Neden Böyle? Awesomeness TV

Leverage

Kayıtlı Üye
Temmuzdan beri awesomeness kullanıyorum ancak aldım sonuçlar oldukça garip. Sayımların kazançları 1-2 Haftaya kadar düzelir diye bekledim ancak aylar geçti yine aynı, olduğundan az para veriyor. Mobil izlenim sayım düşük ondan kaynaklandığınıda zannetmiyorum aşağıda resimlerinide ekledim.

Nerde hata yapıyorum veya yaptığımı mı zannediyorum biri açıklarsa çok mutlu olurum.

3 Ay Görüntüleme ve Kazanç Durumu Normal mi?
stz2u.png

Ülkelere Görede Turkiye Ancak 1000 izlenime yine 2$+ vermiyor.
stz83.png

Mobil İzlenimde Bilgisayara Göre Oldukça Düşük
stzcz.png

su01l.png

1. resimde de gördüğünüz videoların çoğu özgündür. 50k 36k videolarda özgün videolardır youtubede daha önce olmayan videolar. İllegal olan birşeyde yok ama belirtilen miktardan, kazançım düşük. Nerde hatta yapıyorum veya yaptığımı mı zannediyorum?

Videoların dakka ve kalitesine bakar :p bana örn dizi kanalım vardı 48K izlendi 75$ verdi

mobil izlemelerin ne kadar hocam. partner networkleri mobil izlemeye para ödemiyor

Awesomeness ile çalışanların çoğu böyle özgün ve kaliteli kanalın yoksa girmeyecektin ben videosuz kanaldan başvurdum onu bile kabul etmişler rpm yi tercih etseydin daha farklı olurdu

İzlenimler nerden geliyor onun resminide koy onada bakalım.Yt dışı izlenimlerin olduğu sitelerin resminide koy.Büyük ihtimal ondan dolayı bence.

İzlenimler nerden geliyor onun resminide koy onada bakalım.Yt dışı izlenimlerin olduğu sitelerin resminide koy.Büyük ihtimal ondan dolayı bence.

Ekliyorum şimdi. Genelde Türkiyede adını duyurmuş 2 foruma paylaşıyorum. Bu 20-36k olan videolarda Youtubede Önerenlerden Patladı.

Awesomeness ile çalışanların çoğu böyle özgün ve kaliteli kanalın yoksa girmeyecektin ben videosuz kanaldan başvurdum onu bile kabul etmişler rpm yi tercih etseydin daha farklı olurdu

RPM Network Awesomenss'ten çok daha düzenli ve seri çalışır ama asla Awesome'den daha fazla kazanç vermez.. Bunu bir not olarak düşelim.

Resme bakarak anladığım kadarıyla yt dışı siteler vs. bence bundan dolayı kazanç düşük.Hayırlı kazançlar.

aynı sorun bendede var liveleak videoları yüklüyorum 190.000 izlenme, 17 dolar para şakamı bu abi :D bu lanet şeyden nasıl çıkıyoruz en azından adsensede adam gibi kazancımı görüyorum..

RPM Network Awesomenss'ten çok daha düzenli ve seri çalışır ama asla Awesome'den daha fazla kazanç vermez.. Bunu bir not olarak düşelim.

Türkçe içerikli kanalıma Awesome 1 dolar verirken RPM 2.5 veriyor. Videolarım hepside 1 saatin üstünde.

Teşekkür ederim ancak 31k Youtubeden yinede az değil mi?

TAbikide dostum gene az 31k yt olmasına rağmen belli bir süre belki videolarında reklam çıkmamış olabilir fark etmemişsindir.Ama bence gene partner güzel ya içerik iyi olduğu zaman.Mesela ben;

2 ay önce kopyaladığım spor kanalını geçirdim.Günlük en fazla 300-400 izlenim alan.Bana getirisi kanalın günlük 1 dolar kopya ve hiç ilgilenilmeyen bir kanal bunada dikkat çekerim.

Hayırlı kazançlar.Bide sormak sitediğim kategori ve dil nedir ?

TAbikide dostum gene az 31k yt olmasına rağmen belli bir süre belki videolarında reklam çıkmamış olabilir fark etmemişsindir.Ama bence gene partner güzel ya içerik iyi olduğu zaman.Mesela ben;

2 ay önce kopyaladığım spor kanalını geçirdim.Günlük en fazla 300-400 izlenim alan.Bana getirisi kanalın günlük 1 dolar kopya ve hiç ilgilenilmeyen bir kanal bunada dikkat çekerim.

Hayırlı kazançlar.Bide sormak sitediğim kategori ve dil nedir ?

Sürekli takip ediyorum reklamları hepsinde de cıkıyor ancak günde 2-3k izlenim alırken sadece $0.63 gibi miktar vermesini anlamıyorum. Genelde Oyun Üzerine Türkçe & Ruşça.

Türkçe içerikli kanalıma Awesome 1 dolar verirken RPM 2.5 veriyor. Videolarım hepside 1 saatin üstünde.

Birindeki partnerlik başlama tarihi ve abone/video sayısı ile diğerindeki aynı mı peki ? bunun çok etkisi var ve yakında Awsomeness'in daha fazla kazandırdığını göreceksiniz.

Hayır aynı degıl: RPM ye baglı olanda abone sayısı 3500
Awsome baglı olanda 250

Üstad inşallah öyledir. İleriye yönelik bir terslik olmazsa bomba kanalımı awsomse bağladım. Boşa kurek çekeceğim diye bir hayli endişeliyim.

Awsome baglı olanda 250

Üstad inşallah öyledir. İleriye yönelik bir terslik olmazsa bomba kanalımı awsomse bağladım. Boşa kurek çekeceğim diye bir hayli endişeliyim.

Umarım bol kazançlar elde edersiniz, awesomeness düzgün paralar kazanan da var bizler gibi az kazananlarda var.

Awsome baglı olanda 250

Gördünüz mü ? tahminimiz doğru çıktı, Biz bir şey biliyoruz da söylüyoruz :) hem de fark olarak arada tam bir uçurum var. İşte bu gibi dengelerin kazançlar üzerinde öyle büyük bir etkisi var ki, anlatmak mümkün değil. Awesome'deki abone ve izlenme sayınız arttıkça kazancınız da bununla birlikte katlanacak ve çok iyi seviyelere gelecektir, merak etmeyin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri