla ilk sayfada çıkanlarla aynı etiketi giriyoruz gene degişen bi şey yok gelip atıyor diyorum bu kadar kanal acaba tek bi adamınmı millete telif gönderip piyasadan silmek

Çok izlenenler reklam dır , az izlenenler başa beladır.

Sürekli kontrol etmiyordur, diğer videoların çözünürlüğü istediği kalitedir, hit yapmıştır ve reklamlardan kazanmak ister, arkadaşına veya diğer hesaplar kendine ait olabilir. birinci sayfadaki 3 videoya bakıp kaynağındaki pub kodu aynımı bakılabilir. Aynıysa eşleşen atıp para kazanmak istemiştir. Herkesin sebepleri farklı olabilir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri