Facebook ve bazi yerlerde bunun baya cogaldigini fark ettiniz mi hayir yani niye ki acaba amac iyilik yapmak mi cok anlamsiz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Facebook ve bazi yerlerde bunun baya cogaldigini fark ettiniz mi hayir yani niye ki acaba amac iyilik yapmak mi cok anlamsiz
sana kim veya kimler öğretti hocam onlara bu soruyu sorsana bana niye öğrettin veya niye öğrettiniz diye ?
o iş öyle değilmiş hocam işte bu pasta bize yetmedi ne yedi sülalesi durumlar ortadabırak öğretsinler. ben de serkan abinin videosunu dinleyerek öğrendim. Şuan zaten spam bittiğine göre öğrenen adam özgün yapacak. bi yeteneği varsa da alır başını gider. Sana da zararı olmaz. Korkma bu pasta seni de beni, 7 sülaleni doyursa geriye %99999999luk dilim kalır
o iş öyle değilmiş hocam işte bu pasta bize yetmedi ne yedi sülalesi durumlar ortada
aynen kanalları bağlıycak yer buldun sanırımnasıl yetmedi. burda aylık 6 hane bile kazananı gördüm ben. o adam 6 hane kazanınca senin kazancın eksilmiş olmuyo. etraf içerik dolu. ben mesela yarın tamamen farklı bir kategori ve farklı bir dilde içerikleri render etmeye başlicam. Her zaman çözüm yolu bulmak lazım
aynen kanalları bağlıycak yer buldun sanırım
Kazanan kazanır kardeşim. Özgün video çeker yine kazanır. Senin için kazanacak birşey kalmamış olabilir. Ona birşey diyememhala herkes kazansın diyenler varya ne varda ne kazanacaz zaten. büyük vurgun işi bitti artık
![]()
bulmam mı ya.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.