Neden Çok Dashboard Kullanıyorsunuz?

ByTayfun

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar çok Dashboard kullanmanın faydası nedir?
Kanalları hepsini aynı Dashboard ta toplamak sıkıntı yaratıyor mu?

Arkadaşlar çok Dashboard kullanmanın faydası nedir?
Kanalları hepsini aynı Dashboard ta toplamak sıkıntı yaratıyor mu?

aynen ya bende quize baslıcam'da tum kanalları tek dashboard'da toplasak sıkıntı olurmu .

hiç bir mantığı yoktur arkadaşlar, aksine toplu dashboardın faydası vardır toplu kazancını takip edebilirsin..
Ayrı dashboard yapanların neden yaptıklarını sıralayacak olursam;
1- satın aldıkları için aldıkları her sipariş yeni bir dashboard olduğu için ve bunu birleştirmeye üşendikleri için veya satıcıyla ilgili güvenlik sıkıntısı çektikleri için
2- sürekli aynı dashboarda bağlamanın sürekli ana kanala giriş çıkış yapmaktan dolayı kanalın spamdan kapanacağı endişesi taşıdıkları için ki böyle bir şey yok dügzün yaptıktan sonra..
3- ayrı dashboardda olsa tüm dashboardlar toplanıp o şekilde bankaya ödendiği için

yani hiç bir mantığı yok sadece alışkanlık veya öyle alışılmış diyebilirsiniz..

hiç bir mantığı yoktur arkadaşlar, aksine toplu dashboardın faydası vardır toplu kazancını takip edebilirsin..
Ayrı dashboard yapanların neden yaptıklarını sıralayacak olursam;
1- satın aldıkları için aldıkları her sipariş yeni bir dashboard olduğu için ve bunu birleştirmeye üşendikleri için veya satıcıyla ilgili güvenlik sıkıntısı çektikleri için
2- sürekli aynı dashboarda bağlamanın sürekli ana kanala giriş çıkış yapmaktan dolayı kanalın spamdan kapanacağı endişesi taşıdıkları için ki böyle bir şey yok dügzün yaptıktan sonra..
3- ayrı dashboardda olsa tüm dashboardlar toplanıp o şekilde bankaya ödendiği için

yani hiç bir mantığı yok sadece alışkanlık veya öyle alışılmış diyebilirsiniz..

Hocam peki tek dashboardda kaç kanal ekleyebilirim ve quiz hakkında bilginiz var ise girişteki şartlar var mıdır?

bankada farklı dashboard oluşturunca bu bilgiler şu hesapta var ona giriş yapıp ekleyin demiyor mu

Hocam peki tek dashboardda kaç kanal ekleyebilirim ve quiz hakkında bilginiz var ise girişteki şartlar var mıdır?

girişteki şartlardan kastın nedir anlayamadım hocam?

tek dashboarda ben 200 kanal ekledim aylardır da ödemelerimi alıyorum sorun yok..

bankada farklı dashboard oluşturunca bu bilgiler şu hesapta var ona giriş yapıp ekleyin demiyor mu

yok demez hocam sadece paypal ve webmoney de aynı der.. bankada istediğin kadar dashboardı aynı yapabilirsin

Benim 2 tane dashboardım var hocam 1 dashboard yapmamamın sebebi 250 yi geçirmek istemiyorum ne olur ne olmaz diye

benim tek dashboard da 350 kanalı geçti.Bende yeni dashboard açmayı düşünüyorum bence bi zararı yok ama göze batmak istemiyorum fazla :D

girişteki şartlardan kastın nedir anlayamadım hocam?

tek dashboarda ben 200 kanal ekledim aylardır da ödemelerimi alıyorum sorun yok..

Mesela quize sokacağım kanalın 30 günlük olması gerekiyor mu? sürekli değişiyormuş. Ondan soruyorum.

ve son bir soru kusura bakmayın adsense yatmayınca mecbur kaldık yöneldik buraya

Bu ay eklediğim kanalın ödemesi ne zaman yapılır

Mesela quize sokacağım kanalın 30 günlük olması gerekiyor mu? sürekli değişiyormuş. Ondan soruyorum.

ve son bir soru kusura bakmayın adsense yatmayınca mecbur kaldık yöneldik buraya

Bu ay eklediğim kanalın ödemesi ne zaman yapılır

hocam en son 14 günlük olması, 1000 izlenim ve 10 aboneydi.. o gün süresini henüz bilmiyorum çünkü benim kanallar hep eski kanallar yani 15 günden fazladır çünkü ben toplu alırım en az 1 ay bekler o kanallar bu sayede o gün şartını bilemiyorum ama 14 gündü en son..

Temmuzda eklediğin kanalın ödemesi ağustos 15 den sonra yatar

Yeni konu açmak istemedim kusura bakmayın. Kapanan kanalın ödeme yöntemini değiştirebiliyormuyuz? Bi link vardı sanki kapalı kanalın dashboardına giriliyordu? Bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Sent from my iPad using Tapatalk

Valla var herhalde 10-15 dashboard. Zamanında kanalları tek tek açabiliyorduk kanal ekleme olayı yoktu o yüzden tekti dashboardlar.. Hepsini bir yere toplamak içinde uğraşmadım ama 3 dashboardum baya kalabalık. Yani hepsini bir yerde tutmak kadar mantıklı bir iş yoktur..

banka gireyim ben artık ya bilsem hep girerdim geç ödesinde yeterki döviz olarak atsın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri