Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ünlem derdi bitecek + %kaç kestiğini bileceksin %20 ise %20 keser kafan rahat oluyo ben şahsen lifedeyim
Networklerin bana ne faydası olacak ki ?
saglam partner bulursan iyi yönleri var tabi,arkadaşlarında belirttigi gibi.ayrıca girmesi kolay partnerler var ama çıkması kolay olayını unut bence.sen bu adamlara katılırken belli bi süre onlara baglı kalmayı kabul etmiş oluyorsun zaten,mesela 2 yıl çıkmamayı kabul ediyorsun.bi sebepten dolayı çıkmak istersen söylersin,şansını denersin ama garantisi yoktur yani tamamen karşı tarafa kalmış bişey çıkarıp çıkarmamak.
Quiz ve Life kullanıyorum kanal sayılarını arttıracağım.
Hocam bu işte yeniyim ve daha adsenseden 5 kuruş kazanamadım kapanan kanallar yüzünden. Sizce hemen partnere mi geçmeliyim ?
onu nerden anlıyosunuz? bir de life quizde paypal dışında banka hesabına ödeme varmı?partnere geçebilirsiniz fakat life ve quiz çizgi film gibi içeriklere ödeme yapmaz.
onu nerden anlıyosunuz? bir de life quizde paypal dışında banka hesabına ödeme varmı?
onu nerden anlıyosunuz? bir de life quizde paypal dışında banka hesabına ödeme varmı?
HOcam mesaj kutunuzu bosaltirmisiniz rica etsem
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.