Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar çok Dashboard kullanmanın faydası nedir?
Kanalları hepsini aynı Dashboard ta toplamak sıkıntı yaratıyor mu?
hiç bir mantığı yoktur arkadaşlar, aksine toplu dashboardın faydası vardır toplu kazancını takip edebilirsin..
Ayrı dashboard yapanların neden yaptıklarını sıralayacak olursam;
1- satın aldıkları için aldıkları her sipariş yeni bir dashboard olduğu için ve bunu birleştirmeye üşendikleri için veya satıcıyla ilgili güvenlik sıkıntısı çektikleri için
2- sürekli aynı dashboarda bağlamanın sürekli ana kanala giriş çıkış yapmaktan dolayı kanalın spamdan kapanacağı endişesi taşıdıkları için ki böyle bir şey yok dügzün yaptıktan sonra..
3- ayrı dashboardda olsa tüm dashboardlar toplanıp o şekilde bankaya ödendiği için
yani hiç bir mantığı yok sadece alışkanlık veya öyle alışılmış diyebilirsiniz..
Hocam peki tek dashboardda kaç kanal ekleyebilirim ve quiz hakkında bilginiz var ise girişteki şartlar var mıdır?
bankada farklı dashboard oluşturunca bu bilgiler şu hesapta var ona giriş yapıp ekleyin demiyor mu
girişteki şartlardan kastın nedir anlayamadım hocam?
tek dashboarda ben 200 kanal ekledim aylardır da ödemelerimi alıyorum sorun yok..
Mesela quize sokacağım kanalın 30 günlük olması gerekiyor mu? sürekli değişiyormuş. Ondan soruyorum.
ve son bir soru kusura bakmayın adsense yatmayınca mecbur kaldık yöneldik buraya
Bu ay eklediğim kanalın ödemesi ne zaman yapılır
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.